Отговори
# 285
Хм - 20 месеца... smile3516 То това си е кажи-речи 2-годишно дете, бе!

Аз казвах на колко месеца е Рози, докато навърши годинка. То след това вече си е човече, а не бебе - нали ходи, опитва се да говори...

# 286
Че то по тази логика и аз съм на... няма да ви кажа колко месеца... Embarassed

Laughing

# 287
Здравейте, крушета, морковчета и други зарзаватчета  Hug Heart Eyes Hug Ние току що кацаме от румънско  Mr. Green

Ейййй... Бъни, Кръщелнице  Hug златни сте - де да можеше и на мен така да ми забраняват да пипам, каквото и да е в къщи. Ама не  Crossing Arms Изчисти тук, измий там, сготви това, полей онова - крак не подвивам ви казвам  Crazy Аз и заради това не мога да набера килца  hahaha Стопяват ме братче  Crazy

Камъче  Hug хапвай шоколад бе пиле. Щастие си е той в концентриран вид. Едва ли ще ти навреди нещо  Naughty А този от бурканчетата си е направо елексир - нищо общо с другия  Crazy

Йоси  Hug хапвай и ти шоколад. Тъпкан е с магнезий. Преди две години и на мен се случи едната ми ръка да я усещам изтръпнала. Чак отидох в болницата. Ония като чуха, като опулиха едни очи  Shocked само в инвалидна количка не ме сложиха да седна. Няма майтап  Naughty Пълни изследвания - три кила кръв и после ми забиваха игли по нервите и ми мериха скоростта на нервните импулси. Абе един месец бях като опитна мишка. Скоростта се оказа впечатляваща - много над горната граница за човек, а докато ми излязат всички резултати от кръвните изследвания, ръката ми беше минала  Crazy Ама верно, че си атинянче  Mr. Green Ти беше казала, но в моята куха хралупа, дето ми е сложена за глава, много нещо не може да се събере  Blush

Пингвинтхен  Hug е такова животно не бях виждал ама живот и здраве и мна това ще се посмея - морковен пингвин  hahaha Тия от Кралското географско дружество само с твоята видоизменчивост могат да я докарат до пенсия. Хич не им трябва да обикалят из горите и да ровят по дупките за нови видове  Hug

Fior-че  Hug ама вашето пиле наистина вече е голям мъж  Mr. Green Цяло кило  Shocked Еххх да ти е здрав - той от сега на татък ще ни пкаже как се дебелее истински Mr. Green

Кръщелнице  Hug ти няма от къде да знаеш, но сезонно спряха бързия влак Червен бряг-Манчестър  Rolling Eyes Може и  да не дочакаш, си мисля  Praynig

caritas-че  Hug к'во се плашиш на месеците бе пиле  Thinking Миналите няма какво да ги мислиш  Naughty Скоро ще започнеш ново летоброене и гледай да си припомниш на първо време как се брои до девет  Mr. Green

Зазиииии...  Hug дано да съм те уловил в последия момент  Blush Приятна и зареждаща отпуска  Hug Да си изкарате като най-влюбените гълъбчета и за всеки случай вземете опитайте да си спретнете едно яйчице. Уреаплазмата този месец я забравете  Naughty

Такааааа... Казах ли вече  newsm78 че преди около 40 минути се прибрахме от родната Румъния  Heart Eyes Абе чудничка държава си е тя и хората са чудодейностни  Heart Eyes Този път бяхме в един от техните черноморски курорти - Олимп. Те всички така се казват - по тъповат начин: Юпитер, Венера, Нептун... Атмосферата и цените хич не са космически  Crazy По-късно мога да ви сложа някоя и други снимчици да видите за какво иде реч. Все едно сте на Дружба през 75-80-та година. Разкош от спокойствие и мизерийка лъхаща на носталгия. Абе само за почивка. И зеленината им си стои  Heart Eyes Ние се натъркаляхме и охрантутихме, и утр ще сме готови за нови трудови подвизи  Crazy

Румикс  Hug теб да не те пропуснах от цялата съботно-неделна смяна  Blush Честно ви казвам - направо ми е жал за вас  Confused Забили сте се в тая пустош, западна България и бял ден не виждате  Crazy Цялата тежест на уикендите трябва ние да я носим  Crazy Дайте едно рамо де - ей къде е морето  Hug Триста километра и сте ми на гости. Май ви понамързява повечко, а?!?

Хайде да се изкъпя и пак ще ви нагледам, че сега нещо ми е морно и мисълта ми тече трудно  Blush

# 288
  • Варна
Квазито ходи по Румънско, а пък ние си бяхме в нашенско.  hahaha hahaha На нашето Черонморие и по точно на Шкорпиловци. Добре  беше. Ще ви чета още ,че вие  сте изписали света бре хора. smile3529

# 289
А Йоси какви са тези истории със смяна на паспорти и лични карти? Та аз април месец си ходих до БГ и си вадих паспорт и изобщо не смятам да повтарям тази мизерна, изнервяща и идиотска процедура в България  #Cussing out, дето ми скъсаха нервите и ме остъргаха с цели 160 лв за уж бърза процедура.  #Cussing out Никакви такива, поне докато не изтече и личната ми карта (в края на 2011) изобщо и да не си помислят, че ще ме вържат да си сменям пак паспорта  Naughty.

Аха румънеца (Квази наш) се завърнал от гуляйство  Mr. Green, Ха отпусни се сега пред лаптопа  Hug.

Аз неиздържах и преди 20 мин замъкнах момъка до магазина, но шоколад не купих  Naughty. Купих си страхотна диня (така се омазах с 2 голеееми парчета, че сега изглеждам направо като любеница), грозде, сок от червени портокали и сладкиш за полувинката (нарочно купихме от този дето мразя, та да не посягам, че каквато ламя съм станала последните два дни, ще скокна на 100 кила като нищо). Но да си призная преди 3 часа ометох едно малко пакетче с желирани бонбонки  Embarassed, след него малко се поуспокои мойта страст, но не утихна.

Лека вечер и съм тук и чакам да чета, че както съм напомпана с диня, немога и да мръдна от дивана, телевизора и компютъра.! Hug Hug Hug
 Hug

# 290
  • На планетата Земя
Най-сетне ви изчетох. В главата ми е дискотека!  ooooh! Ще трябва да сдъвча и дообработя информацията.

Зази, приятна и незабравима отпуска ти желая.

Бъни, пази леглото и почивай.

Аз изкарах супер. Прегръщам ви всички и утре ще пиша по-подробно.  Heart Eyes

# 291
Ей ме на пак.....днес не може да се каже, че не съм писала, а?

Това за 20 месеца и аз не го разбрах, за това ви и питах, до кога се броят тия месеци? Защото аз съм някъде към  newsm78 ехххххххееее  Peace колко месеца ........Ама като питах приятелката ми колко стана мъника така ми отговори....Както и да е, патето беше оценено високо, дори му даваше да яде едно време. Доволна съм!!!

Миле, Никол,Квази, добре сте се завърнали! Аз си мислех да не би Квази да не се върне от румънския разкош. А, за изследванията дето са ти правили е защото при изтръпване на ръката се съмняват за симптом на инсулт. За това така са се разтичали да ти точат кръвчицата. Но, при мен май е плексит, защото с масаж и намазване с Фастум Гел ме поуспокоява. Но, за шоколада се замислям......хубаво нещо е...но сега може да хапна шоколадов сладолед.

Камъче
смяната на документи е генерална, защото ще бъдат по европейски стандарти, с кръвна група на тях и не знам още какви други подробности. Сега лятото като бях и исках да си сменя паспорта по-ранно ми го казаха. Посъветваха ме да изчакам, за да не се ръся безсмислено. А, от динята ще огладнееш още повече, но ако имаш бонбонки е добре.

Зази щастливо пътешествие и незабравимо прекарване!!!! Снимай, снимай и за нас!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 292
Йоси  Party налей си едно узо и не се шашкай много-много  Naughty Някой те е метнал или без да иска де е заблудил с тези паспорти  Crazy Няма такова нещо. Ще се подменят задължително само при изтичане на срока на предния документ. Можеш да си сигурна  Hug Ха така, наля ли си узото, както ти бях заръчал? 'айде сега "обърни" го и дишай спокойно  Mr. Green
Иначе знам аз, за какво се съмняваха, но честно да ти кажа докато ме влачиха по изследвания щях да си пукясам ако е имало нещо. Почувствах си кофти ръката на 15.08., а приключихме с изследванията на 19.09. Накрая предположиха, че един нерв на лакета ми е "колабирал" временно, макар че жената, която ми ръга иглите и ми мери скоростта на нервните импулси, каза че това са глупости и предположи най-вероятното и според мен, че се дължи на някаква местна настинка или претоварване.

