Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 625
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз също се заглеждам по количките ,но това,защото ми предстои да купувам такава.  Flutter Но да се спирам,зяпам ,а още по-малко да се навирам и пипам бебето ми се струва недопустимо.  Stop Предполагам и аз ще съм от майките ,на които няма да им е приятно да им пипат и да се навират в бебето и детето им... Все пак зависи от човека,но най-вече от начина, по който подходи . Изпитвам ужас от нахални и несъобразителни хора !  ooooh!

# 196
Да си призная и мен много ме дразни това зазяпване в детето. Дори и когато малкия е легнал, се е случвало някой да се опита да си "навре" главата вътре в количката.... Обаче преди месец, когато една абсолютно непозната жена посегна към количката, напрво побеснях... така че вече докато гледат не ме интересуват, стига да не пипат.

# 197
И при нас се е случвало да попадаме на такива любопитни хора.(определено не ми е приятно)На мен дори и да ми се е искало да надзърна нечие бебенце,не го правя,именно поради факта,че знам на мен какво ми е когато го прават други хора.

# 198
Не ми се е случвало чак  да си завират главите в количката ,надничат да ,но тя е ниска та трудно биха се наврели в нея.
Аз избеснявам когато я пипат по ръцете ,абе не са ли имали тези хора деца,не знаят ли че бебчета по ръчичките не се пипат  Rolling Eyes.

# 199
  • София
Особено ми беше неприятно когато беше бебенце на няколко месеца. Сега вече ми е по приятно като я закачат, защото виждам че и на детето му е интересно. В началото много се притеснявах от болести и зарази.

# 200
  • Пловдив
Освен , прекалено надничат ме дразнят и коментари от рода"Оле,колко е хубаво  това дете ","Леле какви са тези сини очички и руса коса", "Ама на кого се е метнала такава русокоса , ти като не си?"Понякога ми иде да отговоря , че съм я откраднала и затова не прилича на мен Mr. Green .

# 201
   На мен пък какво ми се случи ,когато Александър беше на 10-11 месеца - един мъж в радостта си се нахвърли да го целува . Едва го измъкнах.
И на мен ми се случи нещо подобно! Направо ми го грабна една лелка от ръцете да го подържала Twisted Evil И ми вика:" Ама много леко е облечено няма ли якенце?" - "има, но е в колата!" (излязохме да поемем малко свеж въздух). А тя пак:" ами отивай да го вземеш де, аз ще го държа..." а аз  #Crazy (реших, че е луда  -  да си оставя детето в напълно непознат човек Naughty) Добре, че и Илко беше на същото мнение и като ревна..... леле мале. Веднага си го взех и се скрихме. Не беше с лоши намерения, радваше му се заедно с нейното внуче, но пък беше крайно неприлично  и дразнещо.

# 202
И двете ми деца са ги заглеждали страшно много,но никога това не ме е дразнело. Аз лично не виждам какъв е проблема,някой да погледне в количката и да каже "ах,колко хубаво бебенце". А за такива коментари дали не е леко облечено бебето,или пък защо няма шапка и други подобни много  ме е яд.

# 203
И в нашата коли4ка зяпат.Ама нека гледат,НО без да пипат и да коментират това и онова.

# 204
Заглеждат се някой дори прекалено,но не се дразня особено.Бих се подразнила ако някой болен се завре в детето ми. Peace

# 205

при мен пък веднъж една НЕПОЗНАТА  дама ,се завря в макси козито при 3 дневното ми бебе на изписването и даже го отви да го види , поне беше лято #Crazy

# 206
Не ми пречи че има зяпачи,ако съм искала да не го гледат да не съм излязла.
Сега "зяпачите "страдат от детето,защото то ходи да зяпа и да се закача с хората. Mr. Green

# 207
не ми пречи да зяпат, но реагирам бурно, ако се опитат да пипат...

една не особено тактична далеееечна позната в парка, както си галеше кучето, погали и малкия, тогава на 2-3 месеца, по лицето, завря се в количката, изрови го от одеалцето, че да го погали  ooooh!... аз като си представих тия ръчици колко са чисти, след като кучето току-що се беше овъргаляло в калната трева, изревах зверски... оттогава не смее да пипа...

а скоро една баба, напълно непозната, както чакам да пресека улицата с двете деца, едното в количката още, току вдигна ръка пак да гали... пресяках инициативата в зародиш като й казах, че децата си пипам само аз и никой друг... половин час след това я слушах как крещи, че съм била глезла и за каква се мисля...

много кухи лейки има...

# 208
и аз съм се завирала в количките на познати, за мой срам...преди да стана майка
но пък моите не съм давала да ги пипат разни особи със съмнителна към момента на срещата ни хигиена. направо им крясвах- не пипай!

# 209
  • BG
Да зяпат,и на моменти много ме дразни това.

Общи условия

Активация на акаунт