Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 028
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Браво, Киара! Чудесен ден си имала! Направо ви се радвам, че имате възможност да се виждате!  Hug

Аз ви пожелавам лека нощ и до утре, живи и здрави!

Много целувки!

# 76
  • Sofia
Честито на всички мами! Да са им живи и здрави бебоците! Да дам отчет- на 20.08. се роди нашата дъщеричка Гергана -3140гр и 50 см.Може да ме преместите нагоре в списъка Laughing

# 77
tami1111, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеска и да носи много радост и любов!!!
Когато имаш повечко време разкажи как мина раждането Hug

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 22:37 от vesita007

# 78
Честито на всички мами! Да са им живи и здрави бебоците! Да дам отчет- на 20.08. се роди нашата дъщеричка Гергана -3140гр и 50 см.Може да ме преместите нагоре в списъка Laughing
Честито миличка!Да ви е жива и здрава  bouquet

# 79
леле три нови бебета! ЧЕСТИТО НА МАМА ALEX99, TANNI и TAMI1111! да са живи и здрави бебоците, а на тях- скорошно възстановяване!   bouquet
и аз да се отчеат набързо. днес тоновете бяха чудесни, явно вчера бебка е дремела /като майка си  Tired/. и аз с предишната бременност не съм ходила на такива записи и май по-малко вълнения съм имала...  newsm78 днес наистина денят беше хубав и заради приятната среща с киара и рефреш, а вчера пък се засякохме с ЕмиР. всички майчета бяха супер свежи, много им се радвам  Hug
днес се уговорихме с доки как да действаме като дойде Моментът, каза да стягам багажа. а! и за Тина Киркова не е задължително да се носят памперси на Памперс Naughty , може всякакви  Peace мъжът ми й каза че отново ще присъства на раждането /не бях повдигала темата, защото според мен веднъж е достатъчно/ , но съм много щастлива по този повод!  newsm44 newsm17 това е от нас. пожелавам ви лека и спокойна нощ!  smile3524

# 80
  • Троян
Честито на на новите мамчета !Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват!  bouquet

# 81
  • Пазарджик
Честито но мама TAMI1111, много радости да носи малката принцеса!

# 82
  • Варна
Честито на Tami 1111 ! Да ви е живо и здраво бебчето!!

# 83
Само минавам набързо и какво да видя-имаме си ново бебче!!! Party

Честито на Tami1111!Mалката принцеса да е жива и здрава и да има много късмет!!!

Пожелавам спокойна нощ на всички!!! Hug

# 84
Ехааа,ново бебешорче!Честито на Tami1111!Да ти е жива и здрава малката Гергана и много да слушка и да ви радва!!
Аз бях да дам кръв  и урина. Сестрата ми вика:Ти другата седмица ще родиш,на 31.08 и аз Shocked Shocked Shocked после се засмя и ми вика -бъзикам се Joy Joy Не че не ми е време вече,но е много странно като някой ти го каже в очите Joy Joy
Айде по едно морско

# 85
  • Бургас
TAMI1111, да е жива и здрава и късметлийка малката принцеса! Hug
Да расте обичана!  Peace

bamba , мерси за кафенцето! Страхотна морска прохлада долетя в стаята ми от тази снимка!  Hug

Вчера ходихме да се черпим за бебчето на нашия приятел и като се прибрахме помолих любимия да спи на дивана в хола, че тези алкохолни изпарения не ми понасят много-много! Той пък взе, че се съгласи без никакви проблеми и да ви кажа така хубаво се наспаааах!  Flutter Та открих рецептата за спокоен сън, да видим обаче дали ще успея дипломатично да постигна победа поне за няколко седмици докато родя да си наваксам със сън!  Flutter

Отивам да се обличам за работа, следобеда като се прибера ще надникна и попиша пак! Целувки на всички ви по тумбачетата!  Heart Eyes

# 86
Здравейте! Досега се опитвах да сложа кафе, намерих хубава картинка и не успях да я сложа. Добре че Бамба се грижи за това.

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА ГЕРГАНА НА МАМА Tami1111!!!  baby

Видях хубавата новина още посред нощ, защото тази вечер 1countingsheep бях така. Просто не мога да повярвам какво предизвика един преглед. То не бяха контракции, гадеше ми се и кървенето си продължи почти цялата вечер. Дано поне това да е било тапата. Аз по принцип вече нямам търпение да раждам, така че не се изплаших, но си стоях и се чудих кога би трябвало да се приеме, че започва раждане, защото когато се обадих на доки тя ми каза, че това е от прегледа.
Какво ли е тогава преди раждане #Crazy newsm78 Joy?

Искам да попитам мамчетата, които пият под някаква форма магнезий, колко дни преди термин ви казаха да спрете да го пиете? Питам защото забравих да питам доки и си мисля, че може да са ме забравили и да няма нужда вече да го пия??? Thinking

Весел ден и чакаме бебчета!!!!!!!

# 87
Добро утро момичета!
Бамба,благодаря за кафенцето! Wink
А сега-
Честито на мама Алекс99   bouquet
Честито на мама Танни!
Честито и на мама Тами!
Да са им живи и здрави бебоците и само радост да им носят!

Аз в понеделник бях на преглед-на видеото док ми каза -о може да изкараш още 2 седмици,а аз така  Shocked,но когато ми прегледа шийката си взе думите на зад и ми каза,че най-много до края на месеца да изкараме 3 в 1.Шийката е напълно скъсена и изгладена!

Момичета,пуснах си изследвания в Тина Киркова-кръв,урина и микробиология,кръвта и урината ми казаха,че ще са готови на другия ден,а микробиологията след 3 дни!И сега тъпия въпрос-Това какво означава,че ще са готови в четвъртък или в петък???

А и още един въпрос-ако се наложи да отида по спешност през нощта,на кой вход трябва да отидем???

Мая,на мен док ми каза да си пия магнезия до края!

# 88
Искам да попитам мамчетата, които пият под някаква форма магнезий, колко дни преди термин ви казаха да спрете да го пиете? Питам защото забравих да питам доки и си мисля, че може да са ме забравили и да няма нужда вече да го пия??? Thinking
До колкото ми е известно се спира 2-3 седм преди термина. Моят доктор ми каза още в 7-я месец да го спра, аз не посмях, само намалих дозата и в 8-я го спрях окончателно. Не съм имала проблеми след това.

помолих любимия да спи на дивана в хола, че тези алкохолни изпарения не ми понасят много-много! Той пък взе, че се съгласи без никакви проблеми и да ви кажа така хубаво се наспаааах!  Flutter Та открих рецептата за спокоен сън
Моя се изнесе в хола преди около месец - и двамата сме мнооого доволни, наспиваме се перфектно Simple Smile В началото даже драми правих-ревах, що ме оставя....  Crazy

Аз се чудя дали да си записвам час за преглед при лекаря, който ще ме изражда - да ме тушира, да види води...само сме му казали,че ще го ангажираме за раждането, той се съгласи и никакви повече уговорки не сме правили. То не върви да му се обадя посред нощ и да му кажа раждам-докато е сети коя съм....ей такива мисли ме терзаят.

Честити нови бебета, живи и здрави!   bouquet

# 89
 Добро утро  Hug
 Мерси за кафенцето   bouquet
 Спах пак като бебе, чак започвам да се притеснявам, че като се роди бебка пак така ще си спя и няма да се събуждам, но ми казаха да не се плаша, много бързо ще се оправя  Joy
 Да ви се оплача - имаме гълъби на терасата, направо ме побъркват, не знам как да се преборим с тях. Направо откачам особено като започнат да ми гукат рано, рано  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
 Вчера доки ми каза, че скоро няма да раждам и се успокоих с гнезденето  Laughing Laughing
 Лек ден и най-малко 3 бебенца днес  newsm68  babyuu newsm24

Общи условия

Активация на акаунт