Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 040
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
добро утро мадами!  love001
аз от две нощи не мога да спя,тежко мие,киселини бе ужас  Sickама нема как,мама лесно не се става  smile3521

kiαrrα ,мерси много мила за кафенцето   bouquetи да сънуваш,и да не я сънуваш операцията,вече веднъж си  минала тоя път-знаеш,измъкване няма,но не се вкарвай в притесняния,всичко ще мине идеално   love001
wish,аз от сто дена се каня вече да отделя и наглася всичко за бебока,ама все задачите ме хваящат и нямам времеама ще трябва малко да се стегна  Peace/мързела бил страшна работа   Joy  hahaha  Joy/
bamba,не се притесняавай мила,и аз така кат тебе се будя като нае.../ама не е такъв кефа де hahaha/,със страхотни болки между бедрата  Crazyама то си е нормално,подготвяне на организма за раждането,не се притеснявай миличка,няма начин да тръгнеш да раждаш и да не  разбереш,че е раждането наистина,гарантирам ти  smile3521/бе то да взема да се замисля данеби мъжа ми нещо да ми прави нощем,а аз да обвинявам бебето,а  smile3532/
айде аз тръгвам по задачи,че нали на Ицака в събота къщене ще му правим и ме чакат 1000 задачки newsm68,целувки за всички ви   love001

# 181
а бе маценца,не се притеснявайте за щъркелчетата,аз също съм си заплюла,но всичко става,не се знае на коя кога ще и дойде реда за прекрасното събитие  Peace

ако стане така,че родите по едно и също време  newsm78 може да кажем само да поръчате на някой познат или роднина
 да влезне във форума и да ни напише коя мама е родила и малко информацийка за бебчето  smile3521 или роднина

вие какво ще кажете  newsm10

# 182

bamba,не се притесняавай мила,и аз така кат тебе се будя като нае.../ама не е такъв кефа де hahaha/,със страхотни болки между бедрата  Crazyама то си е нормално,подготвяне на организма за раждането,не се притеснявай миличка,няма начин да тръгнеш да раждаш и да не  разбереш,че е раждането наистина,гарантирам ти  smile3521/бе то да взема да се замисля данеби мъжа ми нещо да ми прави нощем,а аз да обвинявам бебето,а  smile3532/

Така де,така!Не мисля,че няма да разбера като почне,а си мисля да не би мъжът ми да ме е пуснал на целия квартал през нощта Joy Joy Joy-яко си боли!Вчера като разчепатен пингвин се прибрах,ама днес все едно целия южен полюс е минал през тоя пингвин! Crazy

# 183
Милички, моето секцио ще е в средата на следващата седмица, така че живот и здраве в средата на по-следващата седмица би трябвало вече да съм си вкъщи. Така че си преценете на кого мога да бъда щъркелче, но дори и да ме уцелите в болницата, няма проблем - веднага ще звънна на друго щъркелче (имам телефоните на всички), та ще има кой да съобщи радостната вест.  Grinning

# 184
  • Бургас
Здравейте,

Днес бях на преглед да ми слушат тоновете, а докторката ме посрещна с въпроса"Ти още ли не си родила?"
Ами то аз вече искам да съм родила ама изглежда мен никой не ме пита Simple Smile
Относно коликите гледам че поръчвате лекарства и искам да попитам какво ви е мнението за една бабешка рецепта със сварени зърна от копър?
поздрави на всички

# 185
Добро утро,

кафенце и от мен

Вече сме почти готови с нещата за бебата, да се похваля.  Laughing Имам само един въпрос - какви матраци сте купили, дунапренени, латексови...? Аз много се чудя  newsm78

# 186
ksantipa
моят е от кокосовите,отгоре с дунапрен,не съм го избирала,леглото е подарък от сестра ми,но чувам ,че ги хвалят тези дюшечета Peace
Аз пък моля ви се като съм купила едни памперси на Пуфис,от 3-6кг,кой да ти знае,че имало и от 2-4кг,та сега ще копувам други,защото ми казаха,че тези щели да ни пропускат EmbarassedНе знаех,че памперсите пропускали толкова,хич не ми се иска да си цапаме дрешките с ако baby_neutral
nahodkata,да ти кажа от опит имах една кошмарна,безсънна седмица с киселини.Сега спряха и това е защото внимавам какво ям вечер,препоръчвам ти да избягваш домати,мазно,пържено,подправки и снаксове,чипс,абе ти ги знаеш и се наливай с повече вода и газирано(най добре газирана вода с лимон).Надявам се да ти помогне. Hug

