Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 646
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
Зяпали са го,но когато е бил с мен не са надничали и пипали.
Аз също заглеждам отгоре обаче.

# 106
Гледат хората. Peace

# 107
  • варна
еми нз дали е уместно да пиша в темата , понеже нямам бебе.Все още.Но ако имах може би нямаше да ми пречат погледите,но това да ми го пипат разни хора о нееее...
Всякакви ги има камо ли напр. да ми го целуват. Засега на тоя етап това е моето мнение.

# 108
Имам позната, когато по време на въпросната случка все още нямаше деца, та със всичкото си нахалство се навря в количката. Детето тъкмо се унасяше да заспи и си смучеше биберона и тя започна да и дърпа биберона от устата. Детето не го пускаше. Аз и казах че тъкмо се мъчим да заспи, с надежда да се усети и да спре , а тя още по-яростно продължи да му дърпа биберона, защото с биберон не можела да го види добре и да определи на кого прилича. Стоях като гръмната - чак не можех да реагирам. Все съм си представяла нахалство , но това беше върха. После доста дни ме беше яд на мен че не и шибнах един шамар.
Когато след години и тя имаше дете чух доста комантари от познати, че не давала да и поглеждат детето , много го пазела. А тя как се отнасяше към чуждите деца преди да роди

# 109
  • Пловдив
Да, много зяпат и обикновено се усмихват. Нямам спомен някой непознат да ми е досадил.

# 110
  • София
Честно казано не ме дразнят случайните минувачи,които се радват на Ники,а другите мами.Като се разминавам с тях направо откачам.Като те зяпнат и теб и бебока,да не говорим какъв оглед се прави на количката ooooh!

Аз съм била, аз съм била! Embarassed Embarassed Embarassed Laughing

# 111
Всичко в границите на нормалното не би ме дразнило. На мен например и през ум не ми минава да надничам в бебешки колички, просто нямам никакъв интерес.

# 112
Зяпат но ускорявам скоростта и не давам кой знае каква възможност да гледат.Само за дечица не се ядосвам когато гледат или надничат.

# 113
Гледат, но нито ми пука, нито се впечатлявам.

# 114
Зяпат. Изненадана съм, колко нетактични хора има  ooooh!. Няколко пъти го раздрусваха докато го нося  Shocked /единия път вдигнах скандал страшен/, а най- ми е противно да го щипят за бузите  #2gunfire. Аз много рядко гледам и то за да сравня моето с чуждите /което правят и другите  Peace/.

# 115
Касиди, аз също бих позяпала с удоволствие в твоята количка! Hug

Иначе е нормално бременни да си гледат коремите и след това страсно да се обесняват кой корем защо е такъв, нормално е пресни мами да гледат в чужди колички, особено ако бебетата са долу-горе на една възраст - кое е по-шишкаво, кое с какво е облечено, кое е с шапка и кое без и т.н. Прави ми впечатление,че някак си рязко спада интереса към чуждото бебе, когато то вече е над 1г. Някак си нормално или не - пусто любопитство надделява, друг е въпроса дали това любопитство е приятно и желано. Но пък има и мами, които се кефят, когато има интерес към отрочетата и дори провокират по някакъв начин интерес към тях......Та...разни хора-разни погледи.......

# 116
Да гледат,като повечето също са майки.

# 117
А докато сте били бременни, майчета, гледали ли са ви хората (всякакви - мъже, жени, млади, стари) в коремите? Мене понякога ми се струва, че съм рядко, изчезващо животно, което хората разглеждат! Не винаги е така, но има дни, в които направо и аз се обръщам след тях, че да разбера какво толкова има да гледат в корема ми?!

# 118
И мен много ме дразнеше. Още повече ме дразнеше, като почваха да се завират в количката или да искат да я гушнат.
Мотивите ми бяха най-различни - може и суеверие да е, но си има хора с лоши помисли, притеснявах се да не са болни и да я заразят и т.н. Най-много ме дразнеше разни лелки като почнеха да я целуват по крачетата или ръчичките. Въпреки, че с порастването на детето не съм такава, съм убедена, че не е удачно на толкова малко дете да му се завират най-различни хора.
А докато сте били бременни, майчета, гледали ли са ви хората (всякакви - мъже, жени, млади, стари) в коремите? Мене понякога ми се струва, че съм рядко, изчезващо животно, което хората разглеждат! Не винаги е така, но има дни, в които направо и аз се обръщам след тях, че да разбера какво толкова има да гледат в корема ми?!
Не са ме гледали, но много често разни хора искаха да ми пипат корема, което ми беше много неприятно. Никога не би ми хрумнало да пипам непознати бременни жени, а аз и познатите не ги пипам.

# 119
Преди да забременея с първото си дете 4 години нямахме дете.Забременях суеверие или не когато пипнах корема на жена която се беше борила 19г. да забремченее.Какво лошо има в това да споделиш своя миг с други хора дали когато си бременна или с количката.Няма лошо да се предпазва бебето от зарази но истината е че едвали някои опасно болен ще тръгне да гушка бебе.Вие замисляли ли сте дали половината от хората които ви заглеждат го правят от любопитство, а няма и други мотиви.Просто да обичат децата ,да им липсват деца или като мен иде ми да схрускам малките принцеси в града защото си имам три момченца.Имам позната с две близначета момиченца,а двамата батковци са колкото нашите.Заедно бременеехме и сега заедно бутаме количките.Да гледам ги и им се радвам.Горда съм с децата си, но ми е хубаво да ми стане едно розаво на душичката от роклички ,панделки, бодинца с къдрички и др сладурски неща.Е какво щом са излезли навън всеки може да гледа затова са очите да радват душите. Днес като вдигнах едно бебе което падна на земята преди мамата да стигне до нас ,та какво трябваше да ме пита що не съм си измила ръцете или се намесвам дето не ми е работа.Някои мами сериазно трябва да си осмислят преоритетите.Защото едно дете колкото и да го държиш под похлупак то накрая отлито от гнездото.И само се изнежва и повече поболява от болните амбиции на маика си.Казвам го от личен опит и грешка с най големия.

Общи условия

Активация на акаунт