АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 805
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Ира много неприятно преживяване сте имали, дано всичко лошо да е зад гърба ви. Скорошно оздравяване на Алекс.
Тони всчико ще е наред. Тотончо ще проговори, Лулумба толко хубаво го е казала.
И ние като Перси сме далеч от изреченията. Хубавато, е че на яслата всяка седмица научава нова дума.
Лулу чакаме хубави новини от вас.
Лелка изчерапала си лимита на ЛС, благодаря за инфото.
Яна много са ти послушни дечицата пу-пу.
Мирама прекрасна рожденичка. Прилича изцяло на майка си.
А сега за нас, в четвърък такчтично ми казаха в детската да заведа Цвети на лекар. Е заведох я в петък, зъби с много сополи от които кашля като магаре. Писна ми вече с нищо не минават, а е станала такава миризма, не се трае, само вие, писка и иска да я гушат, отказва да ходи, иска си количката. Абе главата ме боли вече. Днес я изпратих на детска с бележка от доки, на са я върнали на мъжо  Joy, довечера пак при Джипито да ги мислим тия сополи, да се махат с нещо.

# 226
Добро утро kaffeetrmker_2

# 227
# 228
Здравейте мами!!!

Първо да почерпя за именният ден на мъжлето ми HugДа  е жив и здрав и много,много щастлив му пожелаваме ние Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mirama,тортата на Калина беше страхотна.Ти ли прави?Цветовете са страхотни PeaceИ купона май,май си е бил на 6. Heart Eyes

Френско Тони,видях една страхотна снимка на 2-а бонбона във Фейсбук.Да ги нацелуваш Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 13:38 от ***Ади***

# 229
  • В светлината на слънцето
Здравейте и от мен  Hug
Ади, честит ти именик. Да е жив и здрав, и много да ви слуша.   bouquet  bouquet  bouquet
Мирама, прекрасни снимки, а Калина е като кукла.  Heart Eyes
Елис, бързо да минават сополките.
На мен пък от вчера ми върви на чистене, ама яко чистене. Вчера рекохме с майка ми да изчистим тавана, който не е виждал подреждане сигурно от над 10 години. ooooh! И направо си взехме белята. Върнахме се мърляви и изморени, а успяхме да свършим едва наполовина работата. Но поне отворихме пространство. Ей, колко боклуци, които никога няма да използваме сме пазили с години... Не е за вярване. Rolling Eyes Днес пък се нанесохме в новия офис и досега си подреждахме стаята.
Сега чакам мъжа ми да се обади с хубави новини, че той ще взема резултатите на Теди. Ох, дано всичко да е наред.  Praynig
На всички да пожелая хубав и весел ден.  Hug 

# 230
Лу  Praynig Praynig PraynigВсе пак съм сигурна,че всичко е наред.Чакаме да пишеш какъв е резултатът Peace

# 231
Здравейте момичета и днес, аз се надявам, че не ви досаждам и ще ми трябва мъничко време да ви поопозная отново. )
Но вече мисля съвсем спокойно може да се присъединим към августовските деца, определено ми се струва, че си наваксахме разликата от 2месеца, която си личеше преди. ))

***Ади***, честит ти именник, да е жив и здрав и много щастие му пожелавам. )

lulumba, благодаря ти за милите думи. ) Стискам палци всичко да е ок с Теди. )

Като каза чистене, и аз от 2дни правя някакви опити да разчистя и подредя в къщи. Е, не се увенчават с успех - аз прибирам нещо, Калина след мен разхвърля 2пъти повече. Накрая се отказах.
Сега не стига че в стаите разхвърля, ами се е изнесла и на терасата, примъкнала е играчки, яде там солети и пие сок (терасата ни е с мокет, пече слънце и е топло), съответно има и доста натрошени солети. )

И да се оплача малко, тя и до сега си пие мляко вечер преди да заспи. Но от 1седмица ми прави номера, иска мляко, правим го. След това гълта една глътка и приключва (това към 22-23ч). При което сутрин към 3-5часа се събужда и ревва, че иска мляко, като малките бебета. Ставам аз, правя мляко и се повтаря същата история, една глътка и до там.
Снощи изобщо не е пила нито вечерта, нито през нощта.
Изглежда ще го отказва, но това разиграване хич не ми харесва. )

# 232
Мирама, и на мен ми си струва, че опит за отказване.  Thinking Май търпение му е майката в този случай. Ще преодолее навика. Определено щом сама е започнала това, ще стане по-лесно, отколкото ако ти се опитваше да спреш млякото.

# 233
  • София
Ади,да ви е жив и здрав!   bouquet Hug

Мирама, Райън също пие още АМ и сутрин с отварянето на очичките казва: Мами икам мико Simple Smile  Laughing без него не може и аз си му давам като понякога и следобяд но от чаша със сламка!
Като тръгнем на ясла ще видим как ще е ..