# 187
Здравейте и от мен, коремчета Hug Дано днес имаме още бебенца Heart Eyes

Момичета, ако се притеснявате дали щъркелчето ви няма да роди по едно и също време с вас, просто пуснете смс на две щъркелчета, пък която първа се добере до компютъра тя ще пусне съобщението Peace

Вече сме почти готови с нещата за бебата, да се похваля.  Laughing Имам само един въпрос - какви матраци сте купили, дунапренени, латексови...? Аз много се чудя  newsm78[/color]
ksantipa, няколко страници по-нагоре писах, че купихме кокосов матрак, защото педиатрите препоръчват бебчетата да спят на по-твърдо, за да нямат гръбначни изкривявания Simple Smile

# 188
ksantipa, имай милост с тия бухтички  Crazy Сега ще ходя да меся и пържа  bowuu

# 189
здравейте мами  Hug
Аз днес ще ходя на консултация в сливен , че поледно време нещо си навих на пръста да раждам там  #Crazy #Crazy

Да питам някои от бургаските мами вчера да е била  в магазин Штъркел след обяд?

# 190
ksantipa, имай милост с тия бухтички  Crazy Сега ще ходя да меся и пържа  bowuu
Ooo, Atrakcia само кажи към колко часа ще са готови и чакай гости, може да оставиш вратата отворена, че влизам със засилка Mr. Green

# 191
Ей го де е Плевен - София, има няма час и половина - таман ще изстинат  Mr. Green

# 192
Здравейте, мамчета!
Днес съм се заела да освежавам количката на бебчо. Разглобих всичко само аз си знам как, да видим и после да не би да ми остане някоя част излишна  като добър майстор Thinking .... Да запитам и аз какво сте купили за в количките? Аз ще си ползвам първо коша за новородено. Като е готов автомобилът ще го снимам  Simple Smile
И стига с тия вкуснотии, че така изкушавате..... А съм станала 75 кг. ( +18 от началото.... ooooh!)
Относно матраците  и ние сме с този кокосовия. Чудя се дали да взимам от тези възглавнички, малките или е рано още..
Лек и спорен ден на всички!  Hug

# 193
Добро утро и от мен  Hug

Много ми е притеснено. Потвърдиха, че бебо се е обърнал седалищно и сега искат да го обръщат. Процедурата трае 10-15 мин като ти натискат корема с ръце и се опитват да го завъртят. Шанса е 50%. За рисковете ми казаха, че са по-малко от 1% да стресират бебо и да му паднат тоновете и да се наложи спешно секцио. Да ми спукат водите или да прокърви плацентата..... Shocked
 Като звъннах на лекаря си в БГ, който се води един от най-добрите специалисти, човека изпадна в ужас. Вика кви са тия глупости, да си правят експерименти.......я да насрочат дата за секцио и да не те закачат. Бебето е толкова нежно и крехко - ще вземат да го омотаят в пъпната връв, да му счупят ръчичка или да му докарат някой вътрешен кръвоизлив на главичката с това натискане.... Crazy Shocked Shocked
 Не знам....в пълен шок съм. Наистина е странно, че никъде другаде освен в Англия не практикуват такова обръщане на бебето, а в цял свят си правят секцио - чиста работа. От друга страна, четох в интернет и не можах да намеря информация на някоя да са и осакатили бебенцето по тоя начин. Днес имам час в болницата за това обръщане, ама ще им кажа че ме е страх и не ми се рискува.  smile3518
 Пак и от секцио толкова много ме е страх......ужас. Сума усложнения могат да настъпят после, и трябва да се пазиш 3 години да не забременееш пак, че може да не е зарастнал разреза и новата плацента да се заклещи там.
 Ох, важното е че бебчо е добре. Дано всичко мине нормално или се обърне сам. Правя разни идиотски упражнения из нас. Четох, че ако на всеки 2 часа седиш като куче на колене и лакти по 15 мин, щял се обърне  #Silly

Мрън, мрън....ужасна съм, ама ще ме извините. Наистина съм се шашнала.

# 194
Venilove , за първи път чувам подобно нещо  Shocked Кому е нужен този риск?  Thinking Щом не става нормално, има вариант секцио...

Общи условия

Активация на акаунт