Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 643
  • 259
  •   1
Отговори
# 120
Понякога така зяпат дъщеря ми, че се спирам и я поглеждам да не е налапала нещо или да не се е омазала или просто да видя добре ли е.... Tired

Зяпането го преживявам, но неискани съвети от минаващи лелки от рода на "Аууу, сложи му шапка, ле!" или "Ама защо плачеш, баби, дай да видя..." ейййй това ме побърква! Twisted Evil

# 121
  • ул. "Мечтание"
Преди се зазяпваха доста повече, сега човечето в количката сезазяпва!  Laughing
Честно да си кажа и аз се зазяпвам по бебето в някоя количка (толкова са ми сладички  Embarassed), но винаги от далече, не се завирам чак в количката, гледам да е тактично доколкото е възможно. Това да ми се врът в количката хич не го понасям. Аз и за това си взех комарник за количката, че разни бабки да не ми се врът при дедето и да го пипат.  #2gunfire

Зяпането го преживявам, но неискани съвети от минаващи лелки от рода на "Аууу, сложи му шапка, ле!" или "Ама защо плачеш, баби, дай да видя..." ейййй това ме побърква! Twisted Evil

Мдам, това е култово! Най-фрапиращо ми беше когато няква минава край нас, а моя сниквоце ревеше, проявяваше ми някакви инати и се тръшкаше! И тая възмутено: "Не ви е срам да държите бебето гладно!"  Shocked Аз направо хлъцнах от изненада какви тъпотии могат да измислят! ooooh!

# 122
  • София
Моля ви се, веднъж една ми дръпна 5-минутен скандал как съм щяла да пресека на червено и "колко съм безотговорна с тази количка"! ooooh! #2gunfire #Cussing out

# 123
днес  излязохме за първи път на разходка (на 18 дена сме) и уж по по закътаните улички че една баба чак такава ми задърпа количката да я видела ... ама такъв шамар ми идваше да и отвъртя че ... и аз се дърпам тя чак такава ми се кара що не съм се спряла да видела бебка ....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 124
  • София
На усмивките и уместната радост се радвам. На безочливото, нагло и просташко "завиране" - в никакъв случай. Crossing Arms Детето ми не е експонат, нито бих търпяла някога да е обект на каквито и да било коментари. Peace

# 125
  • София
аз винаги съм заглеждала малките дечица, защото страшно много ги обичам (никога не съм се завирала по количките и не съм пипала), а от както съм бременна се усещам, че заглеждам и бременните жени, но винаги го правя с усмивка и умиление и хората ми се радват. има разлика дали гледаш от завист, от любопитство или от любов и умиление. Но само като си помисля някоя бабка да ми се пъхне в количката и да ми пипа детето побеснявам. дано докато родя се поуспокоя малко, че ще съм много зла.

# 126
Тези, които поглеждат и отминават, не ме дразнят, но тези които зяпат и дават акъл, без да съм го искала, честно казано ми опъват нервичките.
Като съдя по себе си, че на мен не ми е приятно, питам близките с бебе"Може ли да го видя?" и т.н. Все пак не на всеки е приятно да му зяпат бебето!
В този ред на мисли, се дразня, когато не чак толкова близки започват да ми пипат корема и да казват "Рита ли вече, рита ли?"  Crazy

# 127
Някой зяпат, други не. Хора всякакви, какво ви учудва толкова не разбирам???? newsm78

# 128
Не си спомням точно да съм се дразнила на зяпачите, но определено ми правеше впечатление, как непознати си позволяват да коментират детето ми и някои даже да го пипат.  Последното по ме притесняваше, но не съм казвала нищо. Мисля, че зяпането е нормално, по добре е човек да не се впряга за такива неща.

# 129
Някой любопитен бърз поглед не би ме подразнил, но да си извиват вратовете след количката не ми е приятно

# 130
  • велико търново
Понякога така зяпат дъщеря ми, че се спирам и я поглеждам да не е налапала нещо или да не се е омазала или просто да видя добре ли е.... Tired

Абсолютно все едно аз съм го казала.Подкрепям с две ръце.

# 131
Много обичам да "зяпам" деца на възрастта на сина ми, като видя такова дете и буквално го зяпвам, толкова мило ми става ... Особено ако сина ми не е с мен, ми става чак тъжно, но им се радвам много.
Коментари иначе и мен ме дразнят. Като излизам с количката и бабите на улицата викат "ей, топло му е на детето", или "пък студено е", или "гледай данчо по обед излиза", но не обръщам внимание ... То или ще е топло, или ще е студено, среден вариант май няма  Laughing

# 132
  • в очите на дъщеря ми
Аааааа, не моята случка ще заеме безапелационно първото място Naughty"Бебка е на 3-3,5м. на разходка сме и тя о, чудо реве от глад, почти тичам от радост и по пътя чувам съвет "Дайте и малко водичка"- идващ от една сравнително млада баба с усмивка казвам ,че ще яде съвсем скоро и я оставям пред блока на баща и.Връщам  се и какво виждам......същата  лелка се надвесила над количката дава вода на детето и вика .."ми много са и мръсни ушите, да и ги измиете".... ooooh! Лелеее, къде ме чуха, ...а на баща и още му държи влага.. Mr. Green и не дава никой да се приближи до количката!"

# 133
Да си призная честно,много често откакто чакам бебе се заглеждам по самите колички.Дечица обичам страшно много и ми се случва да се загледам понякога и в деца и на уличцата,но никога няма да си позволя да се "завирам" в детето или да се навирам на майката със неискани съвети.

# 134
Да, има нагли зяпачи.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт