Отговори
# 45
  • Манчестер
Какво за Прасковка бе newsm78 да не е киндер сюрприз newsm78
  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Легнах от смях  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Киндер сюрприз , как ти го роди заешката главица , само  Mr. Green hahaha

Не знам бе...така си мисля, само  newsm78 Некой зачезне ли ми, знам си аз  Mr. Green Киндер сюрприз Heart Eyes

# 46
  • София/Кюстендил
Ей, банда, ам' то човек не смогва да ви изчете. Уж ме нямаше само десетина дни, а вие тема и половина сте изписали. Ама като знам какви хубави новини е имало - разбирам ви  Hug

Марги, ма той много хубав малкия пингвин, бе  Grinning Пу, пу, пу. Ама аз да попитам, нали все още го има варианта да изскочи и втория?  Mr. Green Че не знам за другите, ама аз от теб близнаци очаквам

Бънка, прави са момичетата. Не се тормози с излишни притеснения. Ако през ден, през два се притесняваш за нещо, докато се роди малкото зайче ще си се ошашкала съвсем. Наслаждавай се на бременността си   bouquet

Пипи, като сте били в Созопол, защо не свирна? И ние бяхме там. Можехме да си спретнем една мини форумска срещичка.

Лени, Ифче, да нацелувате бонбоните  Heart Eyes

Зази, да ти е честито осветенето жилище и дано след година две ви се наложи да се местите в по-голямо  Hug

Квази, ама ти нещо много подробен, а? Че сме луди - луди сме, ама не и този път. За първи път децата бяха с нас и се държахме мноооого прилично  Mr. Green

Целувки и много  Hug за всички ви

Киндер сюрприз  Joy hahaha Бънка, страхотен лаф  Hug Както ми беше криво - успя да ме развеселиш. Благодаря ти

# 47
Аааа, Бънка, ти си по киндер-сюрпризите! Laughing

Айде сега - спокойно и едно по едно. Първо - прегледът в четвъртък. Не се втелявай.  Hug

# 48
Оооох Бъни  hahaha номер Едно си  Joy. Като пишеш и си те представям даже.

# 49
# 50
Аз да се оплача!

Току- що ми се обадиха, че кръвната ми захар е висока и утре ще трябва да ида пак за 3 часов скриининг. Аман, аз дето не ям сладко (то не е само от сладко)... Отивам да се просветя, че не съм в час с това животно.

# 51
Ванхорнче, не се притеснявай!
Нали знаеш, че от нерви също се вдига захарта. Доста ти се събра и на теб напоследък. Hug
Хубавото е, че, ако има нещо, ще те следят и ще вземат мерки.
Хайде стискам палци да е наред всичко! Heart Eyes

Момичета и момче, току-що прочетох, че Поли (от подписа ми, да не се притесните за Паполино, пу-пу!) е в болница след кръвоизлив. Да се помолим за живота й и за живота на нероденото й бебе! Praynig Praynig Praynig
Да помогнем с каквото можем!

# 52
Оооох Бъни  hahaha номер Едно си  Joy. Като пишеш и си те представям даже.

То като пиша смешки си ме представяш ама като охкам представяш ли си ме.Да ме беше видяла снощи оцъклена.Тя Зазинка така не спи.Ужасно е Rolling Eyes
Сега за тази захар.Въобще не е задължително да ядеш сладко.То май т.н диабет по време на бременост няма общо с това.
Моята приятелка беше така докато беше бременна.Преди е нямала никакви проблеми.И сега няма.Просто това си беше само като беше бременна и това е.Детето също е добре.Май ги следят доста по време на бременост.
 ooooh!Ох бива ме да успокоявам.Що не мога и себе си така да успокоя.

# 53
Ей затова като чуя за изследвания и ми се повдига!
Аз не съм от тези, които могат да се оплачат, де, защото всичките ми показатели винаги са били на напълно здрав човек, в нормите. Но то стига сигурно да не си спал достатъчно предната нощ, или да си пийнал 1 бира повече, или да си ял малко повече солени неща, и то се отразява на кръвната картина. И не дай си Боже точно тогава да ти направят изследване...!  ooooh!
Не се коси, Ванхорнче, то това с кръвната захар днес е така, утре е различно. Споко - повече течнности и по-малко пикантни храни!  newsm10

Бънииииииииииииии, кога ще си сложиш линийка  Thinking , какво чакаш още???

# 54

Какво чака ли - ами да роди, как можеш да питаш! hahaha

# 55

Какво чака ли - ами да роди, как можеш да питаш! hahaha
hahaha hahaha hahahaМного точно Peace

# 56
Да ви кажа честно, притесних се. Не за себе си, да не си нараня мъничето.

Другото, което е. Аз отидох след работа след като съм си имала закуската и обяда. Не ядох нищо сладко, дори и плодове.
Защо ми се струва, че би трябвало да е сутрин, а не само два часа без течности.

Моля се силно за Поли и детенцето й  Praynig  Praynig  Praynig.
Тя къде е в БГ или в Германия?

Бъни слагай линийка душа, к'во се моташ!

# 57
Да ви кажа честно, притесних се. Не за себе си, да не си нараня мъничето.

Другото, което е. Аз отидох след работа след като съм си имала закуската и обяда. Не ядох нищо сладко, дори и плодове.
Защо ми се струва, че би трябвало да е сутрин, а не само два часа без течности.

Моля се силно за Поли и детенцето й  Praynig  Praynig  Praynig.
Тя къде е в БГ или в Германия?

Бъни слагай линийка душа, к'во се моташ!

Не се притеснявай, Ванхорн, доколкото знам, не е опасно за бебето. За теб е опасно. Не че това ни е голяма утеха де... Tired
Да бе, не би ли трябвало да е на гладно??? newsm78

Поли е в Германия, вчера е пристигнала. Проблемът е, че още с парите сме доникъде... Confused Дано се стабилизира, най вече за да има по-голям шанс бебчето, че е много мъничко още. Praynig

# 58
Ванхорне ами и аз така не за себе си се тревожа ама вие все ми се смеете.Нормално е човек да се тревожи Rolling Eyes
Аз ти казах моята приятелка я следиха непрекъснато.За майката е по опасно и аз така знам.
Сега са добре и двете и помен няма от това.
Сега видях за това момиче Поли.Аз гледам да не чета, че малка паника съм....но кликнах и прочетох.Горкото момиче.Дано боже да я спасят Praynig Praynig Praynig и нея и бебето Praynig Praynig Praynig

# 59
Ванхорне ами и аз така не за себе си се тревожа ама вие все ми се смеете.Нормално е човек да се тревожи Rolling Eyes

А, Бъни, ще ме прощаваш, това твоето не е тревожене, а параноя. Naughty
И за бебето е важно да си спокойна. Повтаряй си го постоянно, всеки ден, от сутрин до вечер. Внушението е голяма работа. От теб зависи в каква посока ще го впрегнеш да работи - за теб или против теб. Peace

Айде бе, мами, подкрепете ме! Че днес тук аз се извъдих най-големият специалист по бременните проблеми. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт