ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Веси, много се радвам, че всичко е наред и прегледът е бил толкова интересен и вълнуващ!  Hug
J_M_M, не го слушай мъжа ти, кажи му, че разходките са силно препоръчителни за бременните!  Naughty
Аз не съм качила никакви кг по празниците и това малко ме притесняваше, но пък бебето рита всеки ден, дано е наред, нямам търпение да го видя пак.  Peace
Времето навън много ми харесва, като в снежна бяла приказка е.  Grinning

# 706
Момичета аз имам днес двама Ивановци- детето и мъжа ми  Embarassed но така и не се научих да слагам почерпки,за тяхно здраве   cook newsm24

# 707
  • Burgas
Здравей те,честити на именниците,да са живи и здрави,може би догодина на този ден и ние ще имаме именнича,за сега сме се спрели на името Ивайла.ЖК мина добре,всичко е неред,бебето е седалищно,дано се обърне,ако не пак ще трябва да ме оперират.

# 708
Аник,името е много хубаво.Ама аз що ли съм се объркала,че ще е момченце Crossing Arms

JMM,честити именници! Да си носят името със здраве и гордост !

Тини,ЖММ,ще разкриете ли имената на вторите ви дечица? Party

# 709
  • Burgas
Еми 90% казаха момиче,но имаме име и за момче-Денислав.

# 710
С удоволствие бих споделила името, ама още не е измислено, сигурно ще го мъдруваме до последно..  Rolling Eyes
Поне вчера получих списъка от 10 имена на таткото, върху които да мисля. За щастие 50% от предложенията са добри, дано само той да не държи на някое от другите 50 %.   Joy
Веси, вие измислихте ли име?

# 711

Веси, вие измислихте ли име?

Отдавна,но нека да стана като вас в 6-7 месец и тогава ще го споделя. Peace

# 712
  • Burgas
На нас ни трябваше около 3 месеца да стигнем до консенсус с таткото за името.Според мен това е доста важно и отговорно решение,все пак ще го носи цял живот.

# 713
Мъжкото име е измислено още преди да е заченато,Георги(оказа се че е най - популярното за изминалата година),а за момиче(макар да се съмнявам да ме огрее )е Йоана - Габриела с тенденция да стане само Габриела поради факта че трябва всички в къщи да празнуват на Иванов ден.

# 714
А кръстени ли са на някой децата ви или ще бъдат ли?

Моята Микаела е на баща ми,а второто ако е момченце живот и здраве ще е на майка ми. Grinning

# 715
Да Иван е на баща си а второто на моя баща.

# 716
  • Burgas
Моника е вземала първата буква и на двамата си дядовци,живот и здраве второто няма да бъде на никой.

# 717
Аз днес имах среща с леля ми която преди 4 -и години ми каза че бебето което чакам е момче, днес даже и не ме попита какво ще е това,а ме наръсила със сол и само заподскача,а момиченце,и сега малкия още повече се навива за сестричка,но аз продължавам да не вярвам,след 3 м ще разбера.

# 718
  • Burgas
И мен една приятелка ме ръси със сол и каза момиче Laughing
J M M ти наистина ще устискаш до края да не знаеш пола,аз си мислех,че любопитството ще надделее и няма да издържиш и ще питаш доктора.

# 719
J M M,така ли?Ти не искаш да знаеш пола.Еее,какво търпение.Аз пък си умирах от любопитство. Laughing Не че при второто дете е значение за мен,но просто чисто любопитство.Беше ми важно да си имам момиченце,а за второто бях без особени претенции.При таткото е друго вече.Той винаги е искал да има син.В неговата рода са 90% жени.Има 14 първи братовчедки само,а и сестра. hahaha Представете си колко женоря са туй.

Общи условия

Активация на акаунт