Отговори
# 255
ААААААААхххх вие нощни птици! Аз мислех, че героите спят, а някои празнуват.....

Добро утро от Гръцката столица Quasi и момичета! Я, да хапнем здравословно и пийнем едно кафе.

Днес не се сополивя - нямам време, а и не се давам, пък и......трябва да излизам.....Хубав weekend! Ще ви погледна по обяд.

# 256
Добро утро!

Хиляди благодарности на Йоскрек за закуската.

А този наш момък какви ги върши, ей Квази който и да се затъжи в късни доби ти си веднага на място с успокояването и подкрепата (споделям дори от личен опит  Mr. Green). Как го прабвиш и кога спиш, и как реагира твойто пиле, когато ти "флиртуваш" по нета по нощите а ??? newsm78  В името на истаната разбирам и изобщо знам как се чувстваш, така че благодарим ти че ни подкрепяш  Heart Eyes!

Днес ще е един мързелив ден и аз малко съм се скапала, че един месец реших да не се побърквам, да не меря температури и да не следя овулации, да се отпусна и какво - точно този месец се оказва ановулаторен  #Cussing out, и нищо не ми се пипа в къщи, а имах толкова идеи за промяна. Май започва мойта есенна депресия

Но вие няма да сте като мен, защото само тук мога да се отпусна и разсмея до припадък.
Весел ден и ще ви наглеждам. Милли какво стана с твойте ПМС?

# 257
Ванхорн, радвам се за добрия резултат  Hug
Бъни това за сърчицето е добре. А за отлепянето момичетата са ти казали за лежането и почивката. Може би и лекарката ти е дала подробни напътствия какво да правиш и какво не. Аз знам, че в такива случаи най-много трябва да се пазиш от вдигане на нещо тежко. Особено ако се навеждаш и го вдигаш. Забрави да вършиш такива работи.  smile3513  Пази се. Бебето се получи, сега е важно и да го задържиш. Остави страха на заден план. Аз получих кървене в 7-ми месец. Много се уплашип тогава, но стиснах зъби, лежах и не мърдах. Преди вкарваха в болница при такива случаи, но аз предпочитах в къщи. Ето, сега синът ми е вече голям юнак на 16 години. Вярвай! Ще успееш! Ще се моля за теб  Praynig
Зази сега пък какво излезе  smile3511 Да му се не видят и плазмите и чудесиите. За първи път това го чух от Квази, после от Лорка, сега и от теб. Имам чувството, че колкото повече се изследва човек, толкова повече изскачат неща, за които не е и сънувал. Както и тази матка със заешки уши, никога не съм чувала за такова нещо  smile3506
rumix нещата при теб пооправиха ли се?
Лек следобед на всички  Hug

# 258
Съботен следобеден привет  Hug

roslem   аз днес се бях заканила да отивам да му купувам твоя лек, ама той се уплаши. Всъщност снощи до късно се наливах с много вода по съвет на Каритасчето и цяла нощ ставах, ама на сутрешното вече нямаше и помен от онова усещане. Та вече съм си добре  Simple Smile

Камъче, горе главата пиле, никакви депресии не давам да нахлуват тука   А пък ануволаторния...да се маха по-бързо че следващия го виждам силно-овулаторен и впоследствие високо-положителен

Бъни , почивчица мила, ей така сега ти се е паднало да  се поизлежаваш....че след 7-8 месеца...майкооооо.... няма спане....  ... ама пък е сладка умората

хайде, на всички весел уикенд

# 259
  • София
Привет и от мен. Аз днес ходих на фризьор, после малко по магазините. Ама нищо не си купих. То верно, че има страхотни намаления, ама и стоките са.... 3-то качество. То не че ми трябва нещо де. Снощи извадих от гардероба една рокля и няколко блузки, които така и не успях да облека това лято. Така ме е хванал мързела, че викам на милото: да знаеш, няма да готвя, ще ядем салата и мезета. Той се съгласи. А аз не съм ви казала, че напоследък съм влюбена в следната комбинация: розови домати, синьо сирене и изстудено шардоне. Ммммм  smile3534 Квази, специално за тебе препоръчвам калифорнийско шардоне Four seasons. Страхотно е!  Peace
Камъче, каква есенна депресия бе, то още си е лято. А ти как разбра, че е ановулаторен този цикъл?
Мили, сърдечни благодарности за това, че си помислила за мене, гледайки дъгата. А относно съвета на Ванхорне, мен ако питаш, не минавай под дъгата. Такава красива жена как ще я правим на мъж  newsm53
Руми, радвам се, че си по-добре. И диня можеш да хапваш  Heart Eyes
А сега ще си направя едно кафенце.....   food010

# 260
  • Манчестер
milly vanilly и 0 Гости преглежда(т) тази тема. smile3516

Зази, и аз последно като бях в БГ, shoppinga не ми хареса Thinking. Ше те водя тука, да видиш какъв шопинг ше му ударим Wink Ей това най-много харесвам на Англичаните Heart Eyes Може Паполино и тя да си каже мнението, Цвети също Heart Eyes. Ама Цвети къде се изгуби newsm78
Камъче, какви есенни умори те гонят бре  Heart Eyes МПС-то си е налице Mr. Green , всички екстри, само си чакам гостенката от Червен Бряг да се довлече Crossing Arms и купона е пълен #2gunfire
Аз, от сутринта малко така newsm79 newsm75 wash clean clean clean clean

# 261

Аз, от сутринта малко така newsm79 newsm75 wash clean clean clean clean
Ти това добре.Чак ти завиждам.Мене всичко ме дразни ама няма пипане.Мръсно не мръсно, гадно не гадно търпя и тва е.
Мъж се старае ама не е като жена да пипне.Сега Квази като прочете пак и света ще уреве.Ама Квазимодче така е душо.Нямате вътрешен усет за това  hahaha.
Нищо здраве да е.Лежа.Като ходя до 00 минавам да ви видя ама голямо затишие.
Аз половината вълнения ги изтървах Embarassed Embarassed Embarassed простете.Дуди се дипромирала - Честито Дуди  bouquet, Нещо Румиксчето проблеми имало.
Мили Ванили мерси за дъгата  bouquet.,че и за мен се сети Heart Eyes

# 262
  • Манчестер
Бъни, така са мъжете Heart Eyes И аз като видим моя да се шматка, и като лисицата с опашката да върши нещо ooooh! #Cussing out Ставам луда крава Mr. Green Само боклука съм му разрешила да изхвърля Mr. Green

# 263
И аз като видим моя да се шматка, и като лисицата с опашката да върши нещо
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy.
Пък като знаеш как се напъва уж и, че се старая едно мило ти свата ама какво от това.Напъва се пък резултата никакъв.И как да му кажеш ммм ОК е всичко като не е.
Утре ще идват систърче и една приятелка с метлите и лопатите hahaha да чистят да лъскат.Че не мога да трая ooooh!

# 264
  • София/Кюстендил
Привет и от мен, банда  Hug

Зази, така благородно ти завиждам за предстоящата екскурзия и почивка. Страхотен подарък от милото, наистина

Бънка, радвам се, че сте видяли сърчице. За отлепването - момичетата са ти казали - лежане му е майката. Аз и с двамата юнака го имах този проблем и не мърдах от леглото, дори се хранех в легнало положение. Ставах само, за да отида до тоалетната. Стискам ти палци и вярвам, че всичко ще е наред с теб и бебо  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Рослемче, и всички, които ошашках вчера с поста си - матката ми е двурога. Заешките ущи бяха изказване на рентгенолога, които разчиташе снимката. Но е факт, че много точно описват това, което се вижда

Румикс, хубаво е, че вече си по-добре.

Приятна съботна вечер, момичета и момче, и повече  luvbed.
А аз отивам да се правя на цветарка....  hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. - ейййй, ама не може да ви насмогне човек...

# 265
  • Манчестер
ЛеЛееее Бъни, все едно с един и същи мъж спи ме hahaha
Нема го Квази да ни нагази  Mr. Green

Марпенче, чула съм мацки из форума да си обсъждат двуроги матки Heart Eyes. Ама нищо иначе не знам newsm78. Я, някой компетентен да пусне научна статия по въпроса, че да не гледам като теле  Rolling Eyes Ама па две дечица си имаш, не би трябвало да е проблем Thinking

# 266
  • София
А, Марпен, спокойно, миличка. Двурогата матка не е ама никакъв проблем за забременяване. Ти самата си живото доказателство. Тъй че хич не си го слагай на сърце.  Heart Eyes Още малко търпение и ще гръмнеш и ти една бомбичка  newsm44
Ох, ваште мъже поне се опитват нещо да направят в къщи..... Моичкият нищо не похваща. За толкоз години един път направи една мързелива баница (с указания по телефона от майка му) и ... цял живот ще ми натяква каква баница бил направил. Другото, което прави, са пуканки в микровълновата.  newsm62
Бъни, ей, опасна си. Щом помощнички си викнала... явно хич не можеш да траеш. Спокойно бе, заек, сега нали бебето е най-важно.  yes

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 17:42 от Zazolinka

# 267
Ехоооо, добрютро, крушкиииии!

Лелеееееее, такова затишие НИКОГА не е било! Драсвам набързичко, за да вдигна темичката по-горе, че както е тръгнало може и до втора страница да изпаднем... Mr. Green В момента бързам, защото след 2 мин трябва да вляза в банята - с боядисана коса съм. Хайде сега да видим какво ще излезе - от една страна тази боя е друга, защото моята никъде я няма вече, а от друга - понякога в "обременена"  Wink ситуация боята не хваща съвсем...

Като изляза ще ви докладвам (ако има въобще някой тук...  Laughing)

Hug

# 268
Какво ти затишие-то тук бомба паднала!!!!!!
Къде сте всички???
Марги, с какво се боядисваш?Аз се боядисвам с безамонячна,ама хич не става хубаво -след третото миене пада.
Кажи някоя хубава боя,че ще ми се наложи тези дни да се боядисвам?
Аз днес бях на лекар-бебока е добре,по данни е около 980гр-само как го изчисляват-не ми стана ясно,ама хайде. Party
Това от мен-прегръщам ви всички до един и ви желая хубав слънчев ден!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
Добро неделно утро! Марги аз съм тук така че казвай как приключи боядисването.

Аз вчера така си помързелувах хубаво........днес ще видим какво да свърша. Нещо ми става тия дни и май имам нужда от витамини ли, не знам. Преди няколко дни ми крампираха мускулите на гърба и диафрагмата, а от няколко дни си усещам дясната ръка странно - малко като изтръпнала, но само малко и имам чувството че идва от плешката - тежи ми дори сега като пиша.....Какво ми става бе ... newsm78.. остарявам ли що ли... newsm78..Мисля си да хвана прахусмокачката и да поизчистя - по - добра и ползотворна гимнастика няма....

Зази стягате ли куфарите вече? Ееех, как обичам пътешествиятаааааа....особено на нови места.

Fior
много хубава новина - цял килограм човек.......като пакет захар....как наистина то смятат и то с такава прицизност..... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт