Някой играе ли FarmVille?

• 61 103
  • 881
  •   1
Отговори
# 525
И аз имах голям мерак с 1туба да прекопавам всичко, ама не става номера. ) А предпочитам да сея монокултура, да не се занимавам да на всеки 4-6ч да бера и т.н.
Така цъкам докъдето стигне, а останалото на ръка. )))
А има ли някакъв начин да се печелят повече от книжните пари?

# 526
И аз искам съседи sisa_82@abv.bg. Simple Smile

# 527
И аз и мъжа ми така се втелясахме и зарибясахме, че се бием кой пръв да седне на компа да си обере реколтата. Та имаме апел:  ХОРАААА търсим съседи...: adde@abv.bg и vladomin_@abv.bg    bouquet  Heart Eyes 

# 528
  • София
Здравейте! Търся си съседи, но не мога да пращам покани за съседство, всеки път пише, че съм изчерпала лимита.                milena_vasileva@dir.bg                 ако някой се интересува, моля да пише.

# 529
  • Варна
пише ти така, защото подаръците и поканите са общи  Laughingпърво си покани съседи и после на колкото можеш на толкова ще пращаш подаръци .

Някой да е забелязал, че когато се обира с комбайната , не отчита за звездичка???

# 530
  • Карлово
Някой да е забелязал, че когато се обира с комбайната , не отчита за звездичка???
Отчита, стига да не се е бъгнал сайта. Аз вчера така установих, че уж не ми отчита, после обаче се появи "любимото" ми съобщения за рестарт и когато обрах отново си ги отчете.

# 531
и моя мъж търси ето майла му  i4ti@abv.bg   12 lv e

# 532
  • Варна
ААааа, хора, видяхте ли какви нови готини зелени патки и слонове има в подаръците  Party. От трева все едно са направени.

# 533
ААааа, хора, видяхте ли какви нови готини зелени патки и слонове има в подаръците  Party. От трева все едно са направени.

мда..вече ми изпратиха заек и слонче Simple Smile

# 534
  • London
Da видяхме и получихме, ама има някакви заключени, а не знам на кое ниво се отключват, бивол и фламинго.

# 535
  • София
Da видяхме и получихме, ама има някакви заключени, а не знам на кое ниво се отключват, бивол и фламинго.

Аз съм на 38 ниво и само биволът е заключен.

# 536
  • London

Аз съм на 38 ниво и само биволът е заключен.

Аха аз съм на 33-то и тези двата са заключени, добре, че имам комшии на много високо ниво.
Една  Hug на 45-то и двама на 41-во може да им се помоля да ми пратят. А и доста имам на 38-мо.

# 537
  • Варна
И някакви нови декоративни дървета има, които могат да се купят само в следващите 7 дни.
Много се кефя като пускат от време на време нови неща, че иначе писва.

# 538
Много са сладки новите фигурки от чемшир. Има и нови декоративни чудати дървета за купуване.

# 539
И някакви нови декоративни дървета има, които могат да се купят само в следващите 7 дни.
Много се кефя като пускат от време на време нови неща, че иначе писва.

А аз съм много зле, като видях, че са само за 7 дни, си накупих 10, и после се усетих, че са само декорация  Joy  и нямам нужда от повече от 2..

Вече фермата ми на нищо не прилича, ужасно наблъскана е, искам да можем да си прибираме нещата някъде Sad(

Общи условия

Активация на акаунт