Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 652
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
И на мен не ми е много приятно като зяпат ама се хващам , че и аз някой път гледам по чуждите колички.

# 91
случвало се е, а и той се закачаше....не ми е било неприятно, винаги е било с добро...
аз пък обичам да зяпам колички на хората....Simple Smile
И аз така...Даже не го правя нарочно..Просто като видя количка и ми идва да се "зазяпам".В никакъв случай не е с лоша умисъл...

# 92
Гледат и 4есто се радват на сина ми, но ние ве4е не сме много с коли4ката.
Нямам проблеми да гледат, стига да не се завират и дишат в лицето на детето и да не ми го пипат Crossing Arms

# 93
  • София
Нямам предсава - не би ми направило впечатление...

# 94
Зяпат, ама и аз ги зяпвам в същия момент, та бързо се приключва с огледите...

# 95
Зяпали са и винаги ме е дразнило,особено ако почнат и да пипат и мачкат.......

# 96
  • Под Сините камъни
Зяпат ,но не ми пречи ,само се дразня като започнат да я пипат.

# 97
Когато се роди голямото ми дете се разболях и от болница в болница неусетно той порасна без да съм се погордяла с красивото си ангелско бебе.Затова когато се роди средния ми син ми бише много приятно че всички го смятаха за много весел и усмихнат често чувах :ЧЕ то детето е дошло с името си ,,лъчезар,,и до днес всички го наричат ,,ЛЪЧЕЗАРНИЯ ИЛИ СЛЪНЧЕВ ЛЪЧ,,Много пъти се е случвало какички и батковци да го снимат за да си го сложат като снимка на телефона и какво да се сърдя и викам даже ми е било гордо и хубаво.Мишлето го изведох на детската площадка на 7 дни и реакциите бяха огромни в този млък град трето момче за една мама всеки му е любопитно и още първия ден имахме над 40 надзъртания и коментари от рода е не можа ли да е момиче сега,ама то хубаво него най изписано сте го направили.Аз също гледам ,пипам и гушкам и то не защото си нямам а защото много ги обичам децата и то от всички възрасти.Всяка мама решава сама но тези които не искат да им се месят просто трябва да избягват обществените места.

# 98
Зяпат и ме вбесяват понякога особенно бабичките. Нахални лелки които нямат друга работа.
Случвало ми се е и да казвам да не го пипат разни магазинерки докато аз гледам нещо в магазина им и те така ме гледат все едно съм казала кои знае какво а не се замислят че не си мият ръцете цял ден пипат пари пипат дрехи всеки ги пробва?!?и всичко на лицето на моето дете отива Close Не давам аз да ми го пипат и това.
Следователно не надничам в чуждите колички и дори ако срещна някоя позната мама и не сме се виждали много време и бебето спи  завито прибрано и т.н.- питам може ли да я видя? А мен кои ме пита -вятъра в морската май !?

Не ми е приятно, но ако можех бих си сложила табелка да не го пипат поне. Никаква съобразителност не проявяват някои хора.

# 99
  • София
Усмихват се и на мен ми е приятно. Но като тръгнат да бъркааааат...през мене, все едно съм стълб! #2gunfire #Cussing out

А иначе аз съм от най-зяпащите - всяко бебе оглеждам, даже и количките... "Вие сте като стопаните на кучета" ми каза един приятел наскоро. Joy

# 100
  • У нас
Да зяпат-ок! Преживявам го !  ooooh! Но да се навират в количката, да му пипат ръцете и да му се пулят-направо умирам  #2gunfire! Но май някой скоро ще го отнесе.Има страшно несъобразителни хора, да им се чуди човек!  ooooh!

# 101
Честно казано не ме дразнят случайните минувачи,които се радват на Ники,а другите мами.Като се разминавам с тях направо откачам.Като те зяпнат и теб и бебока,да не говорим какъв оглед се прави на количката ooooh!

# 102
Усмихват се и на мен ми е приятно. Но като тръгнат да бъркааааат...през мене, все едно съм стълб! #2gunfire #Cussing out

А иначе аз съм от най-зяпащите - всяко бебе оглеждам, даже и количките... "Вие сте като стопаните на кучета" ми каза един приятел наскоро. Joy

Хаха много точно казано

# 103
аз обичам да й се радват, не се е случвало да искат да я пипат без разрешение, но се дразня, като й пъхат пари в ръчичките - ами по мръсно нещо има ли? В София не ми се е случвало, но се преместих в Сандански и тук очевидно това е обичай като видиш бебето за първи път. Нищо лошо, де - ама да дадат парите на мен, не на бебето...

# 104
 На мен ми е кеф, да го гледат и да се дивят къв е хубавец, нека радва хората, познати и непознати.  Пък и той се кефи, че му обръщат внимание. А ако е руса кака се разплува от всякъде, то са едни усмивки, то са едни любовни погледи... В кръчмата до нас си има почитателки сред сервитьорките.  Joy И количката да гледат, и мен да гледат, и двете сме ем убави, ем джиджани (и много скромни, повече количката, по-малко оператора).  Twisted Evil

mill77, това с парите е на хубаво, нема да се косиш   Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 21:52 от qwert

Общи условия

Активация на акаунт