ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Почерпете се за мое здраве,че днес съм именничка. Wink

# 691
Веси честит имен ден!пожелавам ти много здраве и лека бременност Hug

# 692
Веси честит имен ден!пожелавам ти много здраве и лека бременност Hug
Благодаря и на теб да ти се връщат същите пожелания !  Hug

# 693
  • Бургас
Честита Нова Година!Да сте живи и здрави,много обичани и много щастливи.
Веси,честит имен ден! Hug

# 694
Благодаря,Иринка. Hug

Само мен ли ме мъчи безсъние? newsm78

# 695
Добро утро момичета,от една седмица с интерес следя януарките защото там имаме две майчета е добрата новина дойде:
Мама Цоцоланка е родила:Самуил-3.950кг и 54 см
Да и е жив и здрав!Честито!

# 696
  • Бургас
Да е жив и здрав малкия юнак!На мама Цоци,бързо възстановяване!
Ех,че се развълнувах!

# 697

Веси, Честит Имен Ден!  Hug
Много се радвам за мама Цоцоланка!   bouquet

# 698
  • Burgas
Честита нова година,много здраве,щастие и късмет.
Веси честит имен ден със закъснение.
Честито и на Мама Цоци Hug

# 699
Добро утро,
Имаме нова мама - Katinche е родила Кристиян!
Да и е жив и здрав!

# 700
Лелеее, кога минаха 9 месеца!  #Crazy
Да е жив и здрав Кристиян на Katinche !   bouquet

# 701
  • Burgas
Наистина много бързо мина това време,честита рожба,да им е жива и здрава и много да ги радва.
Аз от днес вече не съм на работа,по късно ще ходя на ЖК и ще ми дадат болничен.

# 702
Ани, как мина ЖК? Как е бебето, ти реши ли къде ще раждаш?
Останалите - къде сте всички, да не ви затрупа снега?  Laughing

# 703
Почвам от назад.Нали малко преди Коледа бяхме тримата семейно на док и тя по едно време каза,че ще погледне между краката,но ще направи само едно предположение,но да не се настройвам толкова рано,защото най-ясно ще си проличи след четири седмици.Гледа тя гледа и каза,че предположението и е 70%.Половият орган показвал надолу и според нея е момиче. stork-girl И Мики сестричка,моята сестричка,заделя през ден розови дрехи,пъха в чанти,ние се настройваме. Mr. Green
Отиваме днес на финната диагностика.Имахме час за 17 часа ,влязохме в 18 часа.Голямо чакане падна,но си заслужаваше.Това е клиника само за ФМ,с над 30 човека персонал.Избрах си още преди месец да ме гледа професорът,който е от Либанон,заваршил в нашата университетска болница "шарите".Влизаме вътре,срещу нас една огромна плазмена стена и на фона на прегледа бавна,отпускаща музика.Дадох веднага преди прегледа една касета да ми записват едновременно и прегледа.Всичко прегледа,обяснява,мери и всичко ни е наред.Каза,че е много красиво дете,с размери и развитие като по учебник. Heart Eyes Пусна ни да чуем сърцето,видяхме и частите на сърцето,камери,всичко окей.По едно време попита дали искаме да погледне за пола.И аз му казах,че с удоволствие,въпреки че си казах на ума чакам си потвърждението,но да видим.Гледа той точно една секунда и каза:охооо,че то е толкова ясно и си залагам главата.Но няма да ви кажа,а ще чакам вие да видите и да ми кажете.Увеличава до най-крайна степен половата част и каза ,че сега е наш ред. Mr. Green И аз ама едно мънкане и му казвам:"ами на мен ми прилича на мъжки полов орган".  Blush И той каза,че разбира се,че е така и 100% сугурно. stork-boyКаза,че дори пенисът му е по-дълъг от носа как може изобщо да се каже,че може да е момиче.  hahaha И ние в шок. Laughing И професорът се усмихна и попита дали това е било за нас правилния отговор.И аз ами за мъжа ми да,за мене настройване на ново. Wink И той му го спря на кадър и си се вижда едно голямо,щръкнало нещо. hahaha Даже ми снима бебо с мъжкото си достойнство и се вижда толкова ясно.Дадоха ни 10 снимки на бебо в различни пози,касетката,три листа резюме на прегледа,едно за мен и едно за моята докторка,сложиха ми всичко в една папка,дадоха ми сметката за прегледа,която трябва да преведа до четири седмици и ме изпратиха с пожеланието все така добре до края. Wink Ще се видим отново в 22 седмица когато ще отидем за втората ФМ.По собствено желание ще направим и тази,защото чувството е несесравнимо,а си остава и за спомен за цял живот.

# 704
Веси радвам се че всичко с бебо е наред,
Тини ами цял ден се разхождам из заснежения и заледен град,трябваше да купя подаръци на две бебета на 2 и 3 м първи братовчедки,едните са на гости в града а другите тук живеят и решихме с майка да ги посетим,та цял ден подаръци избирам,накрая мъжа ми като се прибрах само ми каза скитница ама аз така и не усетих как е минало времето,не че преди месец не купувах подаръци за други два бебока ,ама все едно за първи път влизам в детски магазин,а то вече ми личи отдалече и продавачките започват да ме разпитват ама какво ще е какво да покажем и аз като кажа какво търся са много разочаровани(аз за нас нищо няма да купя само ще си избера комплект за изписване )
Ани вече в къщи ли си как е ?На мен вече ми е много скучно Sad

Общи условия

Активация на акаунт