Дървено креватче или мрежесто креватче-кошарка?

• 16 576
  • 244
  •   1
Отговори
# 225
Използваме мрежесто креватче на Бертони с 2 нива може и да се люлее.Доволна съм защото пътуваме и не се налага бебе да свиква с друго легло. Удобно е и може да се мести лесно и най-важното главата не е насинена Naughty

Според мен това е наистина по-добрия вариант ако пътувате често. Ние заложихме на дървената кошарка, която после се трансформира в детско легло и сме много доволни - дъщеря ми е на 2г и половина и още си го ползва  Peace

# 226
Ние избрахме дървено креватче.

# 227
Аз използвам и двата модела. Згъваемата е много удобна за пренасяне , а дървената става на легло

# 228
  • София
аз предполагам, че след като детето е родено вече си има легло Wink Mr. Green

# 229
От каката използваме масивно дървено легълце. Но искам да купя и мрежесто,зашото е по-практично при пътуване,а и може да се използва като кошарка за игра

# 230
избрахме от сгъваемите - много удобни за местене от стая в стая или лятото за пътуванията. Защо не и за един уикенд у баба и дядо с преспиване  Wink. Детето ми вече е големичко и обожава да се промъква през страничната вратичка, която се отваря с ципче. Такова ще купя и за другото ми бебче, живот и здраве  Peace

# 231
И ние сме със сгъваемо и пак бих взела такова.Супер удобно докато е малко бебето,защото се люлее,като започне да се обръща не си бие главата в решетки,лесно за пренасяне дори и от стая в стая.За пътуване-ясно е че предимствата са много.
За мен това е най-добрия избор.Дъщеря ми е вече на година и половина и си спи прекрасно в него,даже може още дълго да изкара там. Laughing

# 232
Никога не съм имала и не съм искала сгъваемо. Това е все едно аз да спя на подохно. Е, мерси  Stop

# 233
зависи от финансите , дървеното е поне  5 пъти по- скъпо

# 234
Има по 150лв дървени  Peace

# 235
Ние имаме и от двете. Купихме си дървено-тип люлка и съм много доволна от него. Моите близки обаче решиха да ни подарят сгъваемо мрежесто креватче, за да има къде да спи Ния. До скоро ползвахме сгъваемото креватче само при гостувания, но от няколко дни влезна в пълна употреба! Ния започна да става неконтролируема, ако я оставиш дори за секунди без наблюдение. Сега я слагам в кошарката и знам, че няма да си счупи главата, докато си измия ръцете например.  ooooh!

# 236
  • София
 Аз гледах дъщеря си в дървено а за сина си взех сгъваема кошарка определено кошарката е по удобна и за местене и детето не се удря в дървени решетки. Единственния недостатък за мен е това че през дървените решетки можеш да провреш ръка и да подадеш не бебчо или шишето или биберона през ноща а  при кошарката трябва да ставам права задължително (кошарката ми е точно до леглото и ако беше с решетки щах да стигам бебо без да се налага да ставам по 10-20 пъти на нощ. Laughing

# 237
Ние сме с кошара и съм много доволна,особено като пътуваме и носим кошарата с нас,детето спи 100% по спокойно отколкото на някое друго легло

# 238
  • София
Нашето е сгъваемо на Кангару, купихме и сгъваем матрак, защото пътуваме. Доволна съм от избора си.

# 239
Сгъваемите креватчета са удобни ако се пътува, например на гости на баба и дядо. Но определено бих предпочела дървените легла - повече ми харесват и изглеждат уютно.

Общи условия

Активация на акаунт