Почвайте масова терапия с шоколад - от мен да знаете, намя грешка  Mr. Green

# 293
  • Лондон
Това съм аз, Цвета, пак се включвам накрая на темата, стана ми навик...Упорито изчетох всичко, много емоции, много събития, както винаги темата е изпълнена със събития Grinning

Аз днес се завърнах на острова след 10 дневна авантюра в БГ...Много са ми смесени чувствата в момента и не знам точно как да определя пребиваването си "в къщи"?! Хубавата част са многото приятели, за които съм си същата, направихме едни турове, едни обиколки, видяхме и концерта снощи,  отскочихме малко и извън София, но както казах, ще оставя оценките за по-нататък Sunglasses

На всички, които се бяха сетили за мен -  Hug

За паспортите съм сигурна, че ще се подменят при изтичане на стария документ, така че зор няма. Някъде прочетох, че има паника при тези, които искат да пътуват до Америка, но пак не виждам защо, дават си виза и в паспорти без биометрични данни

За възрастта на децата - тук я казват в месеци до 2 г, поне по мои наблюдения, след това обръщат в години

Ние утре си имаме bank holiday, всички без малки деца ще почиват Wink

# 294
До България без да се обадиш?!? Ами че това си е престъпление срещу човечеството  Sad Да знаеш...
Добре де  Hug Важно е сега да си починеш от емоциите и да си подредиш мислите, а ние и така ще продължим да ти се радваме от разстояние  Hug

# 295
Добро утро!

Аз съм отпуска още ама мойто момче не ме остави да поспя тази сутрин, че на него му е първи работен ден след отпуската и разбира се нищо неможе да намери  ooooh!, и ме разсъни и събуви рано-рано.

Цвети то и аз след посещение до родината съм винаги в странно състояние, но аз никога не съм била повече от 7 дни и май следващия път ще постоя поне 2 седмици, едната от които с приятели в София, че мойте приятели са там, а родителите ми доста по-далечко и ... Не никакви носталгии, ах ако знаете колко е трудно да намериш приятели в чужбинско (поне за мен де  Sad).

А сега лек ден и много емоции!  Hug Hug Hug

# 296
Добро утро! Grinning

Камъче, мерси за кафето и закусчицата! Hug

Леле, Цветиии, що не се обади бе, човек? Crossing Arms Wink

Хубав ден и лека седмица на всички!    bouquet

# 297
Добро утро, пилета  Hug Heart Eyes Hug
Нахапвам набързо закуската, тихичко сръбвам кафенце за да не събудя по-мързеливичките от вас  Heart Eyes и тичам, че днес е малко по-специален ден от останалите. Можете даже по една извънредна усмивка да ни пратите, ей така за късмет и кураж  Party
Първо ще се "разправяме" с проекто-къщичката си на Албена. После малко ще поработя и накрая ще наобиколим лекарката ни, да се видим след края на нейната отпуска, че малко започна да изглежда все едно се отнасяме несериозно към гнезденето  Heart Eyes Това съвсем не е така, но... знаете - когато се действа по-активно, човек има усещането, че прави всичко по силите си и е някак по-удовлетворен  Mr. Green

Лека и усмихната седмица на всички  Hug И дано е изпълнена с хубави новини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Добро утро на всички от мен с пожелание за лека , приятна и прохладна седмица  Hug Laughing
Ето нещо весело за начало  Laughing
http://www.vbox7.com/play:400e917e

# 299
  • там където мога да си закача хамака
Добро утро на всички!
Не искам да мрънкотя много много, но вчера беше един особено лош ден за мен - цял ден ми се гадеше и три пъти имах среща с боата.
Днес ще ви помоля да стиснете едни палци към 13.45 - 14.00 часа. Ще ходим да си нагледаме "зеленчука".

Hug Hug Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт