Отговори
# 270
Ние може да сме останали няколко, ама кафе няма ли да пием?

# 271
  • София/Кюстендил
Добро утро  smile3507
Аууу, какво ти утро, то вече добър ден станало  Blush Ей, не мога да се събудя. Я да си сръбна от кафенцето на Йоси та дано помогне. Мммм, вкусно. Благодаря   bouquet

Фиор, както и да го изчисляват - новината е много хубава. От тук нататък пожелавам на малкия човек здраво дебелеене, за да се появи накрая един сладък пухкав бебок  Hug

Марги, как е резултата? Айде, похвали се де  Hug

Зази, че не е проблем за забременяване - не е. Ама износването е кошмарно. Така че (оперативно, не оперативно) махам преградата и това е. Писна ми от спонтанни аборти #Cussing out

# 272
  • София
И аз да ви нагледам на бързичко. Познайте къде съм.  Thinking На работа. Сетих се че не съм направила една справка, която правя в края на всеки месец и реших да дойда днес до тук. Ама ей сега си тръгвам, споко. Че куфарите не съм ги стегнала....  Grinning
Чакам с нетърпение Марги да каже какъв цвят е придобила косата й. И да каже как посрещна гостите.....
Фиорче, поздравления за хубавите новини. Да расте и хубавее малкият Фиор  Crazy

# 273
Еее, много се радвам, че има оживление в нашия сектор!  newsm10

Фиорче, браво за порасналото ти бебенце! Ми то вече голям човек, бе!  Simple Smile
По въпроса за косата - аз се боядисвах с номер 00А от серията Palette XXL на Schwarzkopf, тя беше освен с амоняк и с пакетче с перхидрол и правеше косата ми платинено руса. Не знам защо, но както често в България, от 1 месец тази боя я няма НИКЪДЕ. Купих си пак на същата серия, но друг номер (без перхидрол)  и резултатът е точно какъвто очаквах - вече съм Морковка!  smile3532 Обаче на мен не ми пука - каквато-такава!  Joy Нали пък съм и по разнообразието - сега малко такава ще бъда.

Йоси, тя май и Зазито ти беше писала, че такива мускулни спазми се получават от недостиг на магнезий. А аз бих добавила, че общата отпадналост може би е в следствие от недостиг въобще на минерали. Аз няма да ти кажа да си ги купиш от аптеката, защото синтетичните не се усвояват пълноценно от организма. Затова наблегни на суровите зеленчуци (домати, чушки, лук, чесън, зеле, магданоз) и на суровите ядки (бадеми, лешници, орехи, кашу). Месото (предимно телешко) трябва да приготвяш в затворен съд, за да може полезните минерали да остават в него, респ. в бульона. Апропо, това се отнася и за приготовлението на бебешките пюрета - моята дъщеря и веднъж не е яла купено пюре и ето, вижте я сега - на 11 г е по-голяма от мен!  Mr. Green

Приятен обед и почивка засега!  Hug

# 274
Ехо то и аз съм тук, ама  Confused не ми се пише.

Благодаря за кафенцето, аз ще взема да си спретна второ днес, че нещо много ми поспаливо като на Марпен .
Йоскрек какви са тез спазми, и на мен ми мяза на липса на минерали. Маргаритка-Морковена  Mr. Green ти е казала точно какво ти трябва и да добавя много вода, вода не каквито и да е течности. Така че купувай зеленчуците и ядките (аз се сдобих вече с някои ядки), също и бутилките минерална вода и им разкажи играта на тези спазми.

Зази ти пък неможеш да оставиш офиса и това то  Wink, беж в къщи да стягаш багажа и много хубаво да си изкарате. То и аз съм се зарекла другата година живот и здраве отивам (или отиваме) на курорт за 10 дни и само в хотела, плажа, плуване и вечер в бара. Не като тази година 3000км с влак за 8 дни, 5 различни хотела, различни градове, села и чукари и направо вече 6 ден в къщи немога да се отпусна.

Аз да се оплача (то за кой ли път де) изпитвам неописуем глад. То аз че съм ламя и обичам да похапвам се вижда ясно, но такъв неописуем глад всяка секунда. И ходя ту до хладилника (той добре че е празен, само кисело мляко, яйца и малко сирене в него  Mr. Green) ту до шкафа с продукти (ама то всичко там трябва да се приготви или сготви, а ме мързи), ту си викам да изляза да пазарувам храна и направо се побърквам. А като взема нещо и хапна две хапки и го оставя не ми е вкусно. Така ми се яде течен шоколад от вчера сутринта само за това си мисля и цяла нощ сънувам шоколад. Ей кажета как да се стегна, мозъкът ми само за ядене мисли, я помагайте преди да съм хукнала до магазина. Hug

Гледай каква съм заспа (кафе ще правя видяло се е) - Фиорче много се радвам за бебока ти, голям и пухкав да се яви на бял сват! Hug

# 275
Добро утро!
Хм, то вече добър ден... Laughing

Зази, ей, няма отърване от офиса май! Нали няма да ти звънят в Малта да те тормозят? Hug

Марги, искам да те видя морковенааааа! Айде още един епитет към пингвинската поредица. Heart Eyes

Камъченце
, съмняваш ме нещо с тоя глад... newsm78 Лошото е, че и аз съм на същия хал, но съм абсолютно убедена, че е чиста лакомия, а не е по други причини. Tired

Фиорче, радвам се, че бебето е добре!  bouquet

Ей, Йоси, как го измисли това с пакета захар... hahaha
Слушай съветите за храненето и ще се оправиш. Peace

Бъни, нали ще минаваш оттук поне веднъж на ден да даваш отчет? Hug И остави сега домакинската мания - имаш за по-важни неща да се грижиш.

Марпен, стискам палци да се резреши проблемът възможно най-безболезнено! Важното е, че намери лекар, който да се отнесе подобаващо към теб! Hug

Мили Ванили, какво стана с твоите МПС?

Хубав ден на всички!    bouquet

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 13:01 от caritas

# 276
  • Манчестер
Добрютроооо Heart Eyes
Марги, ще потърся боята тука. И ако искаш, ако я намеря де, да ти взема няколко кутии. И да знаеш че цените на боите за коса , тук са най-евтини  Peace. Аз купувам на сестрьонка Лореал за 5£  Wink. В Холандия същата боя е 15 евро Shocked. А в България е между 17 и 20 лева, зависи в кой магазин Heart Eyes
Камъче, ти с тоя глад  Heart Eyes нещо на обебена ми мязаш Mr. Green
Фиорче,  Hug браво на бебко Crazy все така да расте  Hug Ех, че сладко  Heart Eyes
Зази, спри се, в отпуска си  Naughty Бегай стягай куфарите  Heart Eyes

Чакам всеки момент да ме споходи  #Cussing out. Едва удържам на набезите #Cussing out. Ако, не дойде днес, утре правя тест Mr. Green

# 277
Момичета,много сте мили-дано наистина е така!!! PraynigБлагодаря ви на всички!!!  bouquet
И да ви се връщат пожеланията за хубави и пухкави бебоци! Peace
Марги, аз пък забравих,че си руса Embarassed Embarassed EmbarassedНо аз пък се доверявам на фризьорката ми ,но май тя се излага вече......
А какво ще кажете,ако пък се нацапам с черна амонячна-какво пък ще стане? newsm78 Много ли е вредно?
Все с нещо ще се издокарам,защото сме и на свадба след 2 седмици,да не ходя като лудите ,я...... hahaha
Пък и за евентуална среща софийска се глася вече,че идва есента.......... newsm78 newsm78 newsm78
А какво ли прави Лени на морето?
Бъни,а ти да лежиш и да си почиваш Naughty
Камаче, за глада какво да ти кажа-и аз съм така-има дни в които съм като ламя,има дни в които се храня на сила........
Ама мене ме тресат хормоните Joy
Румикс, аз като бомба със закъснител относно твоя проблем,но наистина моичетата са ти казали,че Уринала-червената боровинка е много хубав.Пий си го-не пречи!И аз го пия профилактично!
Аха,ето докато пиша и Каритасчето и Мили се появили!  smile3503
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 278
Аз прахосмукирах, измих и сядам пак при вас......Благодаря за съвета Марги,  Морковена......аз да ви кажа оставих боите от почти 1 година.  Имам доста прошарени коси, но реших да се върна към старата позната ни къна. Тук от жегите и влагата доста ми падаше косата, а и боите така ми я изгарят, че става една сламена. Така реших - край с боите. Не мога да кажа, че къната покрива 100% белите коси, но все пак дава един нюанс и не се виждат толкова. Купувам си кафяма и слагам малко кафе като я разбърквам, за да не червенее много. По принцип съм кестенява така че няма проблем да изглежда естествена. Марги, наистина ако искаш да ти потърся и аз тук твоя цвят..........Проблем никакъв!!!!

Що се отнася до храненето ми трябва да ви кажа, че съм плодо - зеленчукоядка и месо 1-2 седмично максимум. Това с ядките ми липсва и още преди няколко дни Зази като каза бадеми веднага си взех и ги излапахме. Родителите ми в София си купуват много ядки от централния пазар. Но аз тук трябва да намеря някъде където са без сол, защото след това пък пия течностти като луда......Май е по-добре да си купя малко витамини - магнезии, защото и ноктите ми се белят, което наистина говори за липса на някакви железа и ламарини в организма... Joy Joy Joy....Сега като поисчистих се чувствам по-добре де, това пък ме навежда на мисълта за плексикче...........Абе с 2 думи - глупости......... Joy Joy Joy Joy

Камъчееееее
този глад и мен ме наведе на еднаааааааа мисъл...ама знае ли чивек - при теб вече стана ли студено? Може да е от идването на студената ви есен. Аз също се опитвам малко да огранича хапването и то става обратното. Вечер започвам да ям диня, праскови, банани, а от тях огладнявам още повиче и вземам че си правя един гъст айрян и тай малко запълва стомаха. Опитай така, ако искаш.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 13:32 от Yoskrek

# 279
Е народа се събудил  Mr. Green.

Не съм бременна бре- то Каритас си го е казала, чиста лакомия и мързел, няма как, ама така като си мързелувам в къщи и мозъкът ми заспива и само кльопане му в клектите. Така за малко забравих за глада, че съм подхванала уж силната половинка Mr. Green(той доста под мойта категория е) да попренаредим неговият офис в къщи и след 2 години клянкане и натякване, днес изхвърлихме едно от бюрата в тази стая  newsm68. Ей направо дори се зарадвах.  Laughing

А Милли няма такова чудо обебена при нас (ще се докаже след една седмица със сигурност), а ти с твойто чакане май по-обебена мязаш. А да видим що се изкочи изад твойто ПМС - МПС! Mr. Green

Йоскрек не е студено (за тукашните ширини де), слънцето пече, прозорците са отворени, около 18-20 градуса е, ама на есен почва да мирише. Но все още всичко е зелено и избуяло от дъждовете дето ни сполетяват през ден. И аз като теб ползвам къна за косата, но червена, че си я харесвам с червен отенък. То преди беше трудно да си намеря тук и майками ми пращаше от БГ, но сега открих един арабски (пък може и ирански да е, не съм се замисляла) магазин и имат къна, та вече от тук се снабдявам. Ама много мразя да се боядисвам, то аз нали съм с дълга коса не като нашто Морковче, но няма начин много съм побеляла... За айряна мислех и аз, ама нещо не ми се пие айрян, шоколад ми трябва и това е. Ние имаме шоколади, ама пустите ми сиви клетки искат течен от онези в буркани дето ги продават, но аз не се давам ще видим кой по инат мозъкът ми или аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 280
Камъче, пък като ти се яде шоколадче,  яяяяяя му хапни малко.....то няма злееее - вкусотийка е.....Може като се наядеш едно хубавооо да  мине мерака на сивите клетки newsm51........ Освен това ще те направи щастлива - шоколада е пълен с хормони на щастието. Какво лошо има да се зарадваш още веднъж днес след бюрото.......Между другото на мен също ми се въртят еднии такива мисли за Миллито, че нещо закъснява МПС -то дето го чака или там какви бяха - от Червен бряг......... Heart Eyes fingerscrossed пък да видим.

Моя любим пък си донесе от къщата на родителите му една тяхна снимка и се е засилил да я закача на стената......Това разбира се ме вбесява. Разбирам, че му липсват, вече 5 години не са се виждали, но чак да си окача на стената в хола - нЕма да стане....Аз се правя сега на разсеяна, че не ви се търсят пирони, че след някой и друг ден ще я закъчим, за да спечеля време и да му мине мерака, докато един ден, снимката ще бъде прибрана някъде и забравенаааааа.......Така, че поздравления за бюрото, Камъче - разбирам те!

Имам да свърша и аз още работа, ама като не ми се правиииииииии.......нещо май и мен ме е налегнал мълзела....

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 16:27 от Yoskrek

# 281
  • София
Ееее, днес наистина много уикендно в темата. Аз пък да ви се похваля, ходих на маникюр и поисках да ми отрежат ноктите максимално къси, щото викам си, 2 седмици да не се налага да ги режа и пиля. И понеже на краката съм с един коралов цвят, пък на ръцете не исках да е същия, че той много не отива на лилави дрешки, знаете ли какво измислих? Френски маникюр, обаче ивичката по края не е бяла, а коралов цвят и до нея (между кораловото и естествения цвят) една сребриста. Много добре се получи, даже маникюристката вика: ще го предлагам и на други клиентки. А Коко остана много изненадан  Shocked Пита ме: това ли е модерно сега? Хе-хе. Модерно-немодерно, на мен си ми харесва.

Марги, и аз искам да те видя морковка. Айде като се завърна, ще ти звънкам да пием кафенце.  Heart Eyes То и аз си подкъсих повечко косата и сега отгоре ми седи щръкнала.  Wink
Мили, стискам палци да не ти дойде и утре да направиш един гърмящ тест.  EFP
Камъче, съчувствам ти за непрестанния глад. Но пък какво толкова, купи си едно бурканче течен шоколад и си хапни, голяма работа, аааамма-хааа....  Crossing Arms
Йоси, добре тактика си избрала за снимката на свекърите, дано да е успешна.  newsm10 А мъжът ти българин ли е, ако не е много неудобен въпроса  Embarassed

Фиорка, аз викам софийската среща да я направим октомври, тогава нали и Мили ще си идва в България. Обаче за това трябва да направим сериозна организация. Мили, казвай кои дати си тука, та да оповестяваме от далеч за всички желаещи от близки и далечни краища да идват към София.

Айде на кафенцето..........

# 282
Ооо, Зази, ей сега ще му налетя на кафенцето, мерси! Heart Eyes

Щом си стигнала до маникюра, сигурно си стегнала куфарите? Хайде много хубаво да си изкарате и да снимаш! Hug

За срещата - ще се организираме, няма страшно, както е известно, много ни бива по организацията! Wink
Обаче май и Цвети каза, че ще идва насам сега през есента - така че голяма организация ще падне.

Моля гастролиращите на столична сцена - Цвети, Фиор и Мили Ванили (ако има други, и те) да кажат датите, на които са тук, за да спретнем една организацийка. Wink

Хубава вечер!  bouquet

# 283
.Моля гастролиращите на столична сцена - Цвети, Фиор и Мили Ванили (ако има други, и те) да кажат датите, на които са тук, за да спретнем една организацийка. Wink

Аз съм лесна-до 20 .09 трябва вече да отпътувам от морето,което означава,че ще съм там,щом става въпрос за октомври.
Поне така се надявам,разбира се! Peace

# 284
ОООО, кафенце, аз също се бях засилила точно да спретна едно, че много ми се приспа, а ще ходим на вечеря и да заспя на масата не е удобно....Мерси Зази. На въпроса ти - мъжа ми е гръко-австралиец. Така ние от трите държави решихме да хвърлим котва в Атина и тук да спретнем нашето гнезденце. Това беше най-неутралното място така че да има баланс и двамата да тъжим по родители....Но, чак портрет на стента няма да я бъде. smile3513 Има албуми за тази цел, нали така?

Така ми се иска, ако можех да си дойда и аз до София през октомври......какво мога да измисля - изключително важно, за да си дойда.....Между другото за всички чужденки трябва да ви напомня, че от януари месец ще се сменят всички паспорти и лични карти и това ще може да се прави само в БГ. Това със сигурност ще е добър повод........но чак януари.

Приятелите ни, с които ще вечеряме имат момченце на 20 месеца (между другото, до кога на децета се определя възрастта по месеци?) и съм му взела едно огромно пеещо жълто пате.....да видим каква ще е реакцията...

Общи условия

Активация на акаунт