Отговори
# 15
Оппппаааааааа  Mr. Green Пак съм аз и пак на първа страничка  Mr. Green Ъ!!! Този път не успях...
Абе все забравям - някой ако няма паролка за албумчето да ми напомни, 'щото нещо дадох фира и съм ви загубил реда  Blush

Ей Щур(а)че Heart Eyes ама не изпускаш случай да ме погъделичкаш с антенките  Heart Eyes Ако кажете и на ръцце ще ви нося бе, само се съмнявам, че през това време ще съм кой знае колко забавен. Поне не и от моя гледна точка  Mr. Green

# 16
Ееееех, кой като мене - вози ме чаровен и услужлив младеж, а аз с лудичкия поглед, разпръсквам усмивки наляво и дясно...Нямам избор Rolling Eyes,но скъпият вариант ми допада. smile3521
Щурчо, връщаш си живеца Hug,това ми харесва! newsm53

# 17
Ееееее... Crossing Arms ама ако продължавате така да пишете пак няма да мога да се включа на първа страничка  Sad ... Успях Mr. Green
А Квази, приятелю,недей се плаши! Naughty Ти на първа, на последна страница или посредата все си ни първи и единствен! Нямаш конкуренция!  Hug
Та като заприказвахте за купуване на детски дрешки, се сетих, че четох в една друга тема за дар на иконата детско боди да речем. Та се каня тези дни да харесам нещичко и да мина през някоя църква и да го оставя.  newsm78 Най.малкото ще се почувствам по-добре! Simple Smile
Зази, как те разбирам със спането само! Ле-ле колко ми се спи всеки следобед, не е истина... Това почивката не е много хубаво нещо, разваля режима.  newsm78
Пипилота, не съм сигурна в името на въпросната актриса от филма, но само тя е толкова руса и общото, според мен, са супер очертани устни, хубави скули, изразителни очи, прекрасна усмивка...все хубави неща!  bouquet
Марпен и ти ни липсваше, добре си се завърнала!  bouquet

# 18
  • София
Деми, сещам се за коя актриса говориш. Наистина прилича на Пипи. Даже много.  Laughing
А къде изчезна тия дни нашата Деми Мур (разбирай Мими или Медуза)?
Дуденце, радвам се да те видя в този твой неповторим стил  Hug
Йоси, на краката и аз получавам често крампи, особено нощно време. Но на гърба  newsm78 Направо ми изглежда страшно. Сигурно е много гадно  Close хапвай бадеми, в тях има магнезий.
Пипи, д-р Александров е отличен избор, само хубави неща съм чувала за него. Не знам от къде си, дано не ти е много далеч да пътуваш до Варна. А установен проблем има ли при вас?
Мелани, пожелавам ти много скоро да купуваш бебешки неща от всякакъв вид за твоето бебче!  Heart Eyes

# 19
Еееееееееее, най-после да стигнем до втора страница, че сърце не ми даваше да се "мацна" за пореден път на 1-ва и да заема мястото на някой несравнимо по-силно нуждаещ се от мен!  hahaha Много се радвам на надпреварата!

А тоя Заяк, само да разбера къде му е хралупата, така ще го дръпна за ушите...!  Joy Покрил се е и "гък" не смее да каже! Я виж Пъпеша, бре, дори линийка си турна вече, а ти?! Веднага да се явяваш пред строя и да докладваш!

На всички завърнали се блудни дъщери - честито!  Mr. Green Обаче Прасковката нещо мноооооооооого буржоазно го раздаде с тази дългата почива, ще знаете!

Пипилотата пък искала да я "извинявам за любопотството"  hahaha Това прекалено добро домашно възпитание далеч няма да те доведе, особено щом искаш да си комуникираш с един пъпешокрушовиден маргаритков Пингвин, люпещ семки!  Mr. Green Симптомите ми за момента са само  bombs за всеобща семейна радост  smile3532 и обонянието на вълк! Иначе все съм си луда за връзване (може би сега дори малко повече!  Laughing) и само потривам ръчички за предстоящите рок-концерти на 01.09 в Пловдив и на 01.10 в София!   superuu

Хайде, лудата надпревара може отново да продължава СЕГА!

# 20
Деми, размаза ме  с тия комплименти newsm03Да ти кажа и аз съм се замислила да направя такъв дар на иконата,че на 15.08.отидох в църквата с празни ръце и като разбрах,че се носи нещо, много се сконфузих Embarassed
Зази, далечко ми е доста.Вчера проверявах - с влак е около 5-6ч, а с автобус около 7ч(от Ст.Загора съм),но това да е проблема.А иначе, аз съм споделяла, но може би си забравила ,че съм с ИЯР. Sad
Маргаритке, не зная защо така все на официално ме избива, нещо не мога да свикна с чат-стайла. ooooh!
А какво се случи с Хаяско? newsm78

# 21
Пипи, а пък защо аз си мислех, че си от Бургас  newsm78 Не се ли явяваше там на някаква томбола за инвитро или се бъркам?

# 22
Рослем,не зная защо така си мислиш. newsm78Аааа,може би защото томболата се тегли на ДРЗ в Бургас,който тази година беше в Бургас. Simple Smile

# 23
Добро Утро от  smile3507 гората,

Марги много се радвам за твоята точица.   love001 Голяяяма да порасне!!!

Аз има, няма 20 пъти станах тази нощ. Беше ужасно, изобщо не се наспах и сега ми е едно чепатоооо. Да внимава новата колежка, че  българска afwitch не е виждала още.

Пипи затри се бе жена, добре си си дошла.

Прасковка- Зарзаватска и тя хвана гората.

