Шалът като стил на обличане

• 147 690
  • 684
  •   1
Отговори
# 420
Привет, Дяволски чаровна. Как на какво да го насиш? Дънки, дънкина пола, якенце нямаш? И виж връзванията разни в предшните страници. Страхотен шал. Браво!  Hug

Привет и на Касис. И аз така започнах, с малката колекция от шалове ...  Laughing

# 421
Преди не съм носила шалове.Но напоследък много започнах да се заглеждам по най различни видове.Дори си купих едни.Много ми хареса щом го видях ...но и идея си нямам с какво да го нося Sad Май само така ще си стои в гардероба.
.......

Шалът е много хубав. Можеш да го комбинираш с риза, дънки и сако. Цветът му позволява различни варианти.
Разгледай снимки на холивудските знаменитости (пр. Дж. Анистън, за нея се сетих) - може да черпиш доста идеи от там.
Лично аз нося подобни шалове като аксесоар и през по-топлото време, например с потник (според цвета и материята). Изглежда супер.

# 422
DqVoLsKi_ChArOvNa, шалът е супер и можеш да го комбинираш с почти всичко, би стоял добре, както на по-спортен стил, така и на по-делови.
Аз постоянно нося такъв тип шалове с дънки и тишърт или тънко пуловерче, а дори и с потник или сако (ако носиш, защото аз почти не нося), както ти е писала Зори  Peace

# 423
  • На земята, която е всъщност звезда.
Този шал много хубаво ще стои с бяло /риза, топ, сако/.

Днес, идвайки на работа, забелязах точно три мацки с много хубави шалове. Май настъпва нашият сезон! newsm68

# 424
  • Варна
Привет и на Касис. И аз така започнах, с малката колекция от шалове ...  Laughing

Като знам как бързо се зарибявам, значи да очаквам и аз да ми се случи така...  Crazy

# 425
Ххехех, то така се почва. Утре, /говоря тихо, т.е. пиша тихо!/ ще Ви снимам новия шал от днес. Леле, ще ми стегнат багажа за Витоша.  hahaha

# 426
Записвам се и аз при вас  Mr. Green Тези дни мисля да се сдобия с първия си шал  Flutter

# 427
Момичета, сдобих се с новата Верена - Есен. Почти няма страница без познайте ...  нашите любимци, шаловете smile3508 От тънки до дебели, върху пуловери, жилетки, даже въру ... поло. Най-модерните са като яки, пухкави и дърги ресни. Ще сканирам моделките.   chef

Добре дошла, Мис.   bouquet

# 428
Мерси много за хубавото посрещене в тази чудесна тема Simple Smile.Мисля да погледна различните връзвания ,че много много не съм наясно с тях Simple Smile).
И да ви покажа какъв шал си харесах ама не знам къде да намеря такъв  Rolling Eyes
.

# 429
Разходи се до София, продават ги на сергии на улицата, има в най-различни цветове Peace

# 430
Дяволски чаровна, казват се Pashmina. Има ги по пазарите и улиците. Не са скъпи. Разгледай темата, имаше картинки как се връзват. В ютубата също.

Сним на крими шала от снощи.  baby_neutral

И галерииката с шалове и плетки от Верена Есен 2009.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 10:21 от big pufana

# 431
 Леопардовият шал е много красив.

# 432
много полезна тема  Peace записвам се за идеи

# 433
Страхотна тема, обожавам шалове!!!
Наскоро и аз открих магазина на Солунска - казва се Joli и е на №33, има си и сайт - www.jolibg.com
Там има просто невероятни шалове, всякакви видове и цветове, в момента даже имат намаления на по-тънките летни шалове. Има и шапки, и разни аксесоари - шноли и т.н. От там си купих и нещо много интересно - нещо средно между пончо и шал, като наметка през раменете - направо очите ми останаха!

# 434
  • На земята, която е всъщност звезда.
А, не знаех че имат страница, благодаря ти! Hug Аз от там имам ето тази шапка, вдясно:

http://www.jolibg.com/cmgallery/displayimage.php?album=19&pos=111

Цветовете обаче не са много хубави на снимките. Шапото ми напр. е много тъмно тревисто зелено, а тук някак не е излязло добре. А шаловете са разкошни, купивала съм за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт