Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 627
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
E имало е и други подобни теми значи! Не съм ги гледала, благодаря, че ги пуснахте. А количката ни е с надпис - It s a boy и с това сме много интерсни на минувачите. Някой ни гледат с подигравка и насмешка. Какво да ги правиш - хора, липсва им възпитание.

# 181
Ами игнорирай ги или ако са много нахални вече аз бих направила и забележка. Питай ги дали искат и снимка Whistling

# 182
  • София
Винаги ми е било приятно непознати или познати да ми казват, че имам много красиво бебе. Не виждам за какво да се дразня от истината.
Сега пък съм си атракция - бременна, с малко дете и бутайки количката с близнаците на брат ми, която е с надписи Брат/Сестра.  Laughing Хората се отнасят много позитивно към мен и децата, не виждам защо трябва да се ядосвам, честно.

# 183
Ами игнорирай ги или ако са много нахални вече аз бих направила и забележка. Питай ги дали искат и снимка Whistling

А сега се сетих за предаването по БТВ от 10.00 ч . Коментираха това колко струва да се снима бебе на някоя звезда. Сумите бяха вълшебни.  
Гледам да ги игнорирам хората.

# 184
сеирджии,гледат,а после обсъждат...

# 185
Е, голяма работа! Whistling Някой ти погледнал бебето... Айде сега, аз също се радвам на бебета и си ги гледам. И моето като го гледат, не се притеснявам. Нали съм там все пак?

# 186
Хората се радват на малките деца.
Много пъти са ме спирали абсолютно непознати хора заради детето ми и  не ми е проблем.
Дори ми е приятно.Но лице в лице  не  доближават,защото е ясно все пак....
Аз също се усмихвам,радвам и поздравявам,но от растояние.
Разбирам ,че на някои може да им е неприятно това.

# 187
  • София
Нормално е, хора всякакви, едни са по - деликатни, други направо се завират. Въпрос на характер и възпитание. Peace

# 188
Ауууу, и аз много се дразнех от това. Не само затова, че детето ми имаше доста голям козметичен дефект на лицето, но и защото много хващаше уроки. Лелеееее, направо много ме беше яд на любопитството на хората. Даже съм се карала с някои, които надничат нагло. Мисля, че и да нямаше тези проблеми при нас пак мнооооого щях да се дразня.  newsm61

# 189
  • София
Досадно е наистина. Има доста нетактични хора, ама не се ядосвай. Повечето искрено се радват на детето, предполагам. И мойта така я гледаха, накрая им свикнах. Peace

# 190
А количката ни е с надпис - It s a boy и с това сме много интерсни на минувачите. Някой ни гледат с подигравка и насмешка. Какво да ги правиш - хора, липсва им възпитание.

Добре де, ти като излезеш с бебето,  само това ли правиш - следиш кой как ви гледа?

# 191
  • В подножието на планината
  Мен никога не ме е притеснявало ,че ми гледат бебето .Ако не искам да го гледат ще си го държа вкъщи. Хората обикновено се радват на бебетата и малките деца .
  На мен пък какво ми се случи ,когато Александър беше на 10-11 месеца - един мъж в радостта си се нахвърли да го целува . Едва го измъкнах.

# 192
  Мен никога не ме е притеснявало ,че ми гледат бебето .
И мен, даже ми е приятно.
Но досега не ми се е случвало непознати да се навират в количката.

# 193
Не не ми е неприятно,напротив.Обичам хората да му се радват и да го гледат.

# 194
Аз гледам бебетата в количките само на хора които познавам и се спирам с тях на приказка,не виждам как бих могла да зяпам в количките на непознати

Общи условия

Активация на акаунт