А, няма да ви казвам Ну Зайец, как ще му дърпам дългите уши. Каммон мисси покажи се, не ме ядосвай, че съм недоспала и....

# 24
Маргаритхен , чудесна тема мила , а поздрава е супер.Пуснах си поздрава и този дето ми е на аватара пропя. Много ме е яд , че ни няма камерата в момента .Щяхте да се натръшкате от смях Стинг пее Оззи . Joy Joy Joy Аз все пак се класирам за втора старничка , но така ме беше натиснало нещо по главата , че доста поспах  Embarassed

# 25
Зррасти и от мен,

Аз цял ден поработвам и си надничам чат пат във форума  Simple Smile Много пишете и не успявам винаги да ви изчета! Гледам, че се заформя бъдеща среща - ако е в София, свиркайте, аз редовно си отскачам дотам.  

# 26
  • Манчестер
Айде, да се на мърдам в някоя ложа на балкона Mr. Green ... Ложите са само за аристократи  Naughty, вие какво си мислите...били на първа страница Crossing Arms , чудо голямо Crossing Arms
Абе, мисля аз, къде изчезна Прасковка newsm78. Имам някакви съмнения за това Mr. Green. Такааа, наблюдавам аз от едно известно време, една такава мода. Когато някой за чезне, и пише от зор заман  Thinking....значи после ни сервира новината бомбастично Misc Bomb . Давам няколко примера Naughty Бъни (като казах Бъни, абе къде е Бъни newsm78 Mr. Green) , Ванхорне и тя  Naughty, айде има и още  Heart Eyes
Айде Зарзават, ако имаш новина, давай я, че да запиваме  Mr. Green Drunk и да ти се радваме #Silly Нема какво да ми се криеш, раз-конспирирана си, на половината  Mr. Green . Между другото, дано да е това Praynig, много ми се ще  Hug
Кръстник, да ти кажа това с контрола на летището си е така Naughty. Ако си решил, кът Бай Ганьо да заминаваш, направо се откажи Mr. Green. Не фърфиш Mr. Green Виж, за подарък на бебето, ако решиш да да купуваш няколко неща , гледай да се нечетен брой. Аз не съм суеверна, ама за всеки случай, бъди предпазлив, че хора разни , да не стане фал Peace. Иначе, аз предпочитам, да попитам, от какво имат нужда...да не взема неща от които им е пълен шкафа и няма да се ползват Peace. Взимам нещо практично, което да се ползва дълго време, или дарявам парички в плик, и да си ги харчат както преценят Heart Eyes

# 27
Тук съм..... Cry.
Току що звънях пак на лекарката.Миналия път като ме гледа ме пита за цитонамазка и дали е била нормална. Казах и, че е била нормална и че е била преди 6 мес.
Да ама не Cry била е преди една година, нормална уж.Как пък не се сетих бе да кажа още тогава да ми вземе пак Sad
Тогава при прегледа не попитах лекарката видя ли раничка.Снощи като се присетих за това цяла нощ не съм спала.Обадих и се.Жената потвърди претесненията ми. Има раничка малка, с последна цитонамазка преди една година.Сега е било ред пак да ходя...но както знаете............
Каза ми, че сега не мога да се лекувам, малка била, можело да ми се вземе нова цитонамазка и да се види.Това не е ли опасно сега бе момичета да ме бърка и де ми прави такъв тип изследване newsm78 Cry Cry.Ще откача от страх и претеснение.
Марги специално към теб Praynig.Клиниката работи само с Цибалаб.За Цибалаб съм чувала ,че им се случва резултатите им да са доста противоречиви с други лаборатории.Особено при ин - витро резултатите трябва да са много точни...та не знам какво да мисля вече за тази лаболатория и дали все пак там да правя всички изследвания.
Просто не знам защо така бе....и как да вярвам на лекари.
2007 г. - констатирана раничка с ПАП 1 група
2008 г . - преглед при лекаря дето уж го чаках да се записвам при него ooooh!.Не видя раничка.ПАП1
2009 г. - преглед преди няколко дни.Отново се вижда раничка.Очевидно тази от 2007 ooooh!, която лекаря при прегледа от 2008 просто не е видял.
И човек си мисли, че всичко прави за себи си, ходи на профилактични прегледи....пък кой какво видял не е ясно Sad Sad Sad

# 28
К'во ме направи бе Милли  Laughing аз като конска муха тука, тя не ме видяла. Алоооу ти нещо разсеяна ми се виждаш, аха. Недоспала съм другарко Фнимавай!

Леле народе научете ме как да спя и работя едновременно  Mr. Green

Бъни дай ушите  Hug ГолЕма си шаш и паника. Слушай сега пиле шарено. Знаех си, че си прожектираш филми ееей.
Бъни, това не е опасно и няма да навреди. Просто ще те следят.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 18:43 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 29
  • Манчестер
К'во ме направи бе Милли  Laughing аз като конска муха тука, тя не ме видяла. Алоооу ти нещо разсеяна ми се виждаш, аха. Недоспала съм другарко Фнимавай!

Леле народе научете ме как да спя и работя едновременно  Mr. Green
Нема как да стане, Sorry  Naughty. Я , да прочетеш отново поста ми, и да разбереш, ама като вникнеш дълбоко в него  Mr. Green , за какво иде реч Heart Eyes. Айде, бегай да легаш , и после ще си говор име Hug
Бъни,  Hug ама това твоето заешко сърце ли е , или просто нема такова  Hug. Бива шаш и паника, бива  Whistling Земи се стегни малко Heart Eyes Живей си, бременей си , и дреме ти на заешки те уши, стига се вкарва в приключения Hug

Общи условия

Активация на акаунт