Лу,резултатите ще бъдат добри!  Praynig Hug

# 234
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да, отказва го, много ти е пораснала госпожицата  Heart Eyes

Лулу, стискам и аз палци за резултатите. Чакаме да ни съобщиш добрата новина  Hug

Аз да се похваля  Grinning. Взехме си билети за концерта на Горан Брегович тук при нас и едва чакам. Идва през октомври, щр бъде много весело  Crazy

Димяни, не си ли спомняш каква беше тази програма за възстановяване на файлове- изтрити снимки и тн. Май ти я ползваше по едно време  newsm78

# 235
  • София
Здравейте  Hug.
Аз се позагубих малко, но нали хлапетата бяха при наш'те и аз три дни не се прибрах вкъщи Mr. Green. Само в събота следобед си бях у нас, че вечерата си празнувах РД и трябваше да по приготвя разни работи. Снощи прибрахме диванетата и сега всичко е по старому. Ани малко е по настинала, защото на площадката на която майка ми ги е водила имало чешма и там са се миели, но за щастие съвсем леко и тече носа и говори малко по дрезгаво. Предоплагам, че до няколко дни напълно ще се оправи.
Ира, много неприятна случка сте имали. Добре, че е бил малкия дявол и всичко е наред с вас. Бързо оздравяване и на двама ви Praynig.
Лу, стискам палци резултатите от пробата да са добри Praynig.
Тони, не може ли с друг апарат да се направи аудиограмата? От това, което прочетох ми се струва, че апарата нещо не е бил в ред newsm78. Но каквато и да е причината ще стискам палци всичко да бъде наред със сладура и скоро да се похвалиш, че е проговорил.
Елис, скоро да пробиват зъбките и Цвети да се отървава от сополите, че е много неприятно с тях Praynig.
Мирама, Калина е прекрасна Heart Eyes. А относно млякото и на мен ми изглежда, че скоро ще го отказва, щом прави такива "номера".
Ади, да ти е жив и здрав именника.
Димяни, Ани също пие млякото в чаша със сламка, защото е "голама кака" hahaha.

Утре няма да мога да вляза в темата, че имам сто неща да свърша и по тази причина искам да пожелая на дечицата, които тръгват утре на ясла и градина бързо адаптиране, по - малко сълзи и болести и повече усмивки. На децата, които тръгват на училище успешна година и много късмет.

Ох, аз след 2 часа имам час за гинеколког. Стискайте ми палци, че нещо съм се ошашкала.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 236
Здравейте пак съм аз!
На обяд ми звъннаха да прибера Цвети от ясла, котето ми с температура. От там бягане по лекари, нашата я няма, заместващата я хванах на врата, абе голямо тичане. Тази седмица пропускаме яслата, изписаха суметрилом и сега чакам подобрение.
Писна ми вече от сополи, гадните зъби да избиват да се отърве диването.
Ади честит ти именик, да ти е жив и здрав и все така да ви носи на ръце двете, а скоро да се увеличите с поне още един член на вашето семейство.  bouquet
Кой прзнува днес? Съжалявам но покрай тези болести, не съм разбрала.

# 237
  • София
Елис,дано се оправи бързичко!  Praynig Hug

Бобченка,не си спомням Rolling Eyes дори и кой ми я прати също....

Марти,завиждам ти 3 дни сама  Party Crazy Mr. Green

# 238
Има вече резултати. Всичко е наред.  newsm44  Било е замърсяване. Ох, щеше да ми се пръсне сърцето от притеснение. Че и телефонът на мъжа ми нещо не е в ред и едва успя да ми звънне, за да ми каже. Важното е, че няма проблеми. Благодаря на всички много, много, много за стискането на палците.  Hug Hug Hug

# 239
Здравейте и от нас!

Лу-искрено много се радвам, че при Тедката всичко е наред и няма проблеми!  Hug Hug Hug
Ади-Честит Именник! Да ти е здрав и много, много да ви обича!
Елисее-много неприятно! Пожелавам скорошно оздравяване на малката принцеса!
Марти-хубаво е човек малко да си поживее, на мен най-много ми се е случвало за една вечер, за повече нямам бавачи.
Дано бързо се махнат сополките при Ани! В това променливо време, се случват тези неща, знаеш! Марти, стискам палци за гинеколога, само да са напразни притесненията ти!
Мирама-чудесни снимки! Калина е просто прекрасна! Тортата също е много впечатляваща, аз си падам страшно много по жълто.
Бобче-ха, честити ви билети и много да се забавлявате на концерта!

Общи условия

Активация на акаунт