ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 738
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Запис и отивам да сготвя нещо набързо.

# 46
Привет, аз днес се сдобих с едно походно легло, че котака ми напука надуваемите, а чакаме гости...
За жена за почистване сигурно щях да имам нужда, ако апартамента беше голям, но сега сме на 80 кв., които са ми тесни и без някой да ми се навира в краката...
Напролет ще  мислим за нещо по-голямо. Днес и аз съм се отдала на чистене. Не ми се чисти особено, та явно моя инстинкт никакъв го няма, ама няма как. А и мъжа днес като е вкъщи го тормозя и него  Twisted Evil
Това е засега от мен... Hug Гер4о всички сме в очакване на отзивите  Laughing

# 47
Ох, аз пък с чистенето не се справям добре - нещо, което чистачката ще направи за 2 часа на мен ми трябва 1 ден, а и изкарвам в офиса 6 дни седмично... По тая причина не мисля, че бих си жертвала единствения почивен ден да хвърча след парцала или приведена над мивката. Просто няма как. Научих се с времето, че както и да чисти е по-добре, отколкото аз да го направя и не се и ядосвам като видя, че някъде не е почистено като хората...
Сега пуснах робота да почисти.... Тази пущинка е страхотнаааа... Такова старание отдели да обикаля краката на един стол, че направо съм възхитена... По-шумничка е обаче, отколкото си представях, ама не мисля да я пускам, докато съм в апартамента

# 48
  • Варна
Здравейте, мами!!!

Аз се позагубих, но нямам време да ви изчета, пък и вие не се спирате. Даже забравих да напиша, че единият доктор ми каза момче /и вие ми сложихте синьо щъркелче/ , а другия ми каза момиче. Не знам какво да помоля - дали да ми го махнете или .... и аз не знам вече. Оставете го така.
 Някой беше споменал преди време, че е при моята лекарка,  д-р Надежда Тодорова в Окръжна, и е доволен. Аз със всяко ходене ставам все по-недоволна от нея!
А багажа за болницата още не съм стегнала и направо се шашкам като чета, че някой е родил по рано. И нищо за бебето не съм купила! Смятах в началото на септември, ама като гледам, може и по рано да почна.

Леко и безпроблемно бременеене!!!

# 49
Гер4о ей сега ни запали всички....
Ааааайдееее на роботите  Joy. Моя ще пристигне във вторник  Laughing newsm79

# 50
Гер4о ей сега ни запали всички....
Ааааайдееее на роботите  Joy. Моя ще пристигне във вторник  Laughing newsm79
Ей сега ще проличи кои са най-мързеливите в темата - засега аз държа челната позиция  Joy Joy Joy. Принципа копам седнал, щото не мога легнал ми е любим  Joy

# 51

Има ли някой опит или отзиви от шишета Pegeon? Моля споделете мнения.
Ауу, никога не съм чувала за тях  Thinking
Забравих да те питам - купихте ли количката Пармет и какъв цвят си избрахте ? Много съм любопитна  Blush
За чистенето - на мен ми е забранено. Не трябвало да се напъвам, клякам и т.н. Мъжо чисти, когато намери за нужно, но го мързи да минава с парцуля...
Ронка, кажи дали и къде си срещала хубави анцузи за моченца. Вярно, че мъжките артикули са малко и трудно хващат окото  Confused Ааа, и да се върнеш с много покупки, както си намислила ! Стига гони и ти Михаля с тези марки, които ги няма  Laughing

# 52
  • Сф
Да ви се похваля- най-после си имаме легълце за беба!!! newsm44 newsm68
Направо не ми се вярва, съвсем обикновено и семпло е, но най-важното-в цвят череша Heart Eyes, което беше важно за мен, тъй като целия ни апартамент е в такова дърво-врати, мебели, кухнята и исках и легълцето да си отива, ама само решетката му е в нещо като чамово, малко ме дразни и по този повод- да ви питам- имате ли идея дали бих могла с някаква по-безвредна боя да я пременя...??? АМа имайки предвид, че детенце някой ден ще има да хапе, дъвче и облизва решетката, дали въобще да я пипам?

Иначе леглото ще стои в кашона в колата и така ще се мандахерцаме, докато мъжа ми намери някой, който и да го качи, ама и да му помогне да го сглоби, че милия ми, с тея патерици и едон куц крак...нищо не може да свърши сам... Rolling Eyes

Колкото до роботите, аз съм си много доволна от Скубата, мама ми я е взела от тукашния представител, но след няколко месеца показа фабричен дефект, хората ми дадоха чисто нова, но още не съм я пробвала Embarassed... единствения проблем, е , че вносителя не внася и скуба клийнинг солюшъна, а другия възможен начин е с бял оцет... Sick и като зачисти и като замирише...мамата си...Но има едно предимство, понеже ние си имаме голямо куче-моята любов, та като изветрее оцета, целия апартамент мирише супер свежо и винаги когато дойдат гости ме хвалят, че вкъщи изобщо не мирише на куче и само по големите златни косми тук-там се разбира, че си имаме Аби Hug
А, да се разберем, Едира, Гер4о- тея дето се роботираме-хич не сме мързеливи, а ПРАКТИЧНИ и ХИТРИ, нали?!?! Laughing Sunglasses Wink newsm10 smile3532

MVinzens,  Shocked и аз не съм чувала тези шишета, къде са произведени, да не са за местния пазар и да не се разпространяват в Европа...незнам, не че аз съм критерии, ама все щях да имам идея или да съм мернала или чула...незнам...наистина, дано някое от момичетата ги знае, за да те посъветва! Peace

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 18:34 от BaByMamma

# 53
Шишетата на Pigeon са японски и вече ги има и на българския пазар, както и други техни продукти. Може да ги разгледате тук: http://www.pigeon-bg.net/

# 54
BabyMamma Честито кошарка! Много е сладурска. И аз мисля да боядисвам една и аз се чудя дали има безвредни бои  newsm78 Като се замисля, моя син никога не е близал, лапал или гризал решетката си, но не бих рискувала....
Мвинценз и аз не съм чувала за тези шишета.
Герчо а в твоя робот сипва ли се някакъв препарат? От ибей ли го купи или от амазон, че не се сещам?
Рони айде успех! Чакаме отчет   bouquet
Относно чистачките Преди месец уволних мойта и сега се справям сама. Тя идваше при мен 3 пъти седмично и пак не беше идеално  Shocked Все ми разказваше че не и стига времето  Thinking Сега като правя всичко сама осъзнавам колко ме е лъгала и колко е била бавна и мързелива. От една страна добре че се оттървах от нея, от друга сега търся нова и кой знае на какъв човек ще попадна  ooooh! Стискайте ми палци

# 55
Здравей те милички.Честито на всички с придобивки. Hug
Ох,аз да ви се оплача.Днеска много ме боли тоя кръст,все едно ще ми доиде всеки момент.Дали това означава нещо. newsm78

# 56
  • Сф
Анхелика, не искамм да те плаша, но по-добре се обади на лекаря си, аз не бих рискувала, защото съм чела, че един от случаите, в които трябва да се отиде на лекар е точно при болки като преди цикъл... Дано други от раждалите момичета се включат и се изкажат по-компетентно!!! newsm78 Аз нали съм за първи път и вярвам на книгите, лекарите Peace

# 57
Питах една позната която имаше същото неразположение,каза да пия 2 нош-пата.Каза,че когато било фалшива тревога нош-пато помагало.Дано помогне. PraynigА пък и как ще се ражда сега,аз не съм си почистла стаичката дето обитаваме. Simple Smile

# 58
Норче аз имам от тези поставки които са метална рамка и на нея се слага хавлиен плат
Baby_One, и аз си бях взела такава и не я ползвах, имам предвид някакви други, мисля, че ДесиХ2 беше споменала - някаква от стиропор май беше, то се е видяло, че ще се разходя и до Джъмбо. Искаше ми се напарво да отида си купя ваничката със стойката, че дългото ходене  не ми понася вече - тежи ми много.
Днеска много ме боли тоя кръст,все едно ще ми доиде всеки момент.Дали това означава нещо. newsm78
Anhelika, когато раждах първия ми син на деня на термина казах колко ме боли кръста и бъбреците, а майка ми: "Бъбреци ли? Я бързо в болницата". Та BabyMamma е права - обади се на лекаря си да вземе мерки, струва ми се, че често попадам на оплаквания  от теб. Позитивното мислене е също много важно, не се тревожи излишно. Но Шпа помага наистина, но си вземи мерки и не мисли за преждевременно раждане - избий си го от главата. АКо трябва ще ти бият инжекция за задържане или ще лежиш. Всичко е в главата, казват хората.

# 59
Герчо хич да ги нямаме такива, мързеливи сме били  Laughing Ако не си улесним живота никой няма да ни каже браво ако се утепваме от работа  Wink Аз съм с две ръце за улесненията в домакинството и си го усигурявам всячески  Party Нека ти е честита Румбата и да те слуша много  Peace

Аз успях да ушия всичко за креватчето и като ги наредя ще снимам да се похваля  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт