Отговори
# 60
Никой не ти се смее Бънка, а се опитваме да си помагаме. Всеки знае, колко е гадно като му сервират такива новини.
Опасно е и за бебето и за мен.

Кари дано утре на гладно покаже по- добри резултати. Това, което аз усетих след като поех тази глюкозена гадост беше много силно сърцебиене. Това ме кара да си мисля, че наистина не се справи моя панкреас със задачата. Така, че по- добре да ида и да знам, как да го предотвратя на време.

# 61
Хайде и аз запис в новата темичка ...Марги , благодаря за старанието по оформянето на темичката и за снимката също...браво на детенцето все по е прекрасно. Hug Бъни, сложи ни и ти една точка в албумчето или тука да му се радваме и на твоето човече... Grinning
Ванхорнче, дано всичко се нормализира с твоята захар и по спокойно го давай ...аз не си спомням много да си почивала все си "на нокти" премествания , подредби, работа ...ми и ти душа носиш ...поглези се малко поне сега Heart Eyes
Зазолинче , тука съм наминавам даже често , но чакам си МЦ, почивката и смс от Регето да знам ,че е по добре ...при мен нищо интересно...както казах в чакане съм... Rolling Eyes А сега ще ида да пробвам да спя ,че и това не ми се отдава нормално вече ...уж съм изморена пък няма заспиване...Лека нощ на всички и успешен ден на тези  ,които сега стават... Hug Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Опасни сте ...

# 62
Ванхорне Hug Hug Hug.
Със всички искам всичко да е наред.На никого не искам нищо лошо да се случва.
Каритасче Heart Eyes знам, че е така както пишеш.Старая се...ама породата ми малко калпава излезнала Rolling Eyes.Ще се старая да изпълнявам съветите ви обещавам.Знам, че така си вредя.
Много ви обичам.Отивам да полегна, че тука на едно столче се изморих.Коженото столче е натирено.Не го понасям.От столчето почнахме hahaha

# 63
... Със всички искам всичко да е наред...
Типично заешко изречение  Hug Heart Eyes Hug Знаем те бе дългоушко  Heart Eyes Сменяй смело мебелите, че на точката трябва да и е удобно  Mr. Green

# 64
Колегата ми премери захарта преди 2 мин. и е 99. Каза, че е абсолютно нормално.
Теста е показал 152 при норма 130. Отивам утре дано се окаже случайна тази стойност.

# 65
Абе този хулиган  Heart Eyes да не е хапнал вчера нещо зад гърба ти  Crazy Сутринта, като стана, сещаш ли се - имаше ли мистериозни петна от шоколад по пръстите и лека подсъзнателна, необяснима вина  Mr. Green Ако се окаже така да знаеш, че още от сега пичът има от мен цял килограм най-висококачествен швейцарски шоколад за третия Рожден Ден  Hug Ами дояло му се е на детето бе  Mr. Green Момченце е  Blush

Абе да няма някакво пълнолуние, Пингволуние или там разни фази на някоя палава звезда?!? Ставам поредния човек в темичката, който се оплаква, че не може да спи  Thinking

# 66
Вече трета седмица госпожиците лудуват и не спят следобяд. Аз  съм направо изцедена и от умора не съм заспала, вижте до кога. Желая на всички такава умора, хем умора, хем кеф. Ама нейсе ще се помъча да заспя, че още малко съмва и маймунките ще се разскачат от креватчетата.

# 67
Добро утро сладкишови  Hug Laughing
Ванхорнче , по принцип това със захарта е малко криво , но ако са ти вземали кръв след като си хапвала или пила дори сок резултата е неточен. ПКК само сутрин на гладно и жадно точно заради захарта.Ако след като направиш ПКК на гладно и жадно пак има отклонения прочети за гестационен диабет.Дано няма нужда да четеш и всичко е ОК Praynig Praynig Praynig
Бъни , успокой се мило , стига стрес.Сега след няколко седмици , като започнеш да не спиш и станеш една бухалка или започнат неразположенията какво ще те правим .Усмихни се и се наслади на момента  Hug
На всички ви желая хубав ден , а по късно ще ви разкажа вчерашния екшън на наш куч  Wink

# 68
# 69
  • На планетата Земя
Добро утро, шматароци!

Чакай да видя сега откъде да ви почна.  newsm78

МаргаритН, много ти убав бебока. Да продължава все така да расте, да се дели и да се членува.  Peace

Бъни, дай свободно. Раничката не е болка за умирачка. Горе мустачките!

Ставам поредния човек в темичката, който се оплаква, че не може да спи  Thinking

Може да си бременен. Иди си направи един кръвен.

Ванхорне, чакам резултатите от сутрешния гладен тест.  Praynig

Хубав и спокоен ден от мен!

