Отговори
# 315
Demi, абе и предния път като ви гледах с твоето момче си казах "Въх  Shocked тия си ходят като мента с мастика", обаче убий ме не можах да загрея, от къде идва това впечатление. То, че сте хубостници и двамата - факт, но нещо по-дълбокичко има. И сега като ви видях, ми просветна  Mr. Green Ами че вие се смеете по абсолютно еидн и същ начин  Hug Обърни внимание на очите  Mr. Green Когато се усмихва човек не устата , а очите са разковничето. Смеете се еднакво с очи и сте невероятно чаровни  Hug

... Хубав следобед на всички, може да се съберем по-късно за вечерната "спявка". Laughing
Аз даже започвам да се разпявам "Ма-мо-ми-ме-моооо..."  hahaha Уффф  Blush Извинявай Marpen - ти "по-тихо", а аз грача като натъпан шморц  Blush
Хайде постискайте още малко палци и дано и ние сме доволни от прегледа  Praynig Praynig Praynig

# 316
  • Варна
Въпреки добрите новини днес съм малко нещастна.  Wear Umbrella  umbrella и няма слънце и едно подтискащо и гадно.Край на лятото не мога да го преживея.
Деми  Hug, наистина прекрасни снимки но и ти си много чаровна.  Абе така сме си ние майничките ,все хубави хора. Embarassed
Браво Поли.  Hug Hug Hug И за кога ти е термина? Кога ще го видим Зеленчука??? hahaha

# 317
Ей Демиии, много сте готини, а пък тоз басейн дето се плацикаш така ми заприлича на онзи на х-л Олипм във Велинград  Twisted Evil

Браво Поли, да си расте Зеленчука , голяма да порасте че напролет да го нагушим  Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 16:56 от rumix

# 318
  • там където мога да си закача хамака
Вие скоро не трябва ли да ходите на ФМ и БХС?!? Или това ви беше прегледа? 'щото нали така се прави там между 10 и 13-та седмица  Blush Аз пак нали много знам и да се обадя  Mr. Green
Сега прегледа беше рутинен - само да се види Зеленчука дали е още жив и дали има смисъл да ме регистрират. В четвъртък в 8.30 гладна и жадна ще ме записват за ЖК - тогава трябва по дати да съм точно 11 седмица. Между другото някой ще ме светне ли защо трябва гладна и жадна - кръв ли ще ми вземат? След това ще ми правят ФМ, а сега едно момиче ми разправя, че БХС-то във Варна го правели чак 16 седмица. Ще питам в четвъртък и ще докладвам. По принцип тези неща уж влизат в цената на ЖК-то.

# 319
Между другото някой ще ме светне ли защо трябва гладна и жадна - кръв ли ще ми вземат?

Ми как - кръвчицата ти ще точат, дааааа!  Mr. Green За разкош и урина може да дадеш  hahaha
За мен това беше най-големият кошмар с Пингвина - ставах сутрин в 04 ч да ям, защото иначе започвах да повръщам  Sick от глад. И по тази причина в 07 ч, когато отивах да ми вземат кръв, бях пред припадък!  Joy Дано ти се представяш по-стоически!  newsm10

# 320
  • там където мога да си закача хамака
Браво Поли.  Hug Hug Hug И за кога ти е термина? Кога ще го видим Зеленчука??? hahaha
По калкулаторите в интернет термина е или 24 или 25 март. Ако избера секцио /вероятност 99.9 в период %/ - 2 седмици по рано. И това само ако нямаме синдром на Даун и др. такива - знаете - много неща могат да се случат.

Аз като видя игла си припадам така или иначе - няма нужда да съм гладна. След Англия посвикнах да ми точат за щяло и нещяло. Когато съм гладна съм склонна към насилие - така че да му мислят.

# 321
Вие скоро не трябва ли да ходите на ФМ и БХС?!? Или това ви беше прегледа? 'щото нали така се прави там между 10 и 13-та седмица  Blush Аз пак нали много знам и да се обадя  Mr. Green

Ами то трябвало пък ти да не се обадиш Mr. GreenТо ще е срамота hahaha
С твоето мед.образование(аз нали те бях взела за доктор Mr. Green) -естествено,че ще даваш сега съвети и на Паполино и на Маргаритка Peace

За кръвта при БХС не е необходимо да си гладна,жадна,а за едни рутинни изследвания-кръв и урина го искат.А защо е така -незнам! newsm78Аз лично съм нарушавала това нещо и съм си казвала,но никой не ми е правил никакъв проблем........
Паполино, името"Зеленчука" страшно ме развесели JoyСамо как сте го измислили  Hug
Радвам се за теб,че всичко е наред за сега-така ще бъде и за напред! Peace
Като каза секцио, се сетих,че и мен това ме чака отново.Но този път си ме е страх,и то многоооооооооо Weary Weary Weary
Не го избирай-моля те,освен ако няма належащи медицински показания да е така Praynig Praynig Praynig

# 322
Здравейте Сладурчета,

Поли знам, че главицата ти е пълна с тон инфо и притеснения. Де да можех да те убедя и да те направя по- спокойна, но пусто знам, че е трудно. Всичко ще е наред. Аз няма да ти давам насоки за ФМ и БХС, тъй като не искам да се сблъскаме с различия. Само на кратко. 1-ви трайместър скриининг тук е в  11-12 седмица, а втори 16- 19 седмица.

Фиорка виждам, че се страхуваш  Hug и мен ме хващат разни братя от време на време. Аз съм на УЗ на 8-ми да го видим нашия Мъфин. Аз съм планово секцио, тъй като не ми дадоха и дума да продумам за нормално. Все ми се струва мнооого далеч, но е зад ъгъла почти 12 Ноември. Ще ме питаш защо тогава. Новият ми термин е на 22 Ноември и две седмици по рано... Дано всичко е наред.

Цвети добре си се завърнала. Липсваше ни.

Липсват ми Регецето и Лени  Hug  Hug  Hug

На всички останали много  Hug и успешна седмица   bouquet

# 323
Vanhorne ๏̯͡๏) ,чакай ,че не разбрах нов термин-12-или 22-за кой е определено секциото newsm78
Не че ме е страх,ами направо умирам от ужас newsm45
Само ,че няма да говоря сега,че ще ме хванат пак братята.............. #Cussing out
Хайде и ти пък си имаш Мъфин hahaha-вие ме пребихте...........аз какво ли си имам newsm78 newsm78 newsm78
Да взема да го измисля Joy Joy Joy

Да допълня,че забравих-и тук се правело  глюкозно обременяване-безплатна програма в Майчин дом.
Обаче аз не смятам да ходя на подобно изтезание,като се сетя ти как го разказа цветущо...........

# 324
Фиорка официалния термин ми е на 22-ри, но плановото секцио се прави две седмици преди термина та 12-ти.  С две думи по мои официални данни ще го извадят 15 дни по- рано. По първоначални данни термина ми беше 1-ви Декември. Здраве да е!!!
Защо бе мила, лоши спомени ли имаш или просто си страхлива  Hug

# 325
Е-е-е-е-е, най-сетне да ви дочета! Като съм започнала от рано сабаХлем, та чак до сега. Прибрах се една седмица по-рано от предвиденото, по служебни причини. Малко ми е криво, но нейсе - днес си се забавлявам с вас, да ми размине яда. Изкарах си една чудна седмица в Созопол с дЯтето и мъжа. Много ви се радвам и най-официално ви заявявам "Добре заварили!"
Фиор, Ванхорне, не го мислете отсега секциото - има време дотогава. Когато му дойде времето, нещата ще зависят основно от друг, така, че смело и безотговорно и с пълна пара пуф-паф към заветната дата. Хубавото на планираното раждане е, че можеш да си напазаруваш за купона след това. Шегата настрана - вярвайте в добрия край, всичко ще е наред  Hug
Квазиреску, вземи метни няколко снимки от Влашко, къде ти е репортерския навик?
Бъни, слънчице, мъти си пиленцето спокойно и с добри мисли - това, което ти се случва не е нещо страшно и при добър режим всичко е наред - няма да се плашиш! Скоро-скоро ще усетиш твоето пиленце и ще започнеш да говориш за себе си в монархически стил - ние това, ние онова. Дай Боже  Praynig!
Някой друг да е посадил Зеленчуци докато ме нямаше, А?
До скоро включване!

# 326
Искам да се извиня, ако попрекалихме с писаниците за нашите страхове с Фиорка.

Разбирам напълно, че вашите са от съвсем друго естество и малко ми е несвойско  Embarassed, за което сърдечно се извинявам.
Ще си слагам спирачките, че понякога то излиза ей така от самосебе си.
А, и ми е едно ревливо тези дни...Сънувах брат ми много и гласа му кънти в ушите ми  Cry

Татко влиза за операция на 16-ти и....

# 327
Ванхорн Hug
Моля се всичко да е наред с татко ти! Praynig
А за братче... той ви гледа отгоре, миличка, и ви пази.  spoko

# 328
Кари благодаря ти от сърце  Hug  Hug  Hug

# 329
Скъпа Ванхорне, няма да се притесняваш за нас. Ние всички сме заедно и в доброто и в лошото. Не се притеснявай за раждането - помня как ме беше страх преди моето раждане. Когато времето дойде имах толкова задачи, които да изпълня, че не ми остана време да се страхувам.
Аз също загубих баща си внезапно и тежко го преживях - има моменти, когато наистина ми липсва и тъгувам за него. Напоследък изпитвам по-скоро любов, а не мъка. Говоря си мислено с него, както преди и му изпращам моята обич, защото зная, че така е по-добре. Чела съм, че мъртвите не обичат да се тъжи много за тях - това ги измъчва. Брат ти е там някъде и ако можеше, вероятно би ти казал колко те обича, би ти вдъхнал кураж и би те прегърнал, както ако беше жив. Моля се, баща ти да мине успешно операцията и после да се възстанови леко-леко. Сигурно ти е тежко в момента, дано ти размине  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт