Бурканчета за детска кухня

• 10 197
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте мами
не знам дали темата ми е за тука но ми е много наболяла така че моля дайте ми съвет   bouquet
Предстои ни да се запишем за детска кухня, избрахме държавна за сега но имаме един оказа се сериозен проблем - нямаме бурканчета. От къде мога да си купя бурканчета подходящи за стандарта на детската кухня ( че оказа се не всички били подходящи) както и капачки.
За пояснение от София съм така че направо давайте адреси на магазини и пазари където се предлагат.
Предварително благодаря.

# 1
Аз помолих баба ми да ми свърши тази задача.Тя разпитала бабите от блока и ми намери големите който са 0,390 а малките стават от пюрета АМ-АМ такаче може да си купиш колкото ти искат и да използваш бурканчетата.Или ти също разпитай комшиите който има мисля че ще ти даде.

# 2
Темата ти ще я преместят,но ето ти една друга такава тема в която има коментирано откъде и на каква цена са купени бурканчета.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=326630.0

# 3
ако разливочната си няма специфични изисквания, всяко бурканче с винт и широко гърло ще ти свърши работа - за предпочитане са стъклените, поради по-лесната поддръжка

# 4
Здрасти!Купи си пюрета на Ам-Ам,те стават.

# 5
Освен идеята за Ам-Ам, попитай в някой пункт за вторични суровини.Ние с моята приятелка така намерихме...освен, че първоначално изядохме порядъчно количество Ам-Ам:)

# 6
  • София
Някой има ли представа дали бурканчетата на Малечко стават,за да събирам и тях освен Ам-ам?Благодаря предварително:)

# 7
Някой има ли представа дали бурканчетата на Малечко стават,за да събирам и тях освен Ам-ам?Благодаря предварително:)
Стават, събирай и от тях Peace.
Идеята на държавните детски кухни - искат буркани, широк винт, вместимост 190гр. Пюрета Малечко са в точно такива бурканчета.

# 8
И аз в момента събирам бурканчета Ам-Ам  Rolling Eyes Защо там,където продават капачки,не продават и бурканчета Crossing Arms

# 9
  • София
Благодаря ти Sourcherry   newsm51

# 10
И мен ме вълнува темата. А тия пюрета Ам-ам ядат ли се или се купуват заради бурканчетата? Grinning

# 11
  • София
Ето още нещо, което може да ви свърши работа:

Здравейте татковци и мами,

Ето и нашият опит с жена ми с бурканчетата за детска кухня:

1. Проверете типа и бройката на бурканчетата / капачките, които точно изискват от Детската кухня, където ще записвате Вашият малчуган. Всяка кухня според мен си има своите изисквания.

На нас (в Люлин, София), ни искаха 25 бурканчета и не знам си колко още капачки.

Жена ми намери бурканчета от познат, а капачки купи от някъде, но след RESEARCH-a, който направих преди това е следният:

БУРКАНЧЕТА:
- на Женски пазар има 1 продавач на Мед. Местните там го знаят медаря от Банкя. Намира се на N1 сергия (на покрития пазар).
Не знам как се казва, но му имам GSM 0887 / 98 94 84. Ктаза, че може да доставя нови празни бурканчета от производителя.

- Бурканчета на „АМ АМ”. Трябва да проверите дали стават, преди това!!! Продават само пълни, но може да си купите и да ги изпапкате Simple Smile

Производител: "БФК-Никси" ЕАД
гр.София
тел.:02 931 37 74/ 931 37 76
GSM: 0888 253 320
e-mail: manager@bpcniksi.com

- Бурканчета на „Ганчев”. Трябва да проверите дали стават, преди това!!! Продават само пълни, но може да си купите и да ги изпапкате Simple Smile

Производител: "Ганчев" ЕООД
София, кв.”Княжево”
ул.”Войводина могила” 48
Тел:(02) 857 50 61
       (02) 857 47 14

КАПАЧКИ:

-   всякакъв модел капачки на винт - на Женски пазар (по средата от дясно в посока ул.Екзарх Йосиф -> Сливница), адреса е точно ул.Стефан Стамболов 44. GSM 0885 / 412 913 Радка Радулова

Това е.
Надявам се да бях полезен!

P.S. На горе посочените лица не съм рекламно лице или PR, просто реших да посоча конкретни телефони и адреси Simple Smile

# 12
1. За бурканчетата на "Ганчев" ми казаха, че не стават, капачките били за еднократна употреба, освен да се изпробват на тези бурканчета капачки от Женския пазар;
2. Пюретата на "Ам-ам" ги спирали от производство в момента, още имало в търговската мрежа, но трябва бързо да изкупим изостаналите странни смеси (според мен);
3. Остава производителя на мед, но си мисля щом той си ги купува от производителя, значи може да се комбинираме повече майки и ние да си купим, само да намерим производителя на бурканчета. Не знам дали да му звъня на човека, сигурно много хора разчитат на него.

# 13
И мен ме вълнува темата. А тия пюрета Ам-ам ядат ли се или се купуват заради бурканчетата? Grinning
синчето ги ядеше

# 14
1. За бурканчетата на "Ганчев" ми казаха, че не стават, капачките били за еднократна употреба, освен да се изпробват на тези бурканчета капачки от Женския пазар;
2. Пюретата на "Ам-ам" ги спирали от производство в момента, още имало в търговската мрежа, но трябва бързо да изкупим изостаналите странни смеси (според мен);
3. Остава производителя на мед, но си мисля щом той си ги купува от производителя, значи може да се комбинираме повече майки и ние да си купим, само да намерим производителя на бурканчета. Не знам дали да му звъня на човека, сигурно много хора разчитат на него.
Ганчев има нова серия пюрета , казват се БЕБО и бурканите са с винт, аз от тях събрах за кухня

Общи условия

Активация на акаунт