Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 739
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Добро утроооо Simple Smile

Зитка, мерси за закуската, аз откакто съм в СЗ сигурно съм +1, 2 кг, ама няма начин, като се приберем Гоги набързо ще ми ги стопи  Laughing

Ние след малко излизаме, че имаме заралийска срещичка  Wink

Хубав ден от нас  Hug

Ооо, щях да забравя - снимките са супер, срещата наистина е била невероятна, за Криско - няма коментар, ама аз и на живо знам какво е шило, а Зитка твоята мома е много сладка  Heart Eyes

# 196
....ехоооооооооо,има ли някой smile3506
Добър ден,ми то не че има кой знае какво да напиша ама ей така да си почешам клавиатурата.
Имам предложение,ПЕТЪК една среща на народния да спретнем Wink
Много снимки станаха в албума и всичките са много хубави Heart Eyes
Айде аз отивам на малка квартална среща с Ивето и ви пожелавам много здраве lovekiss

# 197
Кво става тук бе, къде са всички  newsm78
Днес активноста е направо нулева  Confused Да не би да раздават нещо навън  Thinking, че от рано сте изфирясали  Wink

# 198
  • София
Аз пак няма да чета, но да кажа набързо Simple Smile

кошарката пристигна Simple Smile Много е хубава.. и на Белка й хареса  Peace

дая, вече можеш да организираш брат си... ако му е удбно само събота и неделя обаче може би ще остане за следващите, че ни се чертава нова разходка тоя уикенд  newsm78
Пиши ми на лични как и кога ще му е удобно да вземе нещата

бобси, ти също ми пиши как ще ти е удобно... може с милото да ги докараме някъде нещата през следващите дни Simple Smile

пате
, ти вече знаеш къде сме: Ако искаш ела, но по принцип ние си пазаруваме от люлинската Билла и 100% до края на седмицата ще идваме.. може да ти се обадя предварително и там да дойдеш. Или пак може да минем през вас на път за магазина Simple Smile

Миа, пиши ми на лични като се приберете /ако вече не сте си тук/ - с теб лесно ще се уговорим  Peace

# 199
  • Пловдив
Днес няма никой наистина.

Аз чистя и пера,а малката спи.Дано да спи повече,че да свърша повече работа  Praynig

от време на време само надничам тук

# 200

пате
, ти вече знаеш къде сме: Ако искаш ела, но по принцип ние си пазаруваме от люлинската Билла и 100% до края на седмицата ще идваме.. може да ти се обадя предварително и там да дойдеш. Или пак може да минем през вас на път за магазина Simple Smile

Наде, аз не съм Патето, ама да си кажа - живея зад Биллата и ако искаш някой път може да пием кафенце  Blush , ще се обадим и на Патето, тя живее сравнително близо до нас!  Hug

Аз чистя и пера,а малката спи.Дано да спи повече,че да свърша повече работа  Praynig

от време на време само надничам тук
Ели, какво правиш  Crossing Arms ? Аааа, моля те, не предавай групата, ние не правим такива неща!  Mr. Green

Мими, ще се разберем до петък! Аз още незнам дали ще мога!  Grinning

# 201
  • Пловдив
Диде,какво да правя-някой от време на време трябва.

Интересното е,че мъжът ми си прискрипа нерв,в изключително удобно време и изобщо не може да помогне  Thinking.Само пъшка и охка и се оплаква,че не можел да си намери място в леглото

# 202
autumnsphere  Благодаря - ето го...

Така изглеждам след недоспиване, даже още по пижама.  #Crazy

# 203
 Хм то и аз седя и се чудя от сутринтта какво става да не са пуснали някой газ из форума и всички да са абдикирали навън  newsm78, ама ей на кой с противогаз кой без завърнахме се  Mr. Green
 Аз приспах кроткия бяс преди час поне, посвърших това онова пооправих се и сега седя и го чакам да се наспи, че да се видим и с Тони най сетне. Ще си забравим физиономиите  Laughing
 Та сега на по-бистра глава и леко пооправено настроение да се дойзкажа от вчера  Flutter
 Рися честита радост !
 Прекрасна двойка сте, а амалкия Енчо-гаменчо вече никак не изглежда малък. Много да се обичате, уважавате и мноооого дълги години да споделяте повече радости отколкото неволи.
 Честито и на всички, който са празнували през седмицата дето ме нямаше. Изпуснала съм 2 теми съответно и мнооого празнуващи  Embarassed
 И пак да кажа за срещата, много ми хареса и вече ми липсва, жалко че бяхме замо за съботата, но с нетърпение чакам следващата.
 И с риск да повторя много мами тук да изкажа и аз хиляди благодарности на Елфита за организацията, на Мимето и Вержи за прекрасните подаръци и най-вече за милия жест, който направиха на всички.
 Албума беше разгледан обстойно от цялата рода и одобрен многократно, а цветята на Мимето свекито толкоз ги хареса, че ги оставих в Пазарджик. Но все пак в нашата стая, така де те са си за нас  Mr. Green
 А и за тортата да кажа - браво Теди, много вкусна. Аз за разлика от Фокси ям торти и си ми личи, ама твоята ако не ме беше срам щях цялата да я придърпам към мен  Blush.
 Всички мами и татковци бяха много жизнерадостни и в прекрасно настроение, щом и мъжам и дето трудно се отпуска сред напълно непознати му хареса. А той никога не е чел форума и представа си нямаше кой кои е  Crazy
 И снимките са страхотни невероятен спомен са. Ще се радвам ако с годините продължим тези срещи и ги направим традиция. А и като качите останалите снимки на файла на Дорето ще се радвам и аз да си дръпна някоя друга Simple Smile
 Албенка малкото злато Джордан е прекрасен, но то с такава майка няма как  Wink. Дано това със свинския грип ви подмине, че май доста тревоги ще ви се съберат.

# 204
  • Варна
Здравейте, къде стееееее?
Аз влизам само да отбележа още веднъж колко ви се радвам на снимките....... било е супер и всички сте толкова сладки и щастливи от срещата  Hug Дано другият път и аз се класирам.
Не мога да не кажа и за сладура на Бени, малкият е многоооооо сладък  Heart Eyes Да се пазите  Peace
Теди, тия дни ако слизате към морската, свиркай. Че да разкажеш по-подробно  Wink

# 205
  • София
Момичета здравейте аз така набързо. Embarassed
Да честитя месечинките на празнуващите бебоци. newsm59

И да ви се похваля след толкова нервничене от страна на мойта кифла си имаме зъбче. tooth

Не съм ви чела(за което се извинявам), но дано тази вечер успея, да си наваксам, а и да гледам снимки.  bouquet

Приятен ден от мен.

# 206
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Елфи, липсва му явно логистичната подкрепа на твоя мъж Mr. Green

# 207
  • Пловдив
Geia ,лошото че скоро няма и да я получи  Mr. Green

# 208
Привет и от нас,

Ето я Дени на 6м. Снимка с каките й:

Торта - Ала мама, тип селска с подръчни материали Simple Smile

# 209
Привет от нас!

Днес спретнахме една старозагорска срещичка, снимки има, ама този път чакаме Червеношийка и Бетунга да ги качат  Peace
Аз тъкмо събрах багажа, но нещо хич не се чувствам добре - гади ми се, имам спазми в корема и ми е много отпаднало, само да не е летния грип, а да съм преяла просто, че тръгването ни утре към Добрич е под въпрос  Sad

Йоли, Деничка е много сладка, каките се супер и много си приличат, особено двечките в дясно, а тортата изглежда доста профи  Peace

Айде чао засега, може после пак да пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт