Отговори
# 330
VanhornЧе  spoko С баща ти всичко ще бъде наред  Praynig А братчето  Heart Eyes то винаги си е с теб, бе пиле  Hug Знам, колко мъчно ти е, но любовта на хората не се губи никога и винаги ни закриля, колкото и свръхестествено да ти ни се струва това  Heart Eyes

Плъхчеее  Hug Heart Eyes Hug Еххх, как ни липсвашееее  Blush Наистина всички започвате да се завръщате по родните гнезда  Mr. Green Скоро ще се наложи да измисляме начин  да си пием греяната ракия заедно в този виртуален свят  Mr. Green Че то иначе какво ще правим през дългите есенно-зимни вечери  Crazy

Поли, да кажеш, кога пак да стискаме палци  Hug То не че сме ги изтървали, но все пак  Mr. Green

Аз да ви благодаря, за стиснатите палци за нас  Hug И ние като Паполинови само добри новини носим, макар че и утре и следващата седмица ще трябва да се мотаем по болниците. Това все пак не е натоварващо, когато визитите са свързани по-скоро с трупане на надежда и вяра, отколкото с проблеми. Отдавна не ни се беше случвало да излезем от болницата след като сме чули "Напред! Смело напред!!!", а не "Хм... и това ще трябва да лекувате, но пуснете изследвания и за тези десетина неща - за последно  Crazy " Днес беше хубаво и двамата излязохме усмихнати и с малко повече смелост в сърцата  Mr. Green

# 331
Квази, браво, братче!  bouquet
Хайде сега горе главите и право напред! Peace

Мишанче
, радвам се, че се върна! Heart Eyes

Бънкааааааа, драсни два реда бе, жена, кажи как си. Моля те! Praynig

За кой ли път пропускам - Маринекс, благодаря за клипчето!  bouquet
Ето това ще съм аз някой ден! hahaha

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 19:34 от caritas

# 332
Браво Квази така хубаво си го описал  Hug. Радвам се, че имате добри новини и Смело Напред!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Бъни хайде мило зайче покажи ушенца   bouquet

Мишанка  smile3525 newsm51 smile3525  love001

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 19:42 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 333
Добре съм милички Hug Hug Hug.
Спя като пън по 3 пъти на ден, влача се едва едва, всичко и всички ме дразнят.Това положение на легло Sick гадна работа.
От време на време ме обзема яко паника, гледам да мисля положително заради бръмби (от бръмбъзък Laughing).
Изчистиха ми къщата  Peace Peace Peace.Поне затова кротнах.
Иначе може да се каже, че освен болките в гърба и краката поради залежаване и голяма слабост друго кой знае какво не ме боли.Търпи се.
Тревожа се дали всичко ще е наред, но не мога да съм като Маргаритка на 6.Просто май характера ми не е такъв.Паполинке ние почти двенките бе пиленце Hug.Развам се много за зеленчука.Все така да расте Hug
Фиорче и Ванхорне аз дума няма да отварям за страха от раждането, че ooooh! ooooh! ooooh! роман ще стане.Но божа работа.Ще се надяваме в добрия край.Фиорка ти с избор на лекар ли ще раждаш.Струва ми се, че ако имаш чавек на когото да вярваш е по леко.Аз на никого не вярвам но.....поне да съм виждала очите на доктора.Другото е божа работа Praynig Praynig Praynig
Ванхорне мъчно ми стана за тебе SadДано баща ти мине успешно операцията.Ще се моля за него Praynig.За братчето Sad голяма мъка.Все е емъка като загубиш близък човек.Баба ми като почина тежко го преживях.Беше ми като майка.Много бях свързана с нея.Сега само с любов мисля за нея.С много любов.И вярвам, че дори и сега ми помага от горе  Praynig
Мишанка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Квазимотче хайде другарю Hug давайте.Дано на моето да дойдеш скоро.Че четох мъжете и те изпитвали призначите на бремеността.Ох как ти го пожелавам Grinning хи хи от сърце Praynig

# 334
Добре съм милички Hug Hug Hug.
Спя като пън по 3 пъти на ден, влача се едва едва, всичко и всички ме дразнят.Това положение на легло Sick гадна работа.
От време на време ме обзема яко паника, гледам да мисля положително заради бръмби (от бръмбъзък Laughing).

Изчистиха ми къщата  Peace Peace Peace.Поне затова кротнах.

Квазимотче хайде другарю Hug давайте.Дано на моето да дойдеш скоро.Че четох мъжете и те изпитвали призначите на бремеността.Ох как ти го пожелавам Grinning хи хи от сърце Praynig

Бъни Hug Hug Hug Така де, не ни дръж в неведение! Heart Eyes
Добре че са ти изчистили къщата - вече те виждах в страховитите си фантазии как маниакално започваш да въртиш метлата и парцала. Crazy
Днеска голям фолклор - то не беше Зеленчука, не беше Бръмби... Heart Eyes Laughing Hug

Квазимотче-мармотче, айде, братче, да забременява Пилето, че и ти да сложиш някое килце и да заприличаш малко на човек! hahaha
Оххх, сещам се за един разказ на Чудомир за един фелдшер - помните ли? Дето и за отслабване, и за надебеляване препоръчваше разходки... Joy Joy Joy

# 335
Хъни-Бъни  Heart Eyes Няма ли да го сложиш това Хъни вече отпред  Party или се заблуждавам, че така си се канила  newsm78 По-скоро май плашливото заешко сърчице още не смее да се зарадва на... абе какъв бръмбър е това вашето пиле, бре  Thinking Ей сега нагледно ще ти покажа какви метаморфози преживява в момента... чакай да се разровя... Мда - ей това е, само тук е в малко забързан кадър -  hahaha hahaha hahaha

Ама големи сте образи  Heart Eyes Всички сте се засилили за другите да мислите и когато се наложи за себе си нещо тревожно да кажете или някаква надеждичка да споделите, все едно горещ картоф ви слагат в устата. Я по-смело - от всички искам да видя малко егоизъм и колкото и да е мило обратното, предпочитам да чуя, че Кръщелницата ми на следващата дъга се е сетила първо за себе си и чак после за Престарелия си Белобрад Кръстник  Crazy (Ей, няма майтап  Naughty вече имам два бели косъма в брадата  Crazy )
Едното пиле се извинява, че "ни притеснява" с неговите проблеми, другото си пожелава цялото щастие на света, само не му стига времето да спомене и своето име в списъка, третото не пишело, 'щото нямало с какво да се похвали  Crazy
Само лауреати сме събрани тук, ви казвам Mr. Green Я се наревете и насмейте на воля  Hug Аз друга причина освен тази не виждам за съществуването на темичката  Hug
 'айде, накарах се - отивам да сръбна една биричка  Mr. Green

caritas-че, то хубаво с разказа, ама аз винаги вървя по-бързо от моето девойче и не знам до къде ще я докараме по тази методика  hahaha

# 336
Ееехх, писах, писах и блокира и всичко изчезнаааааааа, исках да кажа наздраве на Квази за хубавата новина и блокира комба и това беше с творбата ми......

Наздраве Квази пий една бира за старта и на добър час в новото начинание!!!!!! Само напред !!!!!

Паполинче хубави новини ни сподели за Зеленчука. Хайде все така да нараства и скоро да разберем що за зеленчук е точно!

Много оптимистично е настанало днес, направо се радвам от сърце и така ме нахъсвате повече в борбата!

Изпращам, за да не изчезне пак и чакам Миллитоо Ванилитоооо какво ще ни каже......хейдееее, не се крииии - пиши, защото все ми се върти нещоооооо хубаво в акъла за теб......

# 337
Защо бе мила, лоши спомени ли имаш или просто си страхлива  Hug
Имам лоши спомени...............с това приключвам по темата............
Бъни ,само не ме слушай(чети) мен.
Ще ви пиша и на двете ЛС по късно

# 338
Ей сега нагледно ще ти покажа какви метаморфози преживява в момента... чакай да се разровя... Мда - ей това е, само тук е в малко забързан кадър -   hahaha hahaha hahaha
Ох hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha.
Недей така бе човек.Утрепа ме от смях Laughing

# 339
caritas-че, то хубаво с разказа, ама аз винаги вървя по-бързо от моето девойче и не знам до къде ще я докараме по тази методика  hahaha
Ще измислите нещо - то и там двете героини се споразумяха, иначе естествено, че слабата с мотиката вървеше по-бързо от стокилограмовата попадия с кошницата с провизии. hahaha
Бъни, тук стой - я виж как добре ти действа темата! Hug
Мили Ванили, душко, айде влез да кажеш едно здрасти днес де! Heart Eyes

# 340
  • Манчестер
Изписали сте темата, бреее спрете се , АлОоооо Mr. Green
Поли, браво  Hug Само така, и името Зеленчук  Crazy абе откъде ви тръкват тия имена  Laughing Още малко остана, нали казват че първия триместър са неразположенията, и после само хубавей и дебелей  Crazy
Ванхорне  Hug Душичко, дай да те гушна  Hug Мишанка, много ми хареса какво е написала  Hug Дано тейко, се оправи и успешно да мине операцията  Hug Иначе, си говори, колкото си искаш и за каквото си искаш. Сега всеки си има вълнения и притеснения. Ти, Фиорчето и другите коремчести ще си говорите за раждания Heart Eyes то за какво друго, его наближава, времето си лети  Crazy
Аз , не знам, но държа , ако някога забременея Tired, да си раждам естествено. Е, ако нещо се закучи, или се открие основателна причина, да Peace
Марги,  Heart Eyes драсни на лични каква беше боята...номера, аз марката я знам Heart Eyes че съвсем изкуках, и не мога да намеря къде го пишеше  ooooh! Mr. Green Само да намеря, ше ти взема Hug
Цвети, говори ми за Аннабел Crazy Как е, какво прави? Да я гушнеш от мен Hug. Да ти кажа, и аз май като тебе, всеки път като си ходя до БГ , се връщам разочарована Sad. Абе, очаквам нещо в положителна посока да се е променило, да ама не Sad Улиците още по калпави, магазините и стоките още по-скъпи и същите стоки, както отпреди няколко месеца Thinking. Да видим сега с новото правителство на бат Бойко, какво ще направи Thinking
Имах, много неща да пиша  ooooh! забравих, какво исках да кажа  ooooh! Направо съм за тефтер, записки да си водя  Blush
А! Зази искаше дати на пристигане и отпътуване  Laughing. Значи, пристигам на 7-ми Октомври, и отпътувам на 14-ти Октомври Heart Eyes Идвам с Питър и един негов приятел Crazy Ако се виждаме на кръчма, ще трябва и тях да водя, така че предвиждайте трима Mr. Green. Така или иначе, ще се чуем на ДжиСиЕми-те Mr. Green. Мисля си , за събота или неделя (10, 11 Октомври) Thinking няма да е зле Heart Eyes Както се разберете, аз все ще се вместя в програмата Heart Eyes
За мен Heart Eyes.  Мисля , че ми дойде Tired Тъжна работа, няма да се оплаквам. Ама снощи преди да си легна, имах две капки Sad. Нали ходя тези дни с ежедневни превръзки, в случай на изненада Heart Eyes. Да обаче, от сутринта, слаба работа newsm78 едва църцори, като развалено кранче Thinking що така  Thinking. Аз винаги съм била с обилен, идва и ме връхлита от раз, нема 6-5 Thinking. Корем не ме боли Thinking само малко ми е тежко, и съм се подула като скотна жаба Mr. Green. Този мижав цикъл, го отдавам на витамините които взимам вече втора седмица. Взех едни Мулти-витамини, с цялата Менделеева таблица Laughing+ ударна доза ВитаминС 500мг. с удължено действие newsm78 само от това ше да е Thinking

# 341
"Скотна жаба" - ей, казах ли аз, че днес е ден за фолклор! hahaha
Мили, горе главата, знам, че е ти е криво, ама няма да се даваш! Hug
Веднага си записвам датите. Моля, който има намерение да идва насам, да ги запомни също, ако иска да се види с Квазивата кръщелница. Grinning

# 342
  • София/Кюстендил
Да се включа и аз във вечерната "спявка"  hahaha

Ванхорн-че, дано мине леко операцията на татко ти  Praynig

Секцио сте обсъждали - аз съм категорично "за". Не защото няма да ме "боли", напротив - след секциото възстановяването за майката е по-бавно. Но за детето най-малко травмиращо е именно секциото. Раждала съм нормално, раждала съм и секцио и, ако даде Господ да родя трети път, бих предпочела да е секцио заради доброто на детенцето ми...

Квази, радвам се за хубавите новини и дано скоро да пуснете бомбичка...

Мили, това твоето определено, ама съвсем определено ми прилича на нещо много по-различно от гости от Червен бряг с МПС-та  Mr. Green Така силно ти стискам палци, че чак кокалчетата ми са побеляли от стискане  Hug

# 343

Мили, това твоето определено, ама съвсем определено ми прилича на нещо много по-различно от гости от Червен бряг с МПС-та  :
И на мене така.Мили  Praynig Praynig Praynig.
Ама ако не е няма да плачиш.Още един месец кеф.Щото ние другите......няма вече кеф само зор hahaha.
Пожелавам ти скоро тоя зор и на тебе Hug.На всички ви Hug

# 344
Ама ако не е няма да плачиш.Още един месец кеф.Щото ние другите......няма вече кеф само зор hahaha.
Пожелавам ти скоро тоя зор и на тебе Hug.На всички ви Hug

Сега пък и претенции. Crossing Arms
Ааа, то имало допълнение.  Wink Hug
Амин! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт