Отговори
# 360
  • Варна
Добър ден и от мен!!! Тес да ти е жива и здрава девойката. И много скоро да го зарадвате със братче или сестриче. Simple Smile

Аз раждането няма да коментирам защото не съм раждала още.Но като му дойде времето и според обстоятелствата ще видим дали ще е нормално или секцио. smile3503

# 361
  • Варна

Нещо не ми се получи на предното писане  newsm78 newsm78

# 362
Здравейте дружки  Heart Eyes!
Мили, витамин С влияе на съсирването на кръвта и на цикъла. Преди време жените с витамин С са си спирали МЦ, за да не ги тормози по време на морската отпуска. Ако в момента го взимаш, по-добре го спри, защото е голяма доза и ти пречи на нормалния цикъл.
Тесс, да ти е живо и здраво слънчицето и много да те радва   bouquet
Лора, много ми е тъжно за твоя близък. Страшно много хора си отиват от този свят от тази болест и няма значение дали са млади или стари, обичани или не толкова. Статистически всяка фамилия има поне една загуба и това тежко се надживява. Дано душата му скоро намери покой  Praynig. Остава грижата за живия брат - той определено има нужда от подкрепа в момента. Когато татко почина, кумът ни каза, че сега е време да се погрижим за майка ни, защото тя има нужда. Беше безкрайно прав.
Квазимире, това твоето си е направо зелена светлина отвсякъде! Щом така се заредят хубави новини, скоро се случва случка - хубавите неща вървят заедно. Скоро чакам да ни зарадваш. (Аз пък като един дядо бело(без)бради редя  hahaha)

# 363
  • На планетата Земя
Квазимире, Квазиреску!

Браво, Мишанке!

Печелиш ордена за квазик-бъзик!

# 364
Здравейте и от мен!
Тессbdbaloni baloni на ви е жива, здрава малката госпожица, много да ви радва и слушка! Hug  love001
Аз вече съм на тръстиката, малко ми е заблудено, но ще свикана Mr. Green поне съм си на спокойствие Wink няма кой да ми мрънка на главата. Още не съм качила снимките от Трявна, но довечера ще се заема с тях. Прекарах ме си страхотно беше за малко, но все пак е нещо. На връщане минах ме да разгледам Царевец, че само аз от групата не бях ходила там.
Лора Hug Heart Eyes Hug
Деми, много си хубава на снимките, разгледах ги и много ви се радвах Hug
Виждам, че всички се завръща ме полека, лека от някъде и се събира ме отново цялата банда Mr. Green. Ще се върна малко назад да ви изчета и после ще се включа отново.
Лек и усмихнат ден!  love001 Hug

# 365
Здравейте милички!!!

Тесс
Честит Рожден ден на момиченцето ти и на теб!!! Това е двоен празник, защото и ти си главен герой в събитието! Да ти е жива и здрава!!! newsm59 Много вкусна тортичка, благодаря!

Квази, не се тревожи има и узо за теб!!!

Лора много тежка загуба! Много е тъжно когато млад човек си отиде от този свят. Бъди силна и се поддържайте като семейство, за да няма други сериозни проблеми!

Милли Ванилли
действайте с Питър, защото времето ужасно бързо се изнизва. Това да правите изследвания не ви пречи на това да опитвате междувременно.......Никой не знае кога какво ще стане! А, за ЦС се правеше някъде посредата на МЦ между 8 -12 ден, ако съвпадне с престоя ти в София - направи я.......

# 366
Привет!
Тес, да ти е жива и здрава момата.  nbirthday  И скоро кака да я направите.
Лора  Hug Знам колко е тежко, защото скоро преживях загубата на още по-близък човек.
Квази радвам се за хубавите новини. Успешно начало ти пожелавам  Hug
Мишанке добре завърнала се  Hug
Лек следобед на всички!  Hug

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:22 от roslem

# 367
Къде сте бе хорааааа?  smile3507
Няма ли с кой да си изпия следобедното кафенце, newsm78 май не. Е, аз ще го сервирам, а пък който иска да заповяда.

# 368
medusa_ да беееееееее, къде сте всички..... Благодаря за кафето!
Забелязвам Хаяско наднича, но и никой друг....Как си Хаяскооооо?

То, май имаме нужда вече от нова тема....Както всички липсват и пак се изписа цяла тема....

Аз се занимавам с някакви глупости.......ама какво да се прави и от глупости имаме нужда ота време на време....

Еййййййййй, хубав бомбенски месец на всички!!!!!

# 369

Тес, весел рожден ден на малката хубавелка!Да имаш много поводи да се гордееш с нея!И скоро да се грижи за братче или сестричка!Благодаря за тортичката, а на Деми за кафенцето  bouquet
Квази, чудесни новини за вашето семейство!!! HugХайде запалвай фитила на бомбичката Laughing
Бъни, радвам се,че се включваш  HugПосвикна ли вече с лежането?
Паполино, Зеленчук 45 мм,ама с характер!Дано изгоните вече боата Praynig
Фиорче hug най-доброто предстои!
Мишанка Hug
Лорче HugСъжалявам за загубата ви!Нека почива в мир обичния ви близък Praynig
Милли, дойде ли гадината или е само зацапване?Все се хващам за сламка и аз... Embarassed
Миленце, пак ме развесели тази сутрин JoyОт къде ги изравяш тези екземпляри?! newsm78
Ванхорне,Марги,Илче, погалвам коремчетата preggo
Цвети,завърна се най-после HugКак е малката кукличка? Simple Smile
Прасковке, къде си ? newsm78
Иска ми се да се обърна към всички,но не ми стига времето...Утре пътувам за Варна по медицински въпроси,може да постискате палци в четвъртък преди обяд Embarassed
Прегръщам ви и ви обичам всички! newsm51

# 370
Йоси, как е времето при вас?
Пипи, имаш моите стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug.

# 371
Мими, благодаря за кафенцето и за подкрепата!  bouquet

# 372
  • София
Здравейте, сладурани и КвазиHug

Аз нямам оправдание тия дни, просто не мога да се отлепя от фейсбука... и затова така... Но взех решение, че това не може така да продължава и ето ме тук!  Heart Eyes Прочетох ви общо взето по диагонала, щото ми се беше събрало супер много за четене...  Embarassed Обещавам тържествено (и пред вас вече) да съм по-редовно тук.  Hug 

Иначе да ви кажа тоя месец никаква не я свършихме... Щото взех, че хванах едно вирусче от децата и ме тръшна точно по време на овуто и хич не ми беше до кексове-мексове... и така...  си чакам М, пък живот и здраве, другия месец, дано имаме повече късмет!  Praynig

У дома сме на училищна вълна вече - стягат се и първокласника, и колежанина, предстоят родителски срещи и т.н. Вече сме купили повечето неща Simple Smile  Квази, благодаря ти много, че си се сетил за мен във връзка с лаптопа, но ние итдавна вече му купихме...  Grinning

Септември се очертава като силов месец и в работата..., което пък ме кара да мисля за празничните дни:) Я, кажете, вие къде ще ходите? Дайте идейки Simple Smile (следва продължение)

# 373
  • София
Тес, ЧРД на твоето нежно момиченце! Да ти е живо и здраво!

Ванхорн, гушкам те!  Hug Стискам палци за операцията на баща ти!  Praynig

Мили-Ванили, това със сигурност е от витаминките... А за изследвания - аз походих, походих по изследвания и ми писна...  Mr. Green Та..., както решиш... Правете си любов!  Hug

Миле, Кари, Фиорче, Рослемче, Деми, Данито, Маргаритка, Марпен, Мишанка, Зази Малтийче, Ленка, Регенце, Кюбит, Пипинка, Медузка, Паполино, Лорче, Илче, Рея, маринексче, Цвета (и аз бях на концерта), всички  Hug Heart Eyes Hug

# 374
Тук сме Медузке (мерси за кафето, аз ще спретна едно истинско сега), ама не ни се пише, само надничам и чакам хубави новини, че те при мен липсват!

Първо да честитя рожденият ден  nbirthday на малката принцеса на Тесс, много здраве и пожелавам и да радва мама и тати! Честито ти на теб първа картинка във форума, не било трудно а  Mr. Green ?

Лора, съжалявам мила и знам какво ти е  Hug Hug Hug. За последните 8 години 3-ма малади (една колежка, една съседка и един познат-всичките под 30 години) си отидоха покосени от тази болест, а един бивш колега още се бори с нея и той е само 30 годишен. Нормално е да ти е мъчно, но сега както вече ти казаха подкрепете брат му и си спомняйте само с добро за заминалият завинаги.

Гледам всички други са с прекрасни новини и това много ме радва, само напред и дано и ние останалите се похвалим с добри новини в бъдеще. Добре завърнали се на фронта тук на всички. Ще стискам палци на всички с предстоящи премеждия и перипети!

Тук при нас е настанала една почти паника от този свински грип, че направо ще вземем да прихванем вируса от телевизора. Като се върна на работа и там едни процедури са започнали (що ми трябваше да си чета служебната поща  ooooh!) и направо... Да не говорим, че преди 1 месец подадохме документи за личен лекар и нищо до сега  #Cussing out - май ще трябва да пиша писма до различни инстанции да се оплаквам. Е глей сега исках да напиша нещо по-положително  Cry, ама не се получи, извинявам се, ама ми е по-добре като споделя  Hug Hug Hug

Айде следващият пост ще е 100% положителен и весел, ще видите или прочетет вие!

Общи условия

Активация на акаунт