Отговори
# 300
  • Варна
Няма да се оплакваш Поли  Hug за хубаво е. И да кажеш как е минал прегледа, пък ние ще ти стескаме палци. newsm03
Какво ли прави Оранджевия Пъпешокрушовиден Кралски Пивгвин?  Joy Joy Joy Стана като някой немски граф със сто имена. rotfImbo rotfImbo
Квази айде купувайте къщурката, че да ти идваме на гости.  hahaha hahaha Щото ти няма да се обадишр ами ние ще се самопоканим. Mr. Green
Маринекс това ми напомня за моята майка. smile3521 Е не чак толкова сериозно но.....

# 301
Добро утро! Има малко съживяване в редиците.

Паполинче на добър часа днес! Ще сме с теб и мъничето ти!

Квази не пия узо, момко. Единственото, което остана да ми харесва от питиетата е вино или биричка. Виж, малко Метакса в чая понякога е хубаво нещо. Хайде и на вас успех при лакарката ви. Знам как се чувствате когато действаш вече. Някак си се чувстваш по-близо до целта. newsm47

Камъче благодаря за кафето и най-вече за онези кръглите бонбонки с кокосовите стърготини.....ям,ям, много ги обичам.

Цветак
добре се се завърнала на острова......

Хубава седмица за всички!!!!

# 302
Внимавайте да не си изкълчите някой пръст, ей  Naughty По-полекинка с писането  Stop Опс... ейййййй... счупих си маникюра докато гледам да опазя чуждото здраве  Crazy

Ама хем хладничко днес и пак ви мързи две думи да сложите тук  Crossing Arms Я малко живец да видя  Party

Поли късмет ти желая и резултатите да са само радващи  Praynig Веднага след прегледа чакаме отзиви  Praynig

# 303
Ето слушам и изпълнявам, пиша!

Стискам палци на Квази и Поли и да се похвалят, а къде са зачезнали другите незнам, само Зази ни е ясна  Mr. Green.

Аз отивам на фризьор и ще гледам да понамаля доста косата, но не искам къса коса, че много често се налага да се подстригва човек. А аз не обичам да ходя на фризьор, да ме пита човек защо, то не боли, ама  newsm78?

Така че ще ви чета след обяда - мойта лакомия е понамаляла днес, но не си е работа пак  Thinking!
 Hug

# 304
Привет банда  Hug

Ето ме и мен на фронта тука. Едно ми е мързеливоооо... а работа цяла камара имам- едни фактури са ме затрупали...дългииии..дългииии... мога да се завивам с тях  ooooh! Ама това за шоколадотераипята ми харесва и като нищо и аз ще се възползвам  Crazy , нищо че съм 100 кила  Blush Mr. Green

Миле, добре си допаднала, разправяй сега, как беше тийм билдинга- повече тийм или повече билдинг  Joy

Цвети, как може бе пиле, да не се обадиш  Crossing Arms

Квази, Паполино , стискам палце днес - всичко ще е 6  Peace И за къщурката ти Квази, айде взимайте я и да идваме бригадата да я стягаме ( после ще гостуваме)

Маринекс е с тоя клип все едно себе си видях  hahaha Който не вярва да пита Марти  Joy Joy Joy

Камъче, а твойта лакомия е направо заразна.... не е истина колко ядене изядох тия дни  ooooh! Sick А за фризьора аз също не обичам- малеее да ме реши някой- откачам- пък не дай си боже ме скубне лекичко.... #2gunfire Затова основно си се подстригвам сама ( е понякога си орезилявам бретона, като оня ден.... ама...  Mr. Green )

Марги къде си днес бе пингвинче?

Ми хайде, хубава седмица на всички тревички, които пропуснах   bouquet

# 305
  • На планетата Земя
Здравейте!  Heart Eyes

Опитвам се да влезна отново в седмичен, работен ритъм. Билдингът мина много добре, всички бяха с настроение, настроени за добро изкарване и вечно мърморещите недоволници не можаха да вземат превес. Имахме състезания по волейбол и футбол. Моят отбор по волейбол победи, много съм горда.  bowuu Успях хубаво да поплувам в моренцето, което с детенце не беше възможно. Днес съм отново на вътрележката, седмицата не започва позитивно, защото трябваше да освободим един служител и каквато съм си чувствителна, сега ще има да го мисля ..... Та така.

