Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 703
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Зяпаха, да. А на мен ми беше супер приятно, щях да се пръсна от гордост, защото обикновено коментарите бяха: "Какво уникално красиво бебе!".
И аз надничам по чуждите колички - ако бебето е сладко, радвам му се. Ако не е много симпатично, подминавам мълчаливо.
Хората се умиляват от сладурски муцунки и няма нищо лошо в това.

Абсолютно същото и при мен  Peace

Какво ще им се мръщя нека гледат, само да не пипат обаче  Stop

# 76
Зяпат и определено не мие приятно.
Като разграничавам поглеждането и зяпането.

# 77
  • София
Да, много се заглеждат по нея, а още повече, сега, защото тя вече е седнала в количката и когато види, че някой гледа по нея и се ухилва до ушите Laughing, за това нямам нищо против и аз съм се заглеждала по малки дечица Grinning
За пипане, не ми се е случвало, някой непознат да иска да посегне да я пипне, предполагам обаче, че ако се случи, ще ми е неприятно Confused

# 78
  • България
Може да ги "застреляш" с отговор убиец Laughing
"Защото сме хетерозиготни по отношение на алела за цвят на очите" и ги остави да си се блещят Mr. Green
Ще пробвам,пък дано подейства Peace
До следващите... Mr. Green

# 79
Ние с мъжа ми също зяпаме количките на хората! Ама то е защото сега си избираме количка за нашето бебче, че оглеждаме коя каква е и как изглежда. Доста пъти съм се чувствала глупаво, когато ми хареса някоя и се втренча в нея, а майката какво ли си мисли ... Но докато не си изберем няма да ми мине! Blush

# 80
Зяпат ни много, особено хората в по-малките градове (когато сме на гости на баба и дядо в провинцията). Малката като види, че някой й се радва, също се ухилва до ушите и това предизвиква още по-възторжени физиономии. На мен ми е приятно, чувствам се горда, че имам такова хубаво бебе, но определено не обичам, а и не давам да я пипат. Не че съм суеверна, но след разходка винаги й мия очите... ей така, за всеки случай.

# 81
  • Бургас
Ооооо, зяпат ни постоянно! А тя, като види, че някой й се радва, също се ухилва до ушите и това предизвиква още по-възторжени физиономии. Пък аз се изпъчвам, горда, че имам такова хубаво бебе. Единствено се наежвам, когато посягат да я пипат! #2gunfire

# 82
Зяпат си хората,лошо няма.
Аз се радвам когато ми гледат детето.Само да не пипат.
Онзи ден един дядо(казвам дядо,защото беше на около80г),ни срещна по пътя,спря се пред количката и каза:"Я да видя това малко ангелче"...-тя Алина пък взе,че се усмихна и той човека само дето не се разплака.
Много мило ...  Heart Eyes

# 83
  • София, център
Да, имала съм такива случай. Даже и придружени с опити за пипане. Неприятно ми е.

# 84
  • Юпитер- Сатурн
Не съм обръщала внимание, когато зяпат, защото и аз обичам да зяпам, но само да зяпам. Не обичам някой да го пипа  #2gunfire . А от както се върнах на работа мисля, че не пропускам количка. Готино ми е да гледам бебета и да им правя физиономии от разстояние.

# 85
И аз зяпам. Старая се да е дискретно, но съм късогледа и докато фокусирам правя гримаса и въобще, много ми личи, че се опитвам да видя даденото бебе. Много се умилявам, особено на момиченца. А близнаците са магнит за окото! Simple Smile Обаче никога не пипам и не заговарям. Закачам се само с "познати" бебета. Също и когато щерките искат да видят някое бебе, първо питам майката дали разрешава.

И щерките са ги гледали - каката беше лъчезарно и контактно бебе и непрекъснато и подаряваха дребни неща в магазините, дори непознати баби са и подарявали играчки. Средната - смръщена като слънцето по пладне, обаче синеока и с руси къдрици.
И в момента сме атракция, когато тръгнем по улиците, издокарани с рокли: щерките- ефектна брюнетка и блондинка, аз - 2 метра жена, татуирана и бременна! Спират ни непознати хора да ми обяснят, колко сме хубави и аз колко съм щастлива. Ако са баби - ОК, но веднъж един мъж (може да беше и по-млад от мен) се изцепи "Я, две ... три красавици!" Не умрях от радост, де. Явно съм сексист и давам да ни се възхищават само баби! Laughing

# 86
  • Mediterraneo
Зяпали са в количката, да. Игнорирала съм ги. Въпреки че дъщеря ми беше вечно ухилено бебе и постоянно се акачаше с надничащите екземляри.
Аз самата отдавна не зяпам по бебешки колички. А когато го правя, е много дискретно и в никакъв случай си позволявам да обсъждам детето.

# 87
Е, аз като казах, че зяпам - зяпам само по количките! Че нали ме вълнуват, но никога не съм се заглеждала просташки по някое дете или да коментирам! Не обичам дори да си обръщам погледа назад по хората, когато отвинат и аз отминавам. Пък да се запътя към някое дете с цел ... Не! А за моето - не зная как ще реагирам. Каквато съм дръпната на моменти, вероятно няма да ми е приятно непознати, че и някои по-нахални познати да надничат и да го пипат. Аз лично винаги съм се радвала на децата от разстояние. Смятам, че е право на майката да реши кой да доближава детето й и кой не. Има си норми и такт!

# 88
  • гр.София
 Не мисля, че всички коментари са знак за лошо възпитание. Понякога човек неволно изразява на глас възхищението си и ми е странно, че някои хора се дразнят от това. Днес например един доста висок и едър мъж изпадна в умиление при вида на прохождащата ми дъщеря и го чух да казва на жена си : "Виж го, виж го, колко е сладко, леле и с наколенки!". Такъв род коментари няма как да ме подразнят, ясно е, че са направени спонтанно и с добро чувство. Аз също съм възкликвала понякога :"Ау, какво сладко бебенце!" или "Леле, колко е мъничко!".

# 89
  • Бургас
Зяпаха, да. С дъщеря ми ми правеше впечатление. След като се роди сина ми сигурно пак са зяпали, защото бяхме с количка влакче и двамата натоварени в нея, но тогава аз пък нямах време да ги забележа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт