Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 009
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Честити бебчета на мама Алекс99 и на Татяна!

Айде започна се - по две на ден.
Как сте днес момичета? Аз вече съм спокойна и съм в система stand by когато дойде. Като че ли ми минаха трепетите и притесненията дали ще изкарам до 9 месец и сега спокойно очаквам появата на бебешока.

# 61
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМИТЕ АЛЕКС И ТАТЯНА. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТИ ДА ИМ НОСЯТ!

Аз пък съм доволна от кремчето Гиназол. По-рано имах течение и от него доста осезаемо намаля, а сегашната микробиология ми показва нормална флора Laughing, така че явно е свършило работа!!!

Днес бях на преглед при АГ, правиха ми от този доста неприятен преглед за разкритие. Доки каза, че съм имала един сънтим разкритие, скъсена е шийката, но надали ще родя тази седмица! Thinking За сметка на това сега ме боли доста корема и леко прокървих.  #Crazy Сега стоя и се чудя какво да правя!

Лека вечер на всички!

# 62
Мая,това прокървяване да не е тапата?Трябва да следиш,може да изтече още!Хайде пък дано следващата с бебче да си ти! Peace

# 63
Честити бебчета на мама Алекс и Татяна, да са живи и здрави и да ги  радват!!!!

Момичетааа, чакайте да ви кажа, нали се сещате за оная моя приятелка дето бременна пък оня нейния си би камшика?! Току що говорих с нея, била е на преглед ииии резултата е БЛИЗНАЦИ  #Crazy

Аз й казах, че много се радвам, тя само се хили, като цяло за сега е положителна емоция, но ако така се задържи положението ще е голям купон ми се струва.... /в преносния смисъл де/ Laughing

# 64
  • Варна
Wow! Yan4e, поздрави я от нас тук! иии, таткото да се връща обратно, че тия деца как се гледат ? #2gunfire
 надявам се нещата при нея все пак да се подредят! Hug

# 65
  • Габрово
maya_4ekelova, не се шашкай- след преглед за разкритие е възможно прокървяване даже и на мен тогава ми дадоха да си сложа лигнин за всеки случай след прегледа, но аз не прокървих.

весита, много ми хареса количката ви  Grinning

# 66
Янче, надявам се таткото да се вразуми и да се върне при приятелката ти!  Praynig
Представям си какво му е на момичето, милата... Може пък да е за тяхно добро, той таткото явно е супер несериозен тип, който не е дорасъл да носи отговорност за друг, освен за себе си - кой знае... Извинявам се, че обиждам човека, без да го познавам, но много се ядосах!

# 67
  • София; Дружбето
Дано се вразуми и се върне, че с двечки хич няма да и е лесно на милата. Ама те мъжете са такива, като стане дума за отговорност и не ме търси. Има една поговорка на руски - Сунул, плюнул и ушел!

# 68
Момичета, мерси за подкрепата, ще й кажа как всички я подкрепяте  Hug

Весита, количката е връх, ама е и доста парички... Заслужава си де, но ние за в началото ще караме с от на една приятелка количката, че кризата ни удари без време  #Cussing out ама живи и здрави пък другото не е важно. Иначе количката много ми харесва  Peace

# 69
Колко бързо се увеличават нашите бебчета  Heart Eyes

Честито на майчетата и бързо възстановяване, а на бебчетата много здраве!

Ние сме добре. Моята сладурана вчера направи 40 дена, но още не сме ходили до църквата да ни четат молитва за здраве. Мислим в събота да направим това. Засега е кротичка и само яде и спи, на ден и се събират към 3 часа бодърстване, през другото време спи и яде.
Хайде лека вечер от мен, ние отиваме да се къпем.

