Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога НОИ превежда болничните?
Как се процедира с болничния, ако съм родила преждевременно?
Какво да правя с болничния, ако ми е даден за 45 дни, но съм родила по-рано и имам друг от болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога НОИ превежда болничните?
Болничните от НОИ се превеждат до 14 дни след изплащането на заплатите на служителите във фирмата. Ако заплатите се изплащат на 30-ия ден, болничният ще бъде преведен до 14-15-ия следващия месец. При включване на дни от два месеца в болничния лист, плащанията се извършват поотделно за броя дни от всеки месец.
-
Как се процедира с болничния, ако съм родила преждевременно?
-
Какво да правя с болничния, ако ми е даден за 45 дни, но съм родила по-рано и имам друг от болницата?
-
Какво мислите за избора на фамилно име за децата?
-
Какво е мнението за приложението на Полижинакс?
За сметка на това сега ме боли доста корема и леко прокървих.
Сега стоя и се чудя какво да правя!

ама живи и здрави пък другото не е важно. Иначе количката много ми харесва 

После бях на преглед при док, каза че бебо е вече 3 кг и бил в изходна позиция вече, та нямало да се учуди ако тръгне за излиза преди датата на секциото. Ама аз съм оптимист и вярвам, че ще чака. Та след прегледа се видах с Миринда и Чопър (аз да повторя де
) и много сладко си побъбрихме. Направо не ми се тръгваше, ама мъжът ми ме ядоса по телефона и се наложи да тръгна, за да се прибера с него, а не да се друсам в автобуса. Та насъбрах толкова положителна енергия и вече мога спокойно да раждам.
Мрън