ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 280
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм голям инат така че ще успея,но ми е интересно дали и този път леля ще познае,защото принципно не вярвам на тези неща.

# 721
Стискам палци да е момиченце,че да поразнообразите и вие вкъщи. Grinning

# 722
  • Бургас
И аз стискам палчета!
Веси,много се радвам,за синьото щъркелче!

# 723
  • Burgas
Здравей те,щяхме да ходим на разходка,пък то взе че заваля и времето е едно мрачно и си останахме вкъщи,сготвих,изпрах и сега си почивам,ровя се из нета,жилищтата доста са им паднали цените,дали банките взеха да дават вече ипотечни кредити,искани се да теглим кредит трябва да разпитвам.

# 724
Ани не съм наясно,на нас по - миналата година ни отпуснаха по времето когато  най- трудно отпускаха,сега се чудим как от две стаи да го направим най безболезнено 3 - и стаен,и вече сме на път да реализираме идеите,само че мъжа ми го пращат в Шумен за 4 месеца и май до края на месеца каквото направи направи после чак юни.

# 725
  • Burgas
J M M от коя банка и колко сте вземали,наистина ме интересува,пиши ми на ли4ни ако искаш да не спамим.

# 726
  • Бургас
Ани,лихвите доста скочиха!

# 727
  • Burgas
Гледах из нета,сравнявах,около 9 и нещо 10 процента.

# 728
Охооо,Иринка !! Heart Eyes Къде се загуби по трасето?!  Wink

Дами,нещо не мога да се владея.Голямо ядене ям от 1-2 седмици.Направо небивал апетит. Crazy Притеснявам се много ! Килата ми са в повече и не бива отпускане.Какво хапвате вие през деня?

# 729
  • Burgas
В началото и на мен много ми се хапваше,но гледах да залъгвам глада с плодове или солети,слънчоглед и такива работи,но въпреки това качих килограми и то не на корем,а на дупе.С Моника много лесно си възвърнах килограмите след като родих,дано и този път да е така.

# 730
Веси аз изобщо не се ограничавам и после страдам като преям Embarassedама то моето си е вече лакомия,за сега съм качила 10 кг като само 3 са от коледа досега,но ще трябва да се замисля,все пак до към 70 да спра,да не ги подмина.

# 731
Я за какво си говорите тука, за килограми и за имена  Hug бравоооо! Завиждам Ви съвсем благородно. Надявам се скоро и аз да се включа по тези теми, но, че не може сега ама.... все пак да не насилваме нещата. Аз и този месец си изпратих гадината която ме навести точно на 01.01 сега съм се въоръжила с термометър и Ову тестове, пак ще ловуваме  smile3508, дано я уловим вече, че усещам, че ще рухна скоро.

# 732
# 733
Веси аз изобщо не се ограничавам и после страдам като преям Embarassedама то моето си е вече лакомия,за сега съм качила 10 кг като само 3 са от коледа досега,но ще трябва да се замисля,все пак до към 70 да спра,да не ги подмина.

Боже,колко си елегантна ! Аз мога да си мечтая само за твоите кила.Много над тях съм и лошото е че с бая стартирах. Sad

# 734
аз не се радвам много на килограмите си
първата бременност стартирах с 42(ходещ скелет) и станах 70
сега 50 а в момента съм 60
с 52-53 се чувствам добре,иначе с по малко се чувствам отпаднала,слаба

Общи условия

Активация на акаунт