Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 650
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
зяпат,и викат пу пу Close

# 61
  • София
Гледат го,радват се,но фрапиращи ситуации съм нямала!
При нас има друг проблем Laughing
Двамата с баща му с ме с кафяви очи,а той със сини (на дядо си) и съм подложена на постоянни въпроси-"Ама как така?","Защо е със сини очи?"... и т.н.т
Ми какво да им се обяснявам постоянно?
Писна ми всеки път да давам дежурния отговор:"Дядо му е със сини очи!"
Или "На комшията е"!!! Joy
Много ме дразни,може би защото съм питана безброй пъти,знам ли...

Може да ги "застреляш" с отговор убиец Laughing
"Защото сме хетерозиготни по отношение на алела за цвят на очите" и ги остави да си се блещят Mr. Green

# 62
  • София
Да,много са я заглеждали винаги.А сега и като е повече пешеходка още повече я гледат,щото не е замаскирана от количката вече LaughingИ я заговарят и тя им отговаря и в общи линии се познаваме с почти целия квартал вече.А като малко бебе нямам спомени непознати да са й се завирали и да я пипат.Винаги са се радвали отстрани и на мен ми е било приятно.
За сините очи,моята понеже и тя е с такива,че и са големички и се набиват на очи,най-редовно трябва да давам обяснения на кого са.Или погледът както е насочен към нея, се стрелва и се впива в моите очи, да ме инспектират какви са и дали ги е взела от мен.Като ме зазяпат така в очите все се притеснявам дали съм си оформила добре веждите с пинсетата тези дни  #Silly
Наскоро една баба така я пита "Кой ти даде тези хубави очички?" и малкото провлачи:"Мамааааа".Щото винаги като я питат кой ти купи това или онова,тя казва "мама",та и за очите така.

# 63
  • На тиха улица
Да, случвало ми се е да заглеждат детето, да му говорят,най-често са разни баби. Аз не се чувствам комфортно от подобно 'натрисане' и винаги много деликатно съм минавала така, че детето да е в близост само с мен.

# 64
  • София; Дружбето
Да, редовно някой се опитваше да влезе, буквално, в количката, че да го разгледа туй хубаво бебе. Аз също се радвам на децата, но от далече. Хиля се като ряпа като видя сладко бебе, но гледам да съм на макс метър от детето.

# 65
Ами да,зяпат в количката ми,но аз не се дразня от това.И аз гледам в чуждите колички и се радвам на другите бебета.Дори ми е приятно,като се усмихват на Биси.

# 66
Зяпаха, да. А на мен ми беше супер приятно, щях да се пръсна от гордост, защото обикновено коментарите бяха: "Какво уникално красиво бебе!".
И аз надничам по чуждите колички - ако бебето е сладко, радвам му се. Ако не е много симпатично, подминавам мълчаливо.
Хората се умиляват от сладурски муцунки и няма нищо лошо в това.

# 67
  • Плевен
Случало ми  се е да.Най неприятно ми е когато някоя баба си навре лицето в количката.

# 68
Ами зяпат...., ама най се дразня като започнат и да я пипат Stop......, от къде да знам какво са пипали преди това.

# 69
  • София - Рим и обратно
Абе и аз ужасно се дразнех и се възмущавах как е възможно някой да си позволи да ми гледа бебето, да се усмихва и ....о, боже мили - да посяга да я пипне Naughty Joy Ама сега откакто дойдохме да живеем у римско....ми трябва да излизам с автомата и да стрелям наред "неделикатни" хора, то няма нито един, който да не се усмихне и да не спре пред количката. Малката пък е супер доволна и се смее на всички. Е какво сега, да убивам хората, че ми се радват на детето ли newsm78 Реших, че това е по-добрия вариант, пред откровената хорска злоба и лошотия, да речем.

# 70
Случвало ми се е много пъти и не ми е било особено приятно ,но тръгнат ли да пипат бебето вече полудявах  ooooh!

# 71
Честно казано винаги ме учудват подобни теми. Какво лошо има някой да гледа бебетата? И в моя случай са две и винаги сме били обект на възхитени погледи, на мен не ми остава нищо друго освен да се пъча като горда мама  Flutter
Не ме дразни дори като ги пипат, може би тук хората са по-тактични, отколкто в БГ, знам ли  newsm78 Но никога не съм се дразнила ако възрастен човек се радва на бебетата, та дори и ако ги пипа. Аз самата се радвам толкова на малки бебчета, а за старите хора радостта е още по-голяма, сякаш в тези малки същества виждат продължението на живота. Защо да им отнемам тази радост?

# 72
Изобщо не ме дразни,напротив-отвръщам с усмивка.Никой не е посягал да  пипа дъщеря ми,или да й говори в лицето.
Наскоро дори се замислих колко е хубаво,че и много млади,тийнеджъри се заглеждат,усмихват се и закачат малки деца в колички /или без колички/

# 73
  • София
Да, зяпат, но никога не са ми се завирали в количката. Гледат го, усмихват му се и му се радват. Не се ядосвам от това. Напротив, даже ми става приятно  Peace

# 74
Зяпат не ами, ще им паднат ченетата.............ужасно се дразня. Всъщност правя разлика м/у редките случаи на хора, които излъчват позитивизъм и отдалеч се усмихнат набързо на бебето, и преобладаващите "любознателни" гарги, които едва се сдържат да не си наврат носа в детето, що за нахално любопитство не знам. Затова все още държа коша обърнат към мен, не напред.

Общи условия

Активация на акаунт