Поли, Квази, с вас съм днес следобяд.  Peace

Цвети, добре завърнала се!   bouquet

Гушкам ви всички!  Hug

# 306
Малиииииииии, и мен как ем мързиииииииииииииииии... smile3507

Бънека (от Заека и Бъни) се спотайва и той вече 2 дни - я веднага да се явява и да докладва дали леглото е заело изцяло вече заешката форма? Ако не е - пращай милото да ти купува от тези мемори - дюшеци и възглавнички!  Mr. Green

Морковката е добре - нищо й няма, дет` се вика. Днес да ви се похваля съм с новите дънки и съм изключително доволна! Едно на ръка, че са много мекички и удобни, а другото е, че са пълен чарлстон и утре в Пловдив за концерта на Джон Лорд ще съм абсолютния хит!  newsm44

Поли, много нови радости със "зеленчука" днес!

Квази, братко, и на теб и Пилето ти желая напредък на днешната среща с лекарката ви! А пък за проекто-къщата не се съмнявам, че вие двамата в тандем ще направите най-доброто!

Камъче, аз да ти кажа като ми се дояде нещо съм такъв инат, че докато не ям точно това, дето съм си го намислила, не мирясвам! И това става винаги вечер. Случвало ми се е няколко пъти да опитам да се залъжа с нещо и става още по-лошо. Защото не спирам да ям, тъпча едно след друго, но нищо не ми носи удовлетворение и няма заспиване... И едва като си хапна бленуваното се отпускам и заспивам. Добре, че като бях бременна с дъщеря ми единственият извънреден глад, който изпитвах, беше за магданоз и като си купех от пазара 2 връзки до вкъщи едната биваше ошмулена!  Joy Е, имах си по няколко връзки в хладилника за нощно време, де!  hahaha Ха дано и този път да е така!

Йоси, Мили, много ви благодаря за предложението да ми купите от моята боя, ако я намерите при вас. Ще се радвам ако успеете! Предлагам всяка да вземе по 2-3 кутии, за да не се карате после чия е заслугата да съм най-сияещия Пингвин!  smile3532

За всички останали - липсвате ми... Много  Hug и  newsm10

# 307
Фиорка много се радвам че растете и сте добре. Само такива новини да докладваш  newsm10
Бъни, звучиш ми някак по-добре. Дано да е така  newsm17
Камъче, хапвай си каквото ти е на душата и не му мисли за килограмите. То иначе пък не можеш да се свъртиш на едно място и само за това да си мислиш. И аз обожавам шоколада и си хапвам порядъчно от него. А пък нали сме решили и да надебеляваме по други по-хубави причини, та ще ги съчетаем нещата. И после ще му мислим за килограмите.
Поли, Квази имате и моите стиснати палци. И после да докладвате как са минали прегледите.
Успешен ден на всички!  Hug

# 308
Кац и от мен Hug
Днес си почивам, защото в училище се провежда матура  Wink То е хубаво така- ден работиш- ден почиваш, ама дотук беше. От утре и мен ме завърта въртележката- сега по-бавно, пък след 15

Бъненце Hug, не съм се дипломирала още душицо. То щеше да се чуе ако бях. Засега само по-голямата част от дипломната работа е написана, а защитата ми е в началото на ноември чак  ooooh!  Ти нали си кротичка и се пазиш? Да слушкаш, ей  Wink
Паполинко Hug, още мъничко и неприятните срещи с разни фаянсови изделия ще отминат. Стискай зъбки до тогава (ама не буквално де, че е кофти  Laughing) Стискам палци за прегледа. Всичко ще е ок.
Маринексче Hug, въпреки че съм го гледала няколко пъти, това клипче винаги ме разсмива много. Ама и доста ме позамисля... Може би защото 80% съм аз (с Румиксчето можем да поспорим  Laughing) Няма да ви обяснявам дъщеря ми като го гледа за пръв път какви погледи ми хвърляше и се заливаше от смях Joy А накрая ме успокои, че поне съм по-симпатична от мамата на клипчето  hahaha Joy Joy Joy?  Абе хич не се гордея с това, ама май неизбежно всички минаваме по този път  ooooh! Успокоявам се, че има и доста несъответствия, така че -има надежда  Joy  Благодаря ти за настроението Hug
Камъче Hug, имай милост, моля те- с тези приказки за шоколади... Аз само като чуя "шоколад" и вече съм качила  1 кило  Laughing  А ти да ни се покажеш с новата причесчица  Wink
Николче Hug, искаш снимчици от срещата ни с Пипинка, но и на двете хич не ни дойде на ума да се снимаме. Което пък, както единодушно решихме, си е повод за нова скорошна срещичка Party.
Милето Hug, ние нашите тийм билдинги ги правим все на маса Crazy Ами така се случва. Обаче поне софрата я опваме все сред природата- ту на Карандила, ту на Бяла река... Което ме подсеща, че скоро не сме го правили и ще взема да предложа на колектива едно сплотяване преди началото на новата учебна година Wink
Квази Hug, отсега знам къде ще е първият ни форум бийлдинг Mr. Green  Стискам палци и при док да мине както трябва всичко.
Маргаритковия чарлстонов пингвин Hug да не пропуснеш да ни се покажеш с пантальонките, ей Wink

Някой знае ли нещо за Илче? 
А как ли са мама Ифче и Габка?
Много усмивки и голяпмо гуш уш за цялата банда Hug

# 309
Здравейте, милички!  Hug
Ужжж не пишете, ама едва смогнах да ви изчета! Rolling Eyes
Позъвърнаха се някои липсващи, тези дни чакаме включване от Регенцето и Ленка май?!?
Като заговорихме кой липсва на мен лично Мишанчето ми се губи... newsm78
Освен едно кафе със сладичко да пусна и да ви напрегръщам, та да разсъня всички:

Межудругото метнах някоя друга снимчица в албума ми, който има време за губене може да се разгледа.  Grinning

# 310
  • там където мога да си закача хамака
Да докладвам, че след малко май ще има посещение на боата. Пак почакахме за прегледа. Иначе всичко мина ок. Трудно го видяхме зеленчука - криеше се успешно - нали съм с обърната матка - бая ръчкане падна. Видяхме мърдане на крайници, чухме сърцето. Поспорихме с докито коя седмица съм. Малко върви напред с няколко дена. Този път нямаме снимка, но видях че го измери 46 мм. В четвъртък ще ме записват на ЖК - от тези рисковите - имам отрицателно Rh, а любимото е положителен. Ами това е. Докито вече каза, че мога да се считам за бременна и ако искам да казвам. Не че половината рода на милото не ни засече като чакахме във фоайето преди прегледа - то им стана ясно въпреки нашето мънкане какво правим там. В началото ми беше неудобно, че мъкна любимото с мен, но тая девойка беше с майка си, баба си и гаджето си - да й давали кураж.

Да дам обяснение за зеленчука. Предния път много се привързах - мислех от самото начало като за бебе - име си имаше, говорех му, пускахме му музика и т.н. После ударът беше много гаден. Затова този път решихме да си го наричаме някак по неутрално - да личи че става дума за него, но да не е толкова обвързващо. И един ден обяснявам на милото, че в книгата ми пише, че след 11 седмица вече не е ембрион, а го наричат плод - и той се изцепи - че защо плод - какво му е на зеленчука - защо е тази дискриминация - и така си тръгна - зеленчука Laughing.

Това е засега от мен. Рапорт даден. Благодаря на всички ударили по един палец за нас  bouquet.

Квази стискам палци за довечера. А за къщата - гепи плановете да видим какво може да стане от нея като се пооправя - ако искаш де.

# 311
Браво, Поли, чудесно!!!  Hug
Всичко, което разказваш е МНОООООООГО хубаво, особено сладичко е това със Зеленчука (нищо не ви пречи поне да му пишете с главна буква името  Mr. Green!)  Joy

# 312
Ееееее... Полииииииииии... Hug Heart Eyes Hug Елементарна представа си нямаш, как ме радвате  Mr. Green Зеленчук, а  Heart Eyes 'ми прав е Миро  hahaha Зеленчуците са много полезно нещо  Party Дано и вашият ви носи само радости и усмивки  Praynig Вие скоро не трябва ли да ходите на ФМ и БХС?!? Или това ви беше прегледа? 'щото нали така се прави там между 10 и 13-та седмица  Blush Аз пак нали много знам и да се обадя  Mr. Green
Ама добре си е зеленчук - много весело звучи и жизнено  Praynig Heart Eyes Praynig И аз съм за това, че е вече време поне с главна буква да му пишете името - заслужил си го е Зеленчукът  Heart Eyes

# 313
Поли, много се радвам за Зеленчука. Laughing Hug
Все така да расте! Heart Eyes

Квази, стискам палци и при вас да има добри новини! fingerscrossed

Деми, прекрасни снимки!  bouquet

Бъни, къде си?
И Мили Ванили ми се губи днес... newsm78

Миле, радвам се, че сте изкарали хубаво! Hug

Хубав следобед на всички, може да се съберем по-късно за вечерната "спявка". Laughing

# 314
  • София/Кюстендил
Здравейте Банда  Hug

Откраднах малко работно време  Blush Ш-ш-ш, тихо да не чуе шефа.

Поли, супер новини. Все така да расте Зеленчука  Grinning Hug

И Мили Ванили ми се губи днес... newsm78
Тя, Мили с нейните МПС-та, току виж ни сюрпризирала... Айде, Мили, къде си? Вади положителните тестове  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ама тия колеги как ме усетиха... Веднага се появиха разни "клисари" да питат това-онова...

До довечера, момичета и момче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт