Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно желанието за трето дете?
Какви са основните предизвикателства, свързани с решението за трето дете?
Как се организират майките с три деца в ежедневието си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно желанието за трето дете?
Мненията на майките варират. Някои изразяват ентусиазъм за трето дете, вдъхновени от опита на други майки с три деца. Други се колебаят поради опасения относно физическите и финансовите предизвикателства. Освен това има група майки, които изразяват притеснения и съмнения относно способността да се организират и да поддържат темпото на живот с три деца.
-
Какви са основните предизвикателства, свързани с решението за трето дете?
-
Как се организират майките с три деца в ежедневието си?
Майките с три деца имат различни стратегии за организация на ежедневието си. Някои подчертават важността на организацията и реда, докато други успяват да се справят с помощта на близки хора, като баби и дядовци. Освен това отделянето на време за общуване и внимание към индивидуалните нужди на всяко дете също е важно.
-
Какви са финансовите предизвикателства, свързани с третото дете?
-
Как се справят семействата с финансовите разходи при отглеждането на трето дете?
Много бих се радвала ако има сред вас такива, които имате желание за 3 дете ,да споделете своите мисли. Говоря за почти узряло такова решение, а не "Някои ден може и ние да имаме три деца".Половинките ви също ли са толкова ентусиазирани?Считате ли че финансовия ви статус е определящ за такова решение?На каква възраст са другите ви деца?До колко получавате помощ при отглеждането им?
Имаме 2 момчета на 4 и 6год. и на моменти
Аз имам голямо желание за още едно дете, а и таткото не е против, но и не подскача от радост/ счита, че няма да се справим/.Водихме няколко конструктивни разгорещени спора.Опитваме се реално да си преценим възможностите- физически и финансови.
Моите деца са разнополови - момче и момиче, възрастта им се вижда. 

Подписвам се с две ръце!
. ооооо, бебе мърка, иска внимание. Ела, мами, да помогнеш. Ей сега виж- това са щипки. А сега вътре - това е за тенджерата. Недей, не кипи, де, чакай да те оставя, че манджата ме търси... - Мамоооо, а пък да знаеш какво стана..........., пък аз се почуствах.........., пък те...... - Ох, маме, не става така! Нищо, това не могат да ти го вземат! Само тази година ще сте в един клас, догодина не. Учи да знаеш, пък другото ще мине. Ела дай прегръдка! Ох, на мама милото то! Часът е вече 10.30 /11.00- време за разходка. -Айде, мами, в количката, ще ходим да вземем батко ти! 11.40 /12.30- свършва 5-я/6-я час: госпожата каза......, искам............., ще минем ли през............. Да, ама малката трябва да яде. Само за малко.
Още час да разкажа всичко през деня... Станало 23. - е, дойде и моя час. Няма: Мамоооооо, дай! Мамооооо, помощ! Мамоооооо, искам...! 24.00 вече ми се отстпа, но лягам, че утре пак от 6.00 ч....
!Аз си имам първокласник! Отново. За 3-ти път.
И дори и писаното от Gonzolina не ме разубеди