Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога НОИ превежда болничните?
Как се процедира с болничния, ако съм родила преждевременно?
Какво да правя с болничния, ако ми е даден за 45 дни, но съм родила по-рано и имам друг от болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога НОИ превежда болничните?
Болничните от НОИ се превеждат до 14 дни след изплащането на заплатите на служителите във фирмата. Ако заплатите се изплащат на 30-ия ден, болничният ще бъде преведен до 14-15-ия следващия месец. При включване на дни от два месеца в болничния лист, плащанията се извършват поотделно за броя дни от всеки месец.
-
Как се процедира с болничния, ако съм родила преждевременно?
-
Какво да правя с болничния, ако ми е даден за 45 дни, но съм родила по-рано и имам друг от болницата?
-
Какво мислите за избора на фамилно име за децата?
-
Какво е мнението за приложението на Полижинакс?

/. и аз с предишната бременност не съм ходила на такива записи и май по-малко вълнения съм имала...
днес наистина денят беше хубав и заради приятната среща с киара и рефреш, а вчера пък се засякохме с ЕмиР. всички майчета бяха супер свежи, много им се радвам
, може всякакви
мъжът ми й каза че отново ще присъства на раждането /не бях повдигала темата, защото според мен веднъж е достатъчно/ , но съм много щастлива по този повод!
това е от нас. пожелавам ви лека и спокойна нощ!

Та открих рецептата за спокоен сън, да видим обаче дали ще успея дипломатично да постигна победа поне за няколко седмици докато родя да си наваксам със сън!

бях така. Просто не мога да повярвам какво предизвика един преглед. То не бяха контракции, гадеше ми се и кървенето си продължи почти цялата вечер. Дано поне това да е било тапата. Аз по принцип вече нямам търпение да раждам, така че не се изплаших, но си стоях и се чудих кога би трябвало да се приеме, че започва раждане, защото когато се обадих на доки тя ми каза, че това е от прегледа.

В началото даже драми правих-ревах, що ме оставя....