ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
В тази свята нощ, намислете си желанието и силно вярвайте, че то ще се сбъдне!
Весела Коледа ! и помнете
по Коледа чудеса се случват!

# 676
Весела Коледа,момичета !

Нека се сбъдне най-съкровената ви мечета с бебенце в ръка !  Hug
Мир и разбирателство в семейството !

# 677
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН!
С пожелание за весело изкарване на празниците и успех във всичко което умеете да правите,късмет във всичко което не зависи от вас и сбъдване на всичко за което мечтаете.......

# 678
  • Бургас
Весела Коледа!
Да сже живи и здрави,много любов и щастие!
Благодаря Ви!

# 679
Весела Коледа!

# 680
  • Burgas
Весела Коледа и от мен babydust7

# 681
момичета,днес цял ден бяхме в Б-с разхождахме се по плажа,ах колко топло беше сякаш вчера не е била Коледа а първа пролет,а морето никога не съм го виждала толкова спокойно и бистро.

# 682
Привет и от мен и Честита Коледа!  Hug
Нека се сбъднат най-съкровените желания на всички!  Peace
Ние бяхме една седмица в Ямбол и последния ден Вики лепна някакъв вирус с много висока температура.  ooooh! Sad Сега сме в Бургас, времето наистина е пролетно.  Simple Smile
Лека нощ!   bouquet

# 683
Довечера ще посрещаме българските баба и дядом от летището. Grinning
Радвам се,че от лятото не сме се виждали. Grinning

# 684
  • Burgas
Здравейте,как сте?При нас голям дъжд вали от снощи.Аз съм на работа,имам още 3 работни дни и край,огън служба не остана  Laughing
Надявам се добре сте изкарали празниците,ние ги изкарахме спокойно,в резултат на това ве4е съм 65кг.

# 685
при мен нещата са добре за 10 дена 3 кг,ще минавам на диета за ужас на домашните,съга слушам думи от рода :ти това под 2 кг ли мислиш да го раждаш,каква диета?

# 686
Коледните ги изкарахме с гадния вирус цялото семейство, дано за НГ поне да сме здрави.
Поне вече нямаме температура, само хремата остана да се влачи. Много силен тоз ямболския вирус, направо мори наред.  ooooh!

# 687
  • Burgas
Весело посрещане на новата година.

# 688
Нека новата година е една от най-щастливата за нас и семействата ни ! На всички мами,които очакват своите рожби през 2010 година пожелавам леко раждане,здрави бебенца и много уют и топлина в семействата им.
На останалите мами,които очакват да забременеят скоро желая щъркелът всеки момент да ги споходи и дари в края на 2010 година също с така чаканото бебенце.

Наздраве на всички !

# 689
Честита нова 2010 година!
Момичета ,нека тя ни донесе много здраве и щастие и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт