Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 646
  • 259
  •   1
Отговори
# 135

И то много нагли  #Cussing out

# 136
Заглеждали са ми бебето,но чак да си завират главите в количката не е било.

# 137
Не само че гледат ами си позволяват и да го пипат. Аз винаги казвам,че е болен с идеята да ги сплаша, ама не, те пак го пипат #Cussing out

# 138
Ами, случвало ми се е да гледат с любопитство, но нагли екземпляри не съм срещала. Наистина няма случай при нас някой да се завира в количката или да пипа бебка. Явно имам късмет. Simple Smile Иначе, по никакъв начин не ми пречи да си гледат. Някой непознат обаче да я пипа... не бих позволила. Бих го помолила в прав текст да не го прави и изобщо няма нужда да обяснявам защо.

# 139
  • Бургас
Е, днес ми се случи! Касиерката от кварталния магазин доста се заиграва с малката и тъй-като и малката се закача с нея аз нямам нищо напротив. Но днес се бях навела и подреждах нещо в багажника, като се обърнах оная целуваше детето по устата #2gunfire #Cussing out Sick  Така ми се прииска да я ударя, а само се стърпях и културно и направих забележка! Twisted Evil Само аз си знам колко ми костваше да не се разкрещя и да и тегля един пердах! #Cussing out

# 140
Случвало ми се е, да. Но нищо неприятно zа мен, даже напротив. Не ми пречи, мило ми е дори. А и малката е контактна и лъчеzарна, обича хората. Днес пак, едни сервитьорки китайки в китайски ресторант. Закачаха я, щипаха я по буzите, но тя си ги търсеше и умря от кеф.. Тъй че, какво да ми пречи, щом тя е доволна, доволна съм и аz...

# 141
Много често даже ни се случва.Особено бабите в квартала ,много обичат да я зазяпват.Някои дори ни подминават и се извръщат да гледат в количката.Понеже и голямата ми дъщеря е доста пораснала,понякога като бута количката,срещаме още по-очудени погледи.Една баба дори ме пита дали бебето ми е дете или внуче.Още се чудя да и се сърдя ли,да и се смея ли? newsm78  Добре че е много стара на 83-84г,та не ме разсърди много.Може ли 10г.дете да роди #Crazy
Общо взето като прекалят с погледите и ние с детето си имаме приказка за тях.А тя понеже е много ревнива и се ядосва повече от мен.Как някой ще гледа детето на кака.

# 142
  • Burgas
Aз не обичам да ми зяпат детето също Peaceи затова съм  малко нагла Party
Като ми зяпат в количката, я обръщам на другата страна и им става тъпо. Много обичам малки бебенца, но не смея да се заглеждам, освен ако  майката не разреши, защото знам колко е гадно Hug

# 143
Аз привличам още повече внимание, щото съм със слинг и всички виждат цялото бебе на нивото на погледа си. И да искам, не могат да не гледат. Да гледат, моля, и да не се блъскат в мене все пак!

Но поне да не пипаха...

Забелязвам и нещо друго. Бабките много се заглеждат и се усмихват.

Обаче добре облечените професионалистки с токчета гледат като отровени и извръщат поглед. Тия мацки на видима възраст около 26-29 тайно си казват ей тая молитва: Дево Мария, която зачена без да съгрешиш, помогни ни да съгрешим, без да заченем:)

# 144
  • София
Много ме дразни това зяпане. Чак ще се изкривят,много щур народ. Тука нямам в предвид баби на преклонна възраст, най-вече читаво изглеждащи субекти се "извиват".Аз като видя,че някой започва да се държи много свойски,правя някоя рязка маневра и се изнасям.Да се закачат и да си приказват е ок, ама да си обменяме други любезности ми идва в повече.

# 145
  • Русе
Някои ме дразнят много ,а от други ми става добре.Зависи дали са ми симпатични  Grinning ,но все пак сме още мелки и ми е хубаво да чувам че бебето ми е красиво Embarassed
Но има хора които хвърлят едни прикрити погледи без никаква положителна емоция в тях,от такива тръпки ме побиват

# 146
И да зяпат и да не зяпат,много не могат да видят,защото сега гюрука е спуснат,а чадъра за слънце я скрива цялата!Трябва доста маневри и акробатика да приложат за да се зазяпат!

# 147
Доста често. По принцип не ми е неприятно, но има някои "възрастни дами", които много нахално си пъхат цялата глава в количката. Това вече ме дразни.

# 148
но има някои "възрастни дами", които много нахално си пъхат цялата глава в количката. Това вече ме дразни.
е това е най-дразнещото Crossing Arms

# 149
Да си призная и аз като видя бебе в количка се заглеждам, ама повече заради количката, а не с някакви намерения към бебенцето. Гледам да не съм нахална, ама то пусто му любопитство. Нали скоро ми предстои и аз да се сдобия с такова "чудо" та сега използвам всяка възможност да ги изучавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт