Отговори
# 30
Ооооу  Embarassed верно.

Абе аз си казах като пич, хич не се скътавах. Ходих до Т нап***х теста и ревнах с пълно гърло.

# 31
Хайде и аз в новата тема да се запиша.

Марги, благодаря ти! Hug Дано я напълним с хубави новини! Praynig

Бъни, вземи се успокой сега.

Първо, цитонамазката не само че може да се прави по време на бременност, ами даже се препоръчва да се вземе в началото, ако не е правена през последната година. И, моля те, като чуя израза "да ме бъркат", и си представям как гинекологът си завира ръката до рамото (или пък вагиналния ехограф)! Rolling Eyes Това все пак са лекари в 21 век - разполагат с апаратура и възможности, които само преди 20 години колегите им не са и сънували - все трябва да знаят как да ги използват, без да стават бели. Няма какво да се притесняваш - шийката на матката е затворена плътно, няма да бъркат вътре, остъргват се няколко клетчици само - с една четчица.

Второ, ако няма нищо притеснително, раничката може да си чака, докато родиш. Предполагам, че и лекарката ще ти го каже същото.

Моля те, наистина те моля да се успокоиш. Ще се съсипеш с тия нерви и ще си докараш някой истински здравословен проблем на психосоматична основа, който съвсем не е задължително да е свързан с бременността. Не дърпай дявола за опашката, мисли положително. Че ти, ако така я караш от сега, след няколко месеца не ща да си помислям как ще си.

За прегледите - зависи кой гледа, с какво гледа... Да не говорим, че раничката, ако е малка, може да изчезне сама - все пак възможностите на човешкото тяло за самолекуване са безгранични.

Гушкам те силно! Иди, свърши каквото трябва, вместо само да кършиш пръсти и да се чудиш какво да правиш. Не си помагаш така.
 Hug Hug Hug

# 32
       Здравейте мили другарчета!
Хайде и аз да се запиша преди да сте изписаали и тази тема.
Аз наминавам от време на време да си ви наглеждам, ама нещо не ми се пише. То около мен няма нищо интересно за сега. Сиво ежедневие. Рботя по 10-12 часа на ден и до към края на септрмври не се очертава нито почивка нито няъкви развлечения, пък и време не остава.
Една голяма прегръдка на бременелките  Hug и да се пазите ей.
На всички останали изпащам малко и от моята надежда че ще успеем Hug Heart Eyes Hug

# 33
БЪНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

Simple Smile Този път няма да ти се карам много  Hug Само ще кажа следното: ПАП 1 си е ПАП 1, а именно - перфектният и желан от всички резултат!  newsm10
И да попитам - ти как живееш с тези постоянни безумни и кошмарни мисли и страхове, бе, жена? Ти спиш ли въобще? Каритасчето много хубаво ти го е казала по-горе:

Моля те, наистина те моля да се успокоиш. Ще се съсипеш с тия нерви и ще си докараш някой истински здравословен проблем на психосоматична основа, който съвсем не е задължително да е свързан с бременността. Не дърпай дявола за опашката, мисли положително. Че ти, ако така я караш от сега, след няколко месеца не ща да си помислям как ще си.

Гушкам те силно! Иди, свърши каквото трябва, вместо само да кършиш пръсти и да се чудиш какво да правиш. Не си помагаш така.
 Hug Hug Hug

А ето ви от мен обещаната актуална снимка на детенцето:

# 34
  • Варна
Ехееееее хорааа какво става тук?????  newsm78
Направо ужас. newsm48  Не може да ви смогне човек недейте така моля ви.
Маргариткеее как те прегръщам силно  Hug Hug и много  hug hug. Браво  smile3501 само така пингвина да расте и майка му да расте. Всичко да е наред. newsm10
Бъни ама и аз си мислех че съм шашната ама ти май биеш тук всички ни.Недей така наистина ще си докараш проблеми. Както каза Д-р Конова да повярваш в АГ-то си не е лоша идея. Направи го и ще се чувстваш добре.
Пипи много ще се радвам да се видим във Варна. И да се повозим заедно на Квазито на джипката. hahaha
Да ни споделиш задължително като идваш насам.
Рея недей така миличка.Ще си почиваш повече. Hug Hug То от много работа файда няма да ти кажа.
Прасковката наистина някъде изчезна. Ама защо така???? smile3516

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор.  Е това вече на нищо не прилича  smile3513 Joy Joy

# 35
  • Варна
Маргоооо супер е човеченцето. Hug Hug Hug Ама какъв е тоя ехограф така хубаво е излязло????

# 36
Маргииииииииииииииииииииииииии

То красота беее, маминото то. Манекен/ка ще да е да знаеш   love001  bouquet Hug

# 37
Е, Марги, сега вече се разревах! Hug Heart Eyes  bouquet

# 38
Маргииии, Пу-пу, да не ти е уроки на точката  Hug Да порасте голяма, като мене !!!  Mr. Green  Blush

# 39
Е, Марги, сега вече се разревах! Hug Heart Eyes  bouquet

spoko hug  love001 kiss  remybussi

Пипи, сега разгледах новите снимки, които си сложила в албума си - невероятни са всичките и така страхотно придават атмосферата, че все едно бях там! Почувствах се страхотно!  Hug А ти си толкова красива жена - моля се колкото може по-скоро да дариш света с едно бебенце, прекрасно  като теб!

Ехееее, Румииии, искам да е като тебе - весела, добра, засмяна!

# 40
  • София
Бъни, момиче, спри да се тревожиш. Първо, раничка наистина може да изчезна сама, без лечение. Второ, след време може пак да се появи. Така че е вероятно всеки лекар да е гледал добре и правилно да е казал.  На почти всички бременни се прави цитонамазка и тя се взима от шийката на матката. Бебето е на съвсем друго място, така че няма никаква опасност за него. Поеми си дълбоко въздух и ни послушай, всички тук ти желаем доброто, а ти с тези твои непрестанни и абсолютно безпочвени страхове сама ще си докараш някоя беля. Гушкам те силно и ти казвам: всичко с твоето бебе ще бъде наред!  Hug

Марги, прекрасна снимка. На следващата среща ще чуете и сърчицето.  Heart Eyes
Рея, отдавна не беше се появявала. Ама верно много работиш.....  Tired

А Данито къде се скатава да попитам аз?

# 41
  • Манчестер
Маргиии, Маргиии, много хубав тоя бебок бе  Crazy Hug Пу, посрали го кокошките  Heart Eyes Голем сладур, да знаеш  Hug
Пипи, ама верно си досущ оная мацка от Анатомията на Грейс  Crazy Снимките са страшни  Crazy Ама една снимка има в балкана, и не мога да разбера кой домъкна тия бетоновите newsm78 не знам как се казват, дето полагат тръби в тях  ooooh! Ей, все ше се намери някой идиот  #Cussing out Природата ни е неповторима, ама все някой има да овапца пейзажа Crossing Arms

Ало, другарю и другарки Naughty да не споменавам имена, но имам една забележка относно албума. Да си надпишете снимките Naughty Турете малко субтитри, че да си спомня кой, къде, кога с кого  Mr. Green възрастна жена съм, недей те така  Mr. Green Hug Виж за Каритас , евала  bowuu Земете пример Heart Eyes

# 42
Абе да ви кажа аз за тва де... бе Прасковката що така си трайка? Ей , златооооооо ама недей така мила, как си? Пиши 2 реда де?
Прасковкееееееееееееееее.....Прасковкееееееееееееееее .... ???

# 43
Прасковчето не замина ли на море семейно? newsm78

# 44
Ох добре, че ви има Hug.
Ами записах си час за четвъртък при първия доктор дето едно време видя раничката.Ако не друго апаратурата му е много добра Peace.И пак ще го питам опасно ли, какво що Rolling Eyes.Ако не ме изгони от кабинета си..чакайте ме тука.
Къде ще се следя още не знам.Омувам newsm78.
Такава ми е породата.Ифчето помните ли какво чудо беше....еми аз на квадрат.Още по зле съм.
Зази от твоята уста в божиите уши Hug.Чакам си момиченцето да знаеш Praynig Praynig Praynig.А как само ти го желая и на тебееее Praynig.
Забравих да ти честитя къщата.Да сте живи и здрави и лека полека нека тя да бъде за вас ново начало, нека в нея да се сбъдне най голямата ти мечта Praynig
Много ви благодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug.
Маргаритке пу ,пу, пу.....много убав бе.Мъж май Rolling EyesАз толкова бях уплашена, не че сега не съм.Като бях на преглед чух, че Юнакова няма да я има до 15.И а да ти кажа..а да ти кажа...забравих Embarassed Embarassed Embarassed.
Ама гледай и ти не щеш при друг....добре, че имаш лекар на когото вярваш.За мене всичките са една въпросителна...все искам да се доверя и да повярвам ама не мога Embarassed.За Цибалаб нищо не каза newsm78 newsm78 newsm78.Ама то какво да ми казваш.Щом клиниката работи с тях newsm78
Какво за Прасковка бе newsm78 да не е киндер сюрприз newsm78

Общи условия

Активация на акаунт