Нашите"специални" деца с ДЦП-5

• 85 346
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Майчета, извинявайте, че се намесвам в темата и не съм прочела, но искам да попитам къде можем да намерим голяма топка с бодлички, на която да се раздвижва дете с квадрипареза. Дано съм обяснила точно за топката-прилича на тези, с които малчуганите скачат, но с бодлички. Благодаря ви предварително.

# 166
# 167
  • Пловдив
kuneto, благодаря за бързия отговор!

# 168
Моля. Само да знаете че са скъпички. Нямам идея колко.
http://www.bmb.bg/images/k6_small.jpg  - скоро подариха на нашите деца това и се оказа че е над 80лв.  
http://www.bmb.bg/kids2.php

# 169
Куне имаш ли представа колко струват сгъваемите кушетки за масажи харесаха ми в този сайт който си качила сивата,защото в къщи идва масажист и е неудобно на спалнята.

# 170
Ема, нямам идея. Никога не съм ходила в този магазин. Но има телефони и мога да питам в понеделник, ако искаш.
А ми идеше да набия тези дето подариха на децата това от снимката по-горе, щото е маса пари, а нашите няма да го ползват за съжаление.

# 171
kuneto,можеш ли да ми кажеш тези неща,които са ви подарили закрепват ли се за пода по някакъв начин?Макар,че 80лв. ми се струват много.А някой знае ли вертикализаторите от сайта колко струват?
Аз бях взела на Симона вертикализатор от тези с които може да се придвижва,но тя категорично отказа да стои в него и сега търся друг вариант.Мисля,че тези от сайта ще са й забавни и маже да успея да я прилъжа.

# 172
Куне ако питаш много ще съм ти благодарна,да си направя една равносметка да си правя ли или да си купувам кушетка,нацелувай сладурите от мен и Дидко!

# 173
gerche  Не се закрепят с нещо специално, просто от единия край е по-грапаво и не се мести от килим или паркет. От лицевата страна е гладко и там се лепят ръка, краче и стрелка и е за игра на здрави деца според мен или поне такива които разбират какво е крак ръка и посока.
Нашите са далеч от тези идеи за сега.  Cry

Ема, ще се обадя.  Hug Hug Hug

# 174
  • Пловдив
И аз се записвам да следя за цените на този магазин.Пуснах и запитване в контактната форма, но нямам отговор все още.И още ние търсим такава топка, като на снимката,http://www.bmb.bg/fitness.php но да е с бодлички.В сайта видях, но малки.

# 175
daskal77,такива гопки има в спортните магазини,аз съм виждала и в Метро.

# 176
Ема кушетката е 1428лв. В магазина имаха жълтата. Но на сайта има още два тел. Аз звънях на първия - който се оказа в магазина. А другите били в склада. Ако искаш още инфо звънкай там.
За другата топка ми казаха цени според размера - но са над 40лв

# 177
Мерси Светле боже какви цени обирджии това са пари за една кола,моя мъж накрая ще си я направи, и не е толкова спешно а вече почти сме проходили но имахме за сега нужда.

# 178
  • варна
 Емадиди, ние направихме една плоскост и я слагаме върху масичката в хола. Може и някоя фирма за мебели по поръчка да питате да ви тапицират с кожа една плоскост, убедена съм, че ще ви излезе много по-ефтино.
 А ако си купите плоскост, дунапрен и кожа от склад за мебелни материали и един телбод тапицерски, съм сигурна че и сами ще го направите. Мисля, че самата метална конструкция е по-сложна и скъпа.

# 179
Благодаря орхид за идеята и на нас ни беше като втори вариянт с плоскост и кожа,но конструкцията се чудим как да я направим,за да  е по стабилна и сгъваема. Hug

Общи условия

Активация на акаунт