ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
аз мога да кажа за Сливен клиниката е частна но работи с здравната каса има някакво регламентирано плащане 200 лв за секцио, иначе нищо друго не се плаща.

# 661
Ако ми откажат секцио в Германия,ще се върна в БГ да си платя и да ми го направят.
В Германия не се прави секцио по желание,а само по медицински причини.Така че ако нямам мед. причини ще се върна в БГ да родя.Ориентирала съм се вече към лекаря и болницата.Там ми беше направен и кюретажа това лято.Не знам какви са обаче цените за секциото и малко ме е страх,че е много рисковано да летя в 8-9 месец на бременността,че може и да не ме качат на самолета.Ама тек остискам до там,а после ще го мислим.

# 662
  • Burgas
Добро утро,как сте?Моя климатик тази сутрин тотално отказа,сега съм с една духалка и ми е студено,добре,че се облякох дебело,ще избутам още малко остана.
Веси ти първия път къде и как ражда и защо си решила сега секцио?

# 663
anik79  с тези климатици направо.. ooooh!, ние в нас с това се отопляваме. Живеем в гарсониера и така е преустроена, че топлим на всякъде с един климатик. Сметките ни са до към 80-100лв на месец. Не миналата  Thinking по-миналата зима се скапа компресора и един месец беше на ремонт и с един маслен радиатор и една конвекторна печка се принудихме да купим се топлихме и накрая 200лв ток  #Crazy Онази вечер една поледица като заваля и наш климатик постоянно размразява на вън и така се стреснах да не се скапа пак, че увисваме, защото някой решил, че не ни трябват комини и блока няма комини #Crazy
Както и да е , след мойте много изчисления и пресмятания за бебе започнахме от снощи  Peace така ще видим дали всеки или през ден до към 20 и после пак чакане, дано си заслужава този път Praynig. Живот и здраве януари 2010 ще разбера.
Веси докато четях предишните постове се стреснах, че нещо е станало, но после се успокоих. Браво, спокойно за напред и да за водата и аз знам така.
Тини ти кога стигна 6я месец - сякаш вчера каза, че си бременна  newsm78
Тук незнам за цени за секцио, по-този въпрос не мога изобщо да помогна, аз първия път по мед.причини и една стотинка не съм платила, нито за операция, нито за престой ама за нищо.
Ще видим втория път Whistling
Топъл ден Ви желая!

# 664
В Германия си родих.5 дена се мъчих да ми предизвикат контракции  и нищо,а шестия стана и то на интервал от 1 минута идваха.Разказа ми се играта.Гоеми болки-голямо нещо.Такова пищене беше,такова повръщане,сложиха ми еидурапна,но пак ме боля и ми беше зле.Мики така и не можа да слезне долу в родовия канал за да напъна,въпреки че 3-4 часа си стоях с 10 см разкритие.Срязаха ме през нощта и слава Богу.
Втория път контракции два дена преди кюретажа,кървене.Не мерси,повече не искам да чувам за контракции.Накърти ме.
Затова ако не ми направят секциото в Германия по желание,ще се върна в БГ и ще си платя да ми го направят там.
Таман и лятната почивка да си изкараме.

# 665
  • Burgas
Здравей те,голяма поледица тази сутрин,аз съм на работа,климатика ми е замръзнал и е голям студ,за това ще съм до обяд и после си тръгвам.

# 666
здравейте,сега се прибрахме от екскурзията до Карлово,там вчера валя сняг,а днес тук е дъждовно,абе странно време,иначе си изкарахме добре,сега се отдавам на почивка.

# 667
Здравейте как сте? Голям студ и сняг тука при нас, но то си му прилича на времето  Whistling
Ние с бебеправенето за месеца поприключихме, може би още веднъж и се почва чакането, оффф това чакане може да подлуди всеки  #Crazy

# 668
  • Burgas
Здравей те,два дена не съм се вясвала обаче нямах време,имах доста работа.Сутринта бях на тържество на Моника,тя беше джуджанка,играха коледна приказка в гората.накрая дой де Дядо Коледа и донесе подаръци и лакомства.Моника получи Кукла Блум-това бяхме писали в писмото,много се зарадва.Сега съм на работа и се захващам да свърша нещо.

# 669
аз досега творих писмото от дядо Коледа,момичета да ви се похваля,преди час моя мъж е взел акт 16 за апартамента и утре живот и здраве ще си получим ключовете,по хубав подарък за празниците не можеше да имаме.

# 670
  • Burgas
J M M наистина страхотен подарък,честито и много щастливи мигове в новото жилище.

# 671
  • Бургас
аз досега творих писмото от дядо Коледа,момичета да ви се похваля,преди час моя мъж е взел акт 16 за апартамента и утре живот и здраве ще си получим ключовете,по хубав подарък за празниците не можеше да имаме.
Чудесна новина!Къде ще живеете,мила?

# 672
в М.Рудник  Grinning

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 15:38 от J_M_M

# 673
Здравейте и от нас !

Такъв сняг вали при нас,че няма как да не купим днес шейна.Време е и Мики да се порадва на сняг,а и да се пързаля както аз едно време.
Вчера бяхме тримата на видеозон да видим бебето.Всичко е наред,бебето е вече напълно оформено и си има всичко.Голямо поспаланче де,едва го събудихме.Като се събуди се започнаха едни ритници,едни кълба - щура работа.По едно време като замаха с ръце и докторката стопира картината Мики да види най-ясно как мята с ръчича за поздрав.И Мики замята възторжено.
Докторката видя и пола на бебето,но ще го запазим в тайна,защото го каза със 70% сигурност.Все пак се очудвам,че изобщо го видя толкова рано.
Началото на януари сме на фетална морфология и тогава със сигурност докторът ще види,а след четири седмици може и моята докторка да види по-ясно и да потвърди или пък да отрече казаното.Но 70% си е все пак стабилно предположение според мен.
Може все пак сега две седмици да давате своите предположения какво е бебето? 
И при нас днес е последния ден в градината.Днес ще мисля менюто за утре вечер.
До сега съм измислила само питка да меся и пека.
Друго все още не ми идва на акъл.
Весела Коледа пожелавам на всички !

# 674
  • Burgas
Здравей те,как сте?Днес съм на работа,после 4 дена почивка,аз менюто съм го измислила и от довечера започвам с подготовката-смятам да правя баклава за първи път в живота ми,дадоха ми една рецепта дано се получи.Ще правя още лозови постни сърми,пълнени чушки,боб със зеле,2 салати,вземахме плодове и ядки,свекървата ще прави тиквеник и така се заформя трапезата.

Общи условия

Активация на акаунт