# 70
Честити бебчовци!Да са живи и здрави.На мамите бързо възтановяване.  bouquet

Аз утре съм на преглед да видя кога ще раждам  Rolling Eyes

# 71
Здравейте!
Да са ни честити новите бебета!
Ама аз викам да позадържите топката, нали сме септемврийки, кви са тия августовски бързаци?  Mr. Green То верно, че не мож ги върна, ама я постискайте още малко  Wink
Одеве за пореден път се пванах в чистене - на терасата.
След малко като вляза да се къпя следва банята. Абе хем ме мързи, хем като се сетя, че няма друг, който да го свърши и се привирявам и волю-неволю почвам да гнездя...
Айде сега да ви подразня малко - следобед се видяхме с Чопър и Киара, `апнахме по една торта и се наговорихме. Много приятно беше, жалко, че скоро няма да се повтори.
Разгледах всички снимки, ние количка няма да купуваме, защото моя братовчедка ще ми даде нейната - ей такава. Само е миналогодишен модел и е друг десен - синьо и зелено. Имам си също от нея стерилизатор  Simple Smile
В петък чакам да взема заплатка и ще се развихря малко по магазините. Че нищо не съм купила за мен, само една нощница, ако тръгна да раждам нямам и една превръзка даже... Пък и за бебока останаха няколко неща - шишета, козметика...
А в момента ако ви кажа какво правя.... Конферентна връзка със сестра ми в Италя (по скайпа) и по телефона на високоговорител с майка ми на село  Joy
После ще пиша пак.

# 72
  • Пазарджик
Честито бебче на мама Татяна много да ги радва и слуша Grinning, а на мама бързо възстановяване!

Petenceto 20 това изследване е свързано с наличието на белтък в урината или т. нар. албумин, но това не означава, че при теб го има. Аз през цялата бременност си нося стерилна урина, защото с първата  стигнах до прееклампсия /албумин+високо кръвно/, което вече е много опасно, но за сега резултатите ми са добри. Със стерилна урина би трябвало изследванията да са по-точни, но не е нищо притеснително, така че се наслаждавай на бременността Wink.

# 73
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка, че вече сте изписали цели пет страници.  Laughing

Честити бебчета на Алекс99 и на Татяна! Да са живи и здрави малките сладурчета и бързо възстановяване на мамите. И разбира се - чакаме скоро снимков материал да им се порадваме!

Днес имах форумски ден (и аз да ви подразня като Миринда  Mr. Green). Първо като отидох за запис на тонове в ТК се засякох първо с Еден, а след това с Рефреш. Е много мило ми стана, с Еден имахме повечко време да си поговорим, много е сладка и миличка, беше ми страшно приятно. После и Рефреш ме догони, че тя ме беше познала, а аз нея - не, че не е качила снимки в албумчето, та и с нея си поговорихме малко, абе много се изкефих.  Party После бях на преглед при док, каза че бебо е вече 3 кг и бил в изходна позиция вече, та нямало да се учуди ако тръгне за излиза преди датата на секциото. Ама аз съм оптимист и вярвам, че ще чака. Та след прегледа се видах с Миринда и Чопър (аз да повторя де  hahaha) и много сладко си побъбрихме. Направо не ми се тръгваше, ама мъжът ми ме ядоса по телефона и се наложи да тръгна, за да се прибера с него, а не да се друсам в автобуса. Та насъбрах толкова положителна енергия и вече мога спокойно да раждам.  Laughing

Веситка, преди малко видях покупките ти, и на мен страшно много ми харесаха, особено количката. Със здраве да си ги ползвате.  Hug

Lipstick* стискам палци за утре, дано имаш повече яснота след прегледа.

rozalina много се радвам, че малката Борислава е толкова кротко дете, дано и занапред да е така.

gorbi и на мен последната микробиология преди две седмици показа наличието на малко гъбки и док ми изписа 6 глобули Полижинакс. След като приключих с лечението, течението ми спря от раз, но от няколко дни пак се появи.  Confused Така че вече не ме интересува, няма да слагам нищо повече. Дано при теб подействат за по-дълго време.

Извинявам се ако пропускам някого, но едвам насмогнах да ви прочета и не всичко съм запомнила. Гушки на всички и дано продължаваме все с такива хубави новини като днешния ден. Лека нощ на всички!  Hug

# 74
  • София; Дружбето
Начи, много сме несериозни дружбенки. Колко момичета има тука и така и не се събрахме Crossing Arms Мрън
Честито бебче на Татяна Hug

Общи условия

Активация на акаунт