Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 038
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Ох как се ядосах,то човек да не пусне една тема с конкретен въпрос и веднага някви злобни лели с по 1000000000 публикации ще те нападнат,че задаваш ебаси малоумния въпрос.Ти ги молиш като нямат какво да кажат по темата да не се намесват и те разкъсват,провалиха ми и темичката и всичко.Защо има толкова злобни хора? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 196
Venilove,абе аз доколкото знам от сестра ми,която е мед.сестра,такива масажи за обръщане в БГ правят от 70-та година,ама като не искаш да ти правят,предполагам няма да ти направят насила.Аз също бих избрала секциото пред този ужасяващ масаж.дано всичко се оправи,леко раждане и кураж Hug Praynig

# 197
Venilove ,ти си с моя термин,мила,имаме още 2 седмици,още може да се обърне и в последния момент може да се обърне.Не се притеснявай!Тук също четох че правят такова обръщане,но не познавам някой на който са му правили Thinking ,а и моят лекар каза, че в случай на седалищно-направо секцио,не спомена тази процедура newsm78.Аз също бих избрала секцио...ако се налага
mama_Gaci ,каква тема си пуснала?

# 198
  • където има любов
Здравейте и от мен!Ако сте се зачудили защо не пиша-не съм родила.Много ми е мързеливо тези дни и скуууучн Sadо и само ви чета.
Преди малко пуснах една пералня с бебешки дрешки,утре ще пусна още една и довечера смятам да понакупя малко козметика и памперси.
Мама Гаци права си ,че има много заядливки из форума.Пусни линк към темичката ти ,че ми стана интересно.
Аз капки за колики не смятам още да купувам.Все пак има вероятност бебето да няма колики,или поне да са леки.С Алекс само се чудех,има ли или няма и педиатърката тогава ми каза,че щом се чудя ,явно няма.Минахме само с чайчето на Хип,което аз реших да давам ,за да не ми е гузна съвестта ,че нищо не давам.

# 199
Мама Гаци точно това си мисля. Може шанса да го повредят да е малък, но все пак го има. Мъжа ми вика: "Аз без да искам съм чупил ребра на човек, толкова лесно става" Кво остава за това крехко бебе, дето костите не са му заякнали и главичката е мека. Ще го натиснеш малко повече и......ще стане някоя беля. Днес им казвам: Искам секцио и тва е. Няма да дам на никой да ме пипа!!! Crossing Arms

# 200
Ох как се ядосах,то човек да не пусне една тема с конкретен въпрос и веднага някви злобни лели с по 1000000000 публикации ще те нападнат,че задаваш ебаси малоумния въпрос.Ти ги молиш като нямат какво да кажат по темата да не се намесват и те разкъсват,провалиха ми и темичката и всичко.Защо има толкова злобни хора? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За какво става въпрос? newsm78

# 201
# 202
Аз я прочетох преди малко още, но  не забелязах заяждане, просто са си написали каквото е.

# 203
Venilove, имам една американска книга за бременни, в която пише за това обръщане с лекарска намеса. Практикувало се е най-вече през 60-70-те години, когато сециото не е било толкова разпостранено, но в днешно време много малко лекари се наемали да го правят, защото наистина крие рискове за бебето, и колкото и да е голям специалист лекаря няма гаранция, че няма да навредят на бебето.
Решението си е твое, но аз лично бих избала да изтърпя неразположенията на секциото, отколкото да поема риска да навредят на бебто ми. Успокой се и премисли Hug
mama_Gaci, мила не се ядосвай, разбирам, че като си пуснала темата си очаквала конкретни отговори, но винаги ще се намерят хора, които да напишат, че всичко е 50 на 50. Според мен тя не те е обидила. Не се впрягай, хора всякакви, не може всички да сме еднакви Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 12:38 от vesita007

# 204
mama_Gaci сеага прочетох темата ти.Извини ме,но смятам ,че ти се заяждаш с другите.Явно днес не ти е ден Wink

Venilove категорично не бих допуснала да се месят,ако се отнасяше за мен.Много опасно ми се вижда.Дори и да знаят какво правят,винаги може да стане грешка.Миличка недей да подлагаш теб  и бебето на такъв риск.

# 205
Чак се учудвам,че в Англия предлагат и се осмеляват на такъв допотопен масаж,не може ли да отидеш в друга болница или то там беше по местоживеене?Не се тревожи,просто им кажи категорично,че не искаш и това е. Peace

# 206
  • София; Дружбето
С огромна радост на щъркелче съобщавам
Днес, в 9.38 се е родил Мартин на еlectra със завидните мерки 4кг и 52см
Да е жив и здрав и той и мама и скоро ги чакаме да се разпишат - може и двамата Grinning

# 207
Ох,може и така да е,но аз като попадна на тема по която нямам мнение,а то е нормално,не пиша в тях,пиша в тези в които има какво да напиша.А това,че при всеки е различно и всеки път е различно то е ясно,просто не исках в темата да има 20 такива отговора.По тяхната логика на всяка тема може да се отговори така;"Кога ви беше страх повече първия или втория път?"Отговор;"При всеки е различно";"Каква температура поддържате в стаята на бебето?"Отговор:"Всеки различно";........и така е за всичко,ами тогава защо има форум?

# 208
ЕЙЙЙ,СУПЕР Party

ЧЕСТИТО ЮНАЧЕ НА МАМА ЕЛЕКТРА! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

mama_Gaci не се ядосвай излишно.Най-малко това ти трябва в момента Hug

# 209
честито на мама еlectra да жив  и здрав младежа и много да радва мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт