Отговори
# 375
Прасковче и аз те гушкам и ти благодаря!!!

Тесс Да ти е живо и Здраво детенцето. Гордост и радост да ти носи   bouquet  newsm59

Пипи, Дани обичам да ви чета!   bouquet

Приятна вечер и спорен и бомбен Септември за всички!!!   bouquet

# 376
Здравейте!
Тес, да ти е жива и здрава малката сладурана и много да ви радва! newsm51

Лорка spoko
Ужасно боли... съжалявам за загубата ви!

Прасковче, радвам се, че се върна! Hug

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 377
Медузке прятно е времето. Пречупи се вече, но все още е към 30 градуса. Мчера валя за първи път от юни месец и стана още по-влажно и задушно......Това му харесвам тук, че има дълго лято и мека зима.

Камъче и при нас така бяха ни "заразили" от новините, но понеже малко се получи паника и започнаха по-внимателно да говорят за този грип. Даже пък сега казват, че не е страшно......да бе.......когато повечето хора са несериозни когато са болни и ходят на работа болни и кихат и кашлят на ляво на дясно - въобще не е опасно, нали?!

# 378
  • Манчестер
Ей, Прасковке  Hug Прави ме си любов ние Mr. Green ще видим, още не съм решила. То ако се стигне до това, сигурно ще е тука newsm78 . Просто не виждам как, ще е в БГ Thinking. Трябва поне два месеца, а може и повече newsm78 да сме и двамата в БГ, а това е невъзможно...Питър има бизнес, няма как да го зареже. Та така, ако се решим , ще бъде тука. Февруари правим една година Whistling
Пипи, дойде бе  #Cussing out на всичко отгоре се и засили, все едно няма да спира  #Cussing out Не си по-плюва ше знаеш #2gunfire

# 379
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Аз токущо се завърнах от шопинг на строителни материали. Бях много щастлива да срещна една мила, сладка, скъпа съфорумка от тази темичка. Ама така я награбих и я разцелувах, че после ми стана чак неудобно  Blush Blush Blush Ама много ..... Викам си, после мъжът й кой знае какви въпроси й е задавал: коя е тази, защо те целува?  Twisted Evil Ужас, дано не съм направила беля, ама така й се зарадвах.  Hug

Сега ще слагам дребосъка да спи.

Прасковке, какви са тия работи във фейсбука, дето са толкова интересни? Я сподели, че хич не го разбирам тоя бук.

Ванхорне, баща ти за какво ще го оперират? Ако можеш да кажеш, разбира се.

# 380
Ванхорне, баща ти за какво ще го оперират? Ако можеш да кажеш, разбира се.

Разбира се.
Двете му артерии от двете страни на врата, които снабдяват мозъка с кръв са запушени(carotid artery). Късно е за стент, а операция се прави след като запушването е 50%. Едната артерия е 100% запушена и в тези случаи те не пипат, а другата е 50%- нея ще оперират. 3-та Градска Болница, познат доктор, ще се плаща. Господ да го пази и това е.
Има голяма опасност от инсулт по време на операцията и куп други неща. Аз не мога да пътувам и мама ще е самичка. Това ме болиии, мноооого.

# 381
  • На планетата Земя
Ванхорне, дано всичко мине по вода. Ако има нещо, с което ние софиянки на място можем да помогнем, само кажи.

Кола, лекарства, каквото и да е. Нали сме си едно голямо семейство.  Hug

# 382
Ванхорне, дано всичко мине по вода. Ако има нещо, с което ние софиянки на място можем да помогнем, само кажи.

Кола, лекарства, каквото и да е. Нали сме си едно голямо семейство.  Hug

Подкрепям.  Hug

Миле, кого нацелува бе, душко? Wink

# 383
Благодаря ви момичета, ако има нужда ще ви помоля  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 384
  • София/Кюстендил
Миле, кого нацелува бе, душко? Wink

Мен, мен  bowuu
Няма проблеми, Миле. Не бях подложена на кръстосан разпит. Само на малко изтезания  Mr. Green

Тес, да ти е жива и здрава малката принцеса и да носи само радост на мама и тати  newsm59

Прасковке, добре завърнала се  Hug Стегнахте ли учениците? Аз съм още доникъде...

Момичета-кокичета и Квази, умирам за сън  smile3507.
Сладки сънища, много  Heart Eyes и  Hug за всички ви

# 385
Ванхорне Hug Hug Hug Hug Hug

# 386
Здравейте любими  Hug
Квази, днес доста мислих за "червейчетата" и "пеперудите" и мисля, че трябва да повярвам, че братовчеда просто е отлетял на по-добро място. Реших да не го изпращам за последно, а да го запомня лъчезарен и изпълнен с любов, с желание за живот, с блестящи на слънцето руси коси, с прекрасния глас който имаше /пееше в операта във В. Търново/.
Много се радвам че с моята астрална близначка /незнам дали така се казва когато си роден с някого на една дата/ сте получили ярко светеща зелена светлина... ох, чакай че ме заслепява чак тук  Crazy Ами действай и бомбардирай темата, докато не са пуснали нова  Crazy И да питам още.... къде си в събота, че вероятно съм на ваша територия е ще трябва да загубя няколко часа из мола. Та мислех да се видим на по кафе, примерно. Пък може и с други членове на варненската група да ме запознаеш. Ще се радвам за което  Hug
Tess да ви е живо и здраво детенце  newsm59 Да расте щастливо и безгрижно  Hug  bouquet
Ванхорн-че  Hug Hug Hug ще мине успешно мила, успокой се. Всички тук сме стиснали здраво палците и ще видиш как нещата ще се подредят  Hug Hug Hug
Маргаритхен, надявам се и с теб да се видим след около 3 седмици вече на ваша територия  Hug Още не мога да разбера къде ме влече повече - Варна или София   Crazy
Да се включа и аз по темата за раждането... много ми се искаше да родя нормално. След спонтанния аборт вече не съм съвсем убедена, но се оставям в ръцете на докторите. Каквото трябва и както трябва, само да стигнем и до този момент  Flutter До официалното ми "разрешително за ползване на темата" остават три седмици и също някъде толкова до отговора на въпроса ми  Кога започваме отново? И много се надявавам малко след това да ви пусна една ракета, че моите са много заразни. Последната тема която пуснах направо беше преляла от бременни  Mr. Green
И понеже вече едва гледам мога само да ви гушна всички и да ви благодаря отново че ви има  Hug Hug Hug

# 387
Лорка съжалявам за братовчеда. Да почива в мир.
Когато разбрах диагнозата на брат ми имах чувството, че ако има начин ще се взривя отвътре. Такова напрежение усетих и такава мъка.  Много е тежко и най- вече факта, че си безсилен и нищо не е в състояние да помогне.

Благодаря на всички съпричастни, наистина от сърце  Hug  Hug  Hug

# 388
Добро утро!

Слагам ви кафето и изчезвам:

Повечето от нас май го пият така. Laughing

Хубав ден ви желая!   bouquet

По-късно пак ще се включа. Hug

# 389
Добро утро, приятелчета  Hug Heart Eyes Hug

Сръбвам от кафенцето на най-ранобудното ни пиле, ей така за кураж и пускам НОВА ТЕМА, че тази малко ни отесня  Mr. Green

Както ще забележите не съм проявил творчество и съм се възползвал максимално от труда на нашите девойки-естети Fior и Пингвинтхен, но... такива ги вършат мъжете  Blush

Дано все пак хубавите чувства, с които я пускам, да ни донесат само положителни новини и емоции  Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт