Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 567
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • В полите на Пирин планина
Момичетата, които кърмят - не ползвайте тривитаминол, защото е противопоказен при кърмачки, най-вече заради високите дози вит. А  Peace

Пшениченото масло, а и всички други винаги ги отмивам с шампоан, т.е. измивам си косата, след като ги нанеса. Напълно никога не са ми попивали.

me4ta22 аз винаги съм изсушавала коприата, защото така в хладилника според мен много бързо ще се развали /мухляса  newsm78 /.

шушка-мушева пробвай масло жожоба - създава "невидим филм" върху косъма и има изглаждащ ефект. А може би, ножицата по краищата  Whistling

# 106
Бременни и кърмещи момичета, моля ви Забележка: Витамин А е опасен за плода в големи дози!! Хубав и ефикасен, но не бива да се използва от бременни и кърмещи дами.

Мисля, че MeRiTo` има предвид предложението от първи пост, вместо кристали да се втрият две-три капки пшенично масло, против цъвтящи връхчета и за по лесно разресване. В този случай ( и за такова малко количество ) не е необходимо измиване на косата  Peace

# 107
Lady Incandescent, благодаря за съвета Simple Smile аз слагах жожоба по краищата след баня (но само 2-3 капки, за да не стои мазно) а това не ми е достатъчно Simple Smile сега като направя няколко маски ще се оправи косата Simple Smile А ножица - още не Wink  Whistling

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 21:03 от шушка-мушева

# 108
  • Варна
Бременни и кърмещи момичета, моля ви Забележка: Витамин А е опасен за плода в големи дози!! Хубав и ефикасен, но не бива да се използва от бременни и кърмещи дами.

Мисля, че MeRiTo` има предвид предложението от първи пост, вместо кристали да се втрият две-три капки пшенично масло, против цъвтящи връхчета и за по лесно разресване. В този случай ( и за такова малко количество ) не е необходимо измиване на косата  Peace
newsm78 добре че си правих маската само 4-5 пъти

# 109
Момичета,поръчах да ми донесат от Бг шампоана Фитовал за косопад в кафявата опаковка,но се оказало,че има нова опаковка в жълто,някой ползвал ли го е?

Има ли разлика със старият? newsm78

# 110
Жълтия е за косопада,другия по-скоро за подхранване.Прегайн по мое мнение е по - хубав и от двата фитовала и е 8лв.

# 111
Жълтия е за косопада,другия по-скоро за подхранване.Прегайн по мое мнение е по - хубав и от двата фитовала и е 8лв.
Можеш ли да се обосновеш и да откроиш долу-горе разликите м/у 2-та,които ти си видяла от личен опит   bouquet
Аз от Фитовал + съм адски доволна-за 2ри път ми помогна много за спиране на косопада.Като си го купувах видях този,за който ти говориш,попитах жената в аптеката за разликата м/у 2та и тя каза,че Прегайн е повече за честа употреба, а Фитовал-а си е точно п/в косопада  Peace

# 112
  • и тук и там :)
оххххх записвам се и аз да следя темата,че останах без коса вече  #2gunfire

# 113
  • В полите на Пирин планина

Мисля, че MeRiTo` има предвид предложението от първи пост, вместо кристали да се втрият две-три капки пшенично масло, против цъвтящи връхчета и за по лесно разресване. В този случай ( и за такова малко количество ) не е необходимо измиване на косата  Peace
newsm78 добре че си правих маската само 4-5 пъти

Можеш да правиш маска само с някакво / или няколко / масла, но без етерични, каквито съсдържа например стимулантът за коса на Икаров.

# 114
Момичета според вас прекалявам ли?Провя си маска от симулант на Икаров и жълтък,после мия със шампоан и маска на Alfaparf перлената серия(лилавите),кристали за краищата на косата на Аlfaparf от диамантената серия и хининова вода за корените.Мия косата на 6-7 дни.Според вас получава ли се пристрастяване на косата и на колко време трябва да се редуват продуктите.А възможно ли е да се прекали с подхранването и да има обратен ефект?

# 115
Момичета според вас прекалявам ли?Провя си маска от симулант на Икаров и жълтък,после мия със шампоан и маска на Alfaparf перлената серия(лилавите),кристали за краищата на косата на Аlfaparf от диамантената серия и хининова вода за корените.Мия косата на 6-7 дни.Според вас получава ли се пристрастяване на косата и на колко време трябва да се редуват продуктите.А възможно ли е да се прекали с подхранването и да има обратен ефект?

Възможно е да прекалиш,но затова трябва да ползваш домашната маска много далго време без почивка .Аз правя същото като теб,само че с бялятя серия и си мия косата на 4 дена.Това от месец и половина,мисля да си правя дом.маска още толкова и после ще направя няколко месеца почивка Peace

# 116
  • в моя свят
Ето снимка и на моята косичка http://biga4i.snimka.bg/other/kosa.415510.14483749

# 117
  • Mонтана
направо ти завиждам за миенето на 6-7 дни,аз моята я мия или всеки ден или през ден.

# 118
Цитат на: bega4ki_ link=topic=422079.msg12291948#msg12291948 date=1251484824
[/quote
направо ти завиждам за миенето на 6-7 дни,аз моята я мия или всеки ден или през ден.

Знам какво е мила, и бях така преди гадина,докато фризьорката не ми обясни че на колкото дена я свикнеш на талкова.Започнах по малко, по малко на2 дена.После още 2 месеца на 3, като разбера се ходех вързана и след година стигнах до този резултат.Много се гордея,вече се омазнява на5-тия ден и ходя ден или два вързана.

# 119
Това за прекаляването със маски и аз съм го чувала и доколкото знам трябва да се прави почивка само на шампоан. Казвали са ми приятелки и фризьорки.. не знам до колко е така, но от 1 година не спирам с маските и никакъв ефект не виждам и започнах да си мисля, че ми се е пренаситила косата ... Thinking знам ли ..

Общи условия

Активация на акаунт