# 70
Добрютро, мили крушки!  Hug

Да ви се похваля, откакто взех да спазвам режима да не заспивам преди 23,30-24 ч, през нощта си спя перфектно.  Макар и да ставам да чуруликам, после си лягам и си спя най-спокойно до 06,30-07 ч! Надявам се този режим да продължи по-дълго време!

Бъни, когато бях бременна с дъщеря ми, първите 2 месеца носих едно кожено зимно яке, което тъкмо си бях купила. После го дадох на майка ми, защото по неизвестни за мен причини (всъщност май че не можех да понасям миризмата на кожата) го намразих. Не искам да го погледна и до днес - представяш ли си?! Иначе се бях отвратила само от още 2 миризми - на един дезодорант и един душ-гел, но след като родих нямах повече претенции към тях  Simple Smile

По въпроса за страховете да ти разкажа нещо - ще понапиша една глава сега.
Преди 2 години племеницата ми беше на 17. Тя живее във Виена и беше дошла през лятото тук и ходихме заедно до морето за няколко дни. Майка й според мен е параноичка и за съжаление предава страховете и на детето си. Та ходим насам-натам, бяхме на рокконцерт и бяхме седнали на тревата. И племеницата ми като започна да я човърка - ама нямало ли кърлежи. "Може и да има", отговарям й аз. Ами ако се били забиели в нас? "Ще ги извадя, правила съм го няколко пъти", отговарям аз. Ама то от това можело да умре човек, ние ваксинирани ли сме и знаела ли съм аз колко хора били умирали годишно в Австрия от това? Тогава аз й казах, че ние не можем да се "ваксинираме" срещу всяка опасност в живота, че не можем да си позволим да живеем в страх, вместо щастливи, и че това не може да е манталитетът на едно 17-годишно момиче. Обясних й следното мое виждане:

Някога Бог съвторил човека по свой образ и подобие. Т.е. човекът притежавал божествена сила и бил в единение с Бога. Когато човек започнал да изпитва страх, той изгубил божественото и връзката си с Бога и станал обикновена жива твар...

Бъни, просто е, да го наречем, "небогоугодно" да позволяваш на страха да измества божествената ти същност и още по-лошо е да предаваш това на децата си. Те трябва да раснат със самочувствието и съзнанието, че силата и способностите им са дадени и те просто трябва да бъдат смели и да ги използват.

Не знам дали бях достатъчно ясна в изказа си. Съжалявам ако не съм го постигнала, но все пак не съм писател за съжаление.
Ето тук отново е мястото да ви препоръчам "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт. И искам да обърна особено внимание на факта, че тя е жена, която осъзнава, че не иска да има деца. И въпреки че в това отношение ние тук коренно се различаваме от нея, учудващо е как нейното самовъзпитание и отношение към света и Бога могат да ни бъдат пример в постигането на нашата обща мечта - детето.

# 71
  • На планетата Земя
МаргаритН, леле, умопомрачително!  ooooh! ooooh! ooooh!

Да си изпитвала в скоро време нужда от допълнителни доходи?
Ако е така, идвам и лягам на твоето диванче и започваш да ми пееш.  Heart Eyes
Или по-добре да ти доведа Жорев, на него да му пееш.  Wink

# 72
  • София
И аз съм мераклийка за диванчето на Марги.  Laughing Ами така де.... Може да не си писателка, но за психолог те бива.  Hug

Стискам палци днес на Ванхорнчето, макар да съм убедена че всичко ще е ОК.
Каритас, подкрепям те с две ръце относно вчерашните ти разсъждения. Остава Бъни да се вслуша в тях.  Blush

Аз имах около час и половина безсъние между 2 и 4 тази нощ, но въпреки това се чувствам много по-добре от вчера.
Хубав ден на всички от мен!  Hug

# 73
Приемам да седя до диванчета всякакви, само и моят стол да е удобен и с възглавничка за кръста! Най-добре като люлеещият се на Лени!  Mr. Green
Хонорарът е топла питка с масълце и шарена сол  Joy
За тези, които не са кулинари - някоя хубава бира с отбрано мезе!  Joy

# 74
Добро утро и от мен, много ми липсвах те! Hug
Виждам имаме нова  Misc Bomb ЧЕСТИТО, БЪНИ
Зази, Shocked къде я намери тази прилика с Деми Мур Joy Joy Joy ти направо ме разби... Благодаря ти за комплимента bowuu Hug!
Деми, мерси за кафенцето Hug
Марги, бебока е много сладък Mr. Green пу, пу, пу.....
Разгледах албумчето, Пипи голяма си сладурана. Личи си, че сте си изкарали добре Hug.
Много сте писали и ми отне два дена да ви прочета, но ме разсмях те до сълзи. На новите момичета welcome  bouquet
Сега нямам никакво време за писане, че малкия не е на детска градина и вече втора седмица сме заедно вкъщи и нямам никакъв достъп до компа.
Лек ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт