Шалът като стил на обличане

• 147 741
  • 684
  •   1
Отговори
# 255
  • На точното място
bz  newsm20 newsm20 newsm20
Според мен сайтът се равнява на "научен труд". Незнам дали са ти хоби или професия, но определено са ти страст!

# 256
Асоциациите със служителка в банка или стюардеса са неизбежни, но какво от това, влизаш в роля Wink Laughing

Да беее, много кофти. Аз съм от тези дето носят много ризи, пък съм фенка и на късите шалчета. А в България почнаха да ги шалосват банковите служителки едва преди няколко години, преди  ги нямах тия притеснения.    Confused

Да ти кажа честно,  хич не ме вълнува с каква "героиня" ще ме асоциират, важното е на мен да ми е комфортно Laughing  Whistling Напоследък не ми се налага да се спретвам официално и фишутата съм ги оставила да отлежават. Сега съм на вълна риза, класически прави дънки, памучен шал, омотан около врата и голяма чанта Heart Eyes Peace

# 257
  • Габрово
bz, браво   bouquet
И като видях за рисувани шалове и ми идва отвътре да похваля една приятелка - какво си нарисува  Heart Eyes Heart Eyes

# 258
Аз нося късите шалове на ръцете,с бижута.
Понякога ама много рядко, ако реша да сложа шал на врата.Ако е такъв късичък гледам да го вържа на интересна фльонга или му слагам някоя брошка и вече нямам чиновнически вид.
Ще потърся снимки да се обоснова по добре.

# 259
  • близо под тепетата
Въх! Въх!

Много хубавИ нещаааа...само шалове шА започна да сънувам! #Crazy Heart Eyes Laughing
Missing, страхотно шалче е направи приятелката ти  bouquet някакви специялни бои ли се ползат? Thinking

БЗ, ти си наистина точно бзпедия Laughing толкова нови неща прочитам в постовете ти! Hug

А аз както си търсих да гледам шалчета при чичо Гугъл и попаднах на това

Много ми харесаха, а и са нагримирани страхотно...а този костюм ми е любимия:

Ама мойтУ индийскУ френдчИ нИ сА сеща да ми го прати, само мА залъгва тука с гривни и обици Crossing Arms ooooh! Laughing

и за да не спамя с моИте излияния:

А тук би бил рай за всички нас Simple Smile  Mr. Green

Айди стига толкова снимки Simple Smile
чакам само да стане време за магазините, че сега съм забутана в най-тъмния край на БГ Joy

# 260
  • Габрово

Missing, страхотно шалче е направи приятелката ти  bouquet някакви специялни бои ли се ползат? Thinking
Бои за текстил някакви, нищо специално Simple Smile Аз съм си казала, че искам такова рисувано шалче, само чакам да си харесам някакъв плат Grinning

# 261

Бои за текстил някакви, нищо специално Simple Smile Аз съм си казала, че искам такова рисувано шалче, само чакам да си харесам някакъв плат Grinning

Ползват се бои за текстил, при пране са устойчиви, има ги по всички магазини за художници -Слънчоглед, Шипка 6, др.

# 262
magito1986 ,и аз си падам лудо по тип индийски шалове!  Heart Eyes Благодаря за снимките. Другите, които харесвам са рисуваните шалове.
http://www.navistudio.net/galleries.php?album=silks
Нещо такова..

# 263
Исках да споделя и др. любим вид шал (а и тъкмо Магито е дала начален тон  Crazy Laughing) :

Indian scarves:

Индийският шал е известен още И като Dupatta=Дупатта (cahdar=чадaр в Пакистан), orni/a=орни(a), chunri/chunni=чунри/чунни, unni=унни  (буквално означава “покривало”), това е дълъг мнoгoфунксионален шал(обикновено се носи на раменете, но може да се носи И около тялото, или на главата,или около врата като краищата висят отзад(няма завръзване)). Изключително красива са…пищни, екзотични, пъстри….ръчна изработка …насалада за окото И фиеста за душата въпреки мнoгoгото шарки, орнаменти И багри.. Crazy Laughing Whistling

ps: Благодарая за милите думи, момичетa ...изчервих са ... Embarassed Blush Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 13:57 от bz

# 264
Red shoe, bz, благодаря, нося си ги аз с голям кеф, откакто започна тази тема всеки ден съм с шал  Mr. Green. Имам още доста, но някой друг път пак ще снимам /по-добре може би Wink/. А фишута имам безброй /въпреки, че тях рядко ги нося/, попадала съм на страхотни десени.
А някой път като ходя при мама ще ви снимам един страхотен копринен шал - ръчно рисуван от моя приятелка художничка  Sunglasses.

Bz, чудесно е, че синтезира информацията, която ни постваше тук в Scarves-pedia  Hug. Много мо харесват шаловете с малки помпончета по края, даже в един от често посещваните от мен магазини имаше такива миналата седмица, не можах да се спра на цвят обаче...

# 265
Харесвам шалчета, съчетани с облеклото в спортно-елегантен стил.

# 266
Много харесвам индийските шалове, имат красиви цветове и приятни памучни материи.
Ето част от моите тънки, другите не успях да ги открия Crazy

# 267
И тъй като днес не ви досаждах достат.чно  Whistling, си викам ,чакай да пусна още малко страници на още любими магазини  Mr. Green Laughing Wink (Кюбит - Roosevelt Field mall говори ли ти нещо  Crazy Wink...ако да - там ще ни е срещата, само да ти се идва до LI  Laughing Mr. Green ) :

EXPRESS

GAP

J.CREW

BANANA REPUBLIC

OLD NAVY

FRENCH CONNECTION

MACY'S

ANN TAYLOR

THE LIMITED

=================

Ето и една известна TR марка ...(имаT магазини в повечето mall-ове в Истанбул, това в случай ,че имате път насам  Whistling Mr. Green ) - http://www.yargici.com.tr/collection.html :

YARGICI=ЯРГЪДЖЪ

Simple Smile Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Crazy Flutter Hug  Peace bowuu  bouquet

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 22:05 от bz

# 268

мен пък ей тва много ми хареса, мисля да си спретна с някакви копчета такъв подобен

а така най-често се нося

така пък зимата или пък

Hug

felicidad17 всички са супер

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 22:35 от missminimess

# 269
bz, от Манхатън не мърдам.  Flutter Тоя мол е ужасно далече,  Rolling Eyes аз живея близо до Гранд Сентрал. Ти път към Сити-то няма ли да имаш?

Между другото, вчера бях във Форевър 21 и Шарлът Рюс. По принцип не влизам в нито един от двата магазина (крайно некачествена стока тип парцалки, никак не са ми по вкуса). Гола вода бяха и от към шалове. В Шарлът Рюс имаше два (2!) шала, направо не можах да повярвам. На сайта им има 20-ина предложения и аз си бях харесала ей този и исках да го видя на живо, но не би.
Във Форевър 21 не можах да издържа на хормонално обогатените тийнс и дори не разгледах всички шалове, а излязох набързо. Вчера беше Лейбър Дей тук, почивен ден и луди пуберитетки бяха наводнили всичко и в магазина беше все едно е бил тарашен - всичко по земята, разхвърляно, страхотия.
Строубери и те продават същите джънк-дрехи като ШР и Ф21, но поне аксесоарите и обувките са им маркови и хубави. От там си купих вчера един шал (ще го снимам).
Иначе аз шалове пазарувам най-често (но далеч не само) от Геп, Ан Тейлър (или АТ Лофт), Ейч енд Ем и Чайна Таун. Последните са ми любили щото се пазаря много и понякога се нацелват страхотни сделки.

felicidad17, много ми харесват твоите. Особено първите 2.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт