Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 046
  • 273
  •   1
Отговори
# 165

Приятни сънища!!!

# 166
  • София; Дружбето
 1countingsheep cry
Бате хърка като дъскорезница, пък до преди час маза латекс и ми е жал да го бутам. Утре, обаче, ще го слагам да спи в кухнята или аз се изнасям на дивана newsm66

# 167
 tsveta,   Joy newsm47 rotfImbo хахахах, ще ме умориш от смях  Hug

# 168
  • София; Дружбето
tsveta,   Joy newsm47 rotfImbo хахахах, ще ме умориш от смях  Hug
Mmmmm, не съм сама в нещастието Joy

# 169
 Аааа, мен ме е стегнал корема и не пуска... и се вкарвам във филма  Joy Не знам какво трябва да е усещането, когато настъпи момента   newsm78

Аа, то при вас е 3 часа, тук 2...  hahaha

# 170
  • София; Дружбето
Като настъпи ще разбереш, ня може да се обърка лесно Hug Пий ношпа и легни, ако мине значи е фалшива тревога

# 171
 Хм, то ми е стегнат кръста, а по-скоро корема от време на време се стяга само. То ще се чуе  Laughing
 Отивам да  newsm37 и после да спим, че малката ме сритва оттук оттам вече  Joy
 Лека нощ, до 11 ч. дано се излюпя  newsm10 newsm53
 Ако имаш възможност пускай някакъв плейър и бум в леглото, ще те спаси от шума  Mr. Green  Hug Hug

# 172
А добро утро !!! Абе вие не спите ли нощно време  newsm78 , аз само ставам до тоалетната и после 15 мин и съм заспала.  Изпрах първата пералня на бебо, чаршафи и калъфки и торби за одеалата и съм доволна от себе си. Сега като изсъхнат ако ме хване и да ги изгладя няма да е зле  Grinning .

# 173
  • София
Добро утро и от мен Hug
Бих ви черпила по кафе, но нямам време да диря картинка. Отивам да сменям маслото на колата, с 1500 км закъснение Blush
Хубав ден ви пожелавам Party

# 174
Днес съм решила да прибера багажа на бебока в отделна чанта. До сега всичко стоеше изпрано, изгладено и прилежно пакетирано в гардероба, но сега ще го сложа в неговата си чанта. Всеки да си знае! Wink
Остана да купя някакви мокри кърпички за болницата, залъгалка (предния път ми беше много полезна) и памперсите!
И нещо друго полезно свърших днес - избрах си щъркелче ! Simple Smile
То отдавна избрано, ама телефона му не беше запаметен!  Joy
LaDiDa - ти си човека!  Peace
Така че, ако не родя до секциото ти, ще се целя да е след 15-ти примерно! Wink

# 175
Добро утро мацки!

Аз трета нощ подред сънувам предстоящата операция, явно вече ме е хванало шубето.  Laughing Иначе добре си спя, малко трудно се завъртам от едната страна на другата, но не е като предния път, когато без чужда помощ не можех да се обърна. Така че горе-долу се наспивам, но естествено каката се постара рано-рано да ме събуди. Днес няма ли да имаме бебенце?  Grinning

# 176
Добро утро!Киарра мерси за кафенцето!
Днес едва станах от леглото.Имам страшни болки в костите, между бедрата.Викам на мъжа ми :"Ти,к'во си ме правил през нощта?" Joy Joy Не мога да ходя.Направих грешка и дойдох на работа,но мисля да си ходя.....Дали може да е това,ако бебо е слязал надолу?Как мислите момичета?

# 177
bamba, твърде е възможно да е от това. Аз така се чувствам от известно време, единствената болка, която имам е точно отдолу на срамната кост, абе все едно съм правила секс няколко дни без да спирам.  Embarassed Онзи ден като споделих с докторката, тя ми каза, че бебчо вече е доста ниско и притиска тази кост, отделно тя започва да омеква, подготвяйки се за предстоящото събитие (само дето при мен няма смисъл от тази подготовка.  Confused)

# 178
Добро утро и от мен, ние след малко ще излизаме на разходка затова по късничко ще пиша повечко.
Да питам само Киара на теб за кога ти беше насрочено секциото ( че аз си те бях харесала за щъркелче ) но май ще сме горе доло по едно и също време в болницата  Rolling Eyes...

# 179
Добро утро и от мен!
Киара, благодаря ти за кафенцето. Мойто вече го изпих навън  Simple Smile По повод на вестителките - аз си бях "заплюла" теб, но сега като знам че секциото ти е първата седмица на сптември и.....едва ли ще ти е до това, а терминът ми е 11.09 и силно се надявам да не пренося  Praynig
Бамба, не знам дали бебо слиза отведнъж, но със сигурност според мен има връзка между това и болките които изпитваш. Няма начин - таза се подготвя. Както каза моя док - нищо не може да се направи, просто си намери удобна поза.
Аз от няколко дни се сдобих с чисто нова "екстра" - през цялата бременност нямам никакъв дискомфорт в стомаха, но от няколко дни имам супер гадни киселини. Като се обърна на дясно и направо усещам как ми се изсипва огън в стомаха. Най-гадното е, че не губя апетит и все се чудя какво да хапна без да ми "гори" ама за сега не съм го открила  Joy Карай да е весело - то не остана време за оплакване.
Днес ще е жегичка, така че умната с разходките  Naughty
Много  Hug от мен за всички. И.....хубави новини да има  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт