АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 807
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!

Ето ни и нас!

Лулу-стискаме палци да няма проблем при Теди!
Марти-хубаво, е че си се поглезила! Всяка жена има нужда от това, колкото по-често, толкова по-добре.
Френско Тони-честито и от мен за работата! И аз сега съм в процес на търсене на нова работа, та ще видим какво ще излезе.
Слънчогледка-аха, появи се! В чужбина за съжаление е така, САМОТИЯ, но пък като си дойдете в България си е много гот.

ПРиятна следобед на всички!

# 211
 Hug
Лулу дано всичко е наред с Теди.
Тони честита за работата.
Да си похваля малкото гардже.Лелите в яслата много го хвалят с всичко се справял сам и там започнал сам да се обува и облича панталонките те му помагали само за блузката.Сгъвал пижамката и я прибирал в шкафчето .
Тук вали страхоте дъжд .И двамата са залепени на прозореца и има малко спокойствие.

# 212
Яна, представям си картинката  Heart Eyes Сладури ! И браво на послушното момче, което така добре се справя в яслата !!!

Ние се върнахме от теста. С едното ухо нямаше проблем, но при другото - апарата първия път изобщо не светна, а втория път светна, но след много дълго време. лекарката твърдеше, че сигурно бил хремав и имало някъде натрупан секрет, но аз знам, че вчера бяхме на преглед и му гледаха ушите, които са напълно здрави, и хрема даже няма. Та имам едно предчувствие, че едното ухо не е като другото  Thinking При звуковите сигнали все сочеше на една страна, въпреки, че имаше две тонколони  newsm78 А, и казаха, че поради многото отити може би цяла зима не бил чувал добре и затова  бил изостанал. Заключение : нищо не разбрах и ни остава да чакаме да проговори, или да тръгне на логопед след 6 месеца.

Лулу
, дано в понеделник се похвалиш с добри новини. Сигурно ще ти е свито на душата до тогава, много дълго се чака, бре  ooooh!

# 213
Здравейте,аз все нямам време да драсна Embarassed,дори не бях влизала от 1 седмица  май във темата...
Видях,че Теди на Лулу имат притеснения,стискам палци да е замърсяване и нищо лошо и на Алекс урината юни беше дала подобен резултат и аз се ошашках  тогава,но ме успокоиха,че било в рамките на нормалното,сега пак ще му пускам хем щ еправим и другите изследвания за яслата.Така,че не се шашкай,сигурна съм,че всичко ще е ок Praynig Peace
Тони и Тото,хмм много лошо ,че така не е излязло нищо на 100 процента и е останало малко неразбрано,приспаха ли го малкия,как протече.Ни еимам епроблем с ушната кал и аз също имам съмнения,че недочува понякога много добре всички звуци.затова не ги изговаря и всичките както трябва.Абе ще прговори Тончо,макр и по-късно и с повече усилия като нас,прегръдка Hug
Сега на патерици Честит Рожден Ден на Марти,пожелавам ти да си най вече здрава и   щастлива,другото се купува   bouquet
Лулу,Честит Юбилей и на твоята майчица,още дълги години да Ви радва и да помага  bouquet
Сега за нас,ние с Алекс сме малко болни,понеже във вторник една млада пернишка шофьорка ни изджаска яко с нейната кола и направо направи на мекица предната врата и мигач и част от предницата на моята,беше студено,валеше дъжд и докато чакахме Кат да дойде,сме настинали сериозно с Алекс,За какво ли ги чакахме,казаха,че на тоя завой постоянно се удряли и се пишело кат и на двамата водачи,че не можело д асе установи вината,особенно при мокра настилка.та се отказахме от техните услуги с една декларация поне актове да не плащаме.
Ама на разболяхме се,малкия беше 2 дена с 38 градуса и сополи и кашлица,днес е по-добре,но мен нещо взе да ме тръшва Sick
Айде до скоро,че малкия реве и не иска да спи,баща му го приспива стана 2 часа и сега нещо му се развика,не му издържаха нервите,от месец пак не иска да заспива и е голям зор вечер ooooh!

# 214
  • В светлината на слънцето
Оле, Ирка, че неприятно.  Sad Добре, че е бил малкият дявол и не е станала беля. ooooh! Аман от пернишки шофьори, ей. И сега, ако добавиш, че е карала голф направо картинката е ясна. Имам чувството, че тия хора там изобщо не си правят труда да изкарат и два часа курмуване преди да си купят книжката.  Twisted Evil Не че няма изключения, ама масово са си джигити в колите.  ooooh! Стискам палци да оправите настинката с Алекс бързо и скоро да сте на крака - усмихнати, ведри и в прекрасно настроение.  Hug Hug Hug
Тони, уф, така се надявах, че ще пишеш само хубави новини.  Confused Обаче си мисля, че щом втория път все пак е дало някакво показание значи може и да е от нещо странично. Както казва Ира - ушна кал например, или пък нещо друго, което предният доктор не е сметнал като достатъчно сериозно оплакване, за да му обърне внимание.  newsm78 Ако беше хич да не чува, би трябвало и двата пъти уреда да отчете 0% чуваемост, а не да има колебания.  Thinking А и важното е, че с другото ушенце всичко е наред. Дори да има някаква изостаналост в едното, другото ще компенсира. Но той е много малък и тепърва ще се развива. Пък и като поработи с логопед съвсем ще напредне, сигурна съм.  Naughty Да го нагушкаш мноооого силно от нас.  Hug Hug Hug Изпращаме му вълшебен прах от обич и хиляди четирилистни детелинки - невидими за другите, които да полепнат в косите и по миглите му, докато спи и да го целунат нежно за събуждане. babydust7 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 215
Добро утро мамчета  Hug

Благодаря за хубавите, мили и нежни думи. Лулу, ти си истинска поетеса, мила  Heart Eyes
На мен не ми е притеснено, а ми стана досадно, че не намерихме обяснение на изоставането. Не мисля, че е съвсем глух, апарата светна все пак, но е напълно възможно да не чува всички звуци  Thinking И все пак се успокоявам, че лекарите знаят повече от мен и сигурно премислят три пъти, преди да се изкажат. Едно е сигурно, все някой ден ще проговори и тогава ще дотичам да се похваля  Mr. Green

Анаморф, разбрах от фейсбука за удара. Наистина неприятна история, но пак повтарям, най-важното е, че сте живи и здрави. Настинката ще мине, но дано на детето не му остане някакъв уплах. Изпращам му въздушна целувка и гадната темперетура веднага да си заминава  Heart Eyes

# 216
Добро утро от нас!

Френско Тони
-да, това , което е написала Лулу за вълшебния прах и четирилистните детелинки е просто прекрасно, мило и много нежно! Аз също мисля като нея, че детето тепърва ще се развива и тогава ще се разбере дали изобщо има проблем, според мен детенцето си е отделен индивид, уникален сам по себе си и развиващо се по -различен начин от другите. Например Перси също не иска да говори, знае няколко думички, които повтаря от няколко месеца, но се опитвам да съм търпелива. Стискам палци да няма проблеми, изпращаме му много целувки на малкия сладурчо!
Анаморф-оф, оф, наистина кофти ситуация! Пожелавам ви бързо да се възстановявате с Алекс, а и честно да ти кажа, струва ми се, че може и нещо вирусно да е при вашата ситуация, Перси и съпруга ми изкараха точно такова нещо........ Каквото и да е, бързо да минава и най-вече да няма стрес и негативни настроения от случката!
Янакр-хубаво е когато децата ни се представят добре и стават самостоятелни същества! Браво на малкият юнак, все така да продължава!

Ние сме добре, наспани, дори Перси отиде вече на разходка с татко си в Бояна.

Хубав ден на всички!

# 217
Здрасти мами!!!

Френско Тони,нещо не ми изглежда читава тази работа с тоя апарат.Не може едният път да не чува и след 10 мин изведнъж да вземе да показва,че има слух.И аз на мнението на Ирка-сигурно има повечко кал.Иначе като проговори,ще трябва да ти да ходиш на преглед,че главата ще ти гръмне(от опит го казвам Mr. Green)Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка,моля те,като намериш лек за приспиването сподели го PraynigОт 1 м е ад.Върти се по 1 ч преди да заспи,ама супер досадно се върти ooooh!Крещи,хленчи,чуди се какво да стане да си вземе,абе ужас.Сега в Сандански я паркирах да си спи на нейното легло и хич не ме интересува.И на спалнята и на леглото едно и също прави Crossing Arms,поне да ми е широко като заспи.Ейййййййй,човек не може 2-ро дете да си направи от тея калпазани Mr. Green
Тази нощ май пак и беше студено,та се беше напикала,ама си спи мокра,няма проблеми.По 100 пъти на нощ я завивам,а тя се развива,и ляга върху юргана.Сега и купих ватиран чувал,отдолу ще и слагам едно боди с къс ръкав и това е Crossing ArmsМислех чувала чак зимата да го злагаме,ама като не спи завита,ще го започнем от сега.Поне е с крачоли и се надявам да няма претенции и за него,че в другите не искаше да спи,нали не може да става и я дразни като се върти и и се омотае около краката Laughing

Яна,браво на детето.Направо си за завиждане с толкова безпроблемно свикване с яслата.Дано при всички е така Peace

Какво ли става с Лелка newsm78Малкият мъж дали посвикна Thinking

# 218
  • вкъщи
Здравейте!
Тони и Лулу дано тревогите ви се окажат напразни Peace Peace Peace
И Мони заспива след много въртене,мрънкане,ставане,лягане,пиене на мляко ,4ай и накрая кротясва,ама може и след 2 4аса да е.А аз побеснявам,щото накрая едвам гледам от номерата му.
За говоренето,много се притеснявах,но изведнъж по4на да говори мноооого,по цели изре4ения,е не казва някои думи цели нооо,му разбираме вси4ко ве4е.Даже нощем бълнува и говори насън.
За яслата -тази седмица не е ходил,нали беше сополив,но е към оправяне,без да е пил нищо,пу пу.От 14 или 15 тръгва.Дано свикне скоро,и аз да се успокоя.Тамън взе да спи ве4ер и да бълнув а и пищи по-малко.Днес обикаляхме магазините ,еее няма такава лудница,народа пазари като за последно детски неща,и навсякъде е обрано.Теди ще е знаменоска на 15 и искат да е с 4ерна пола,еми не намерих такава,ще ходи с тъмно дънкова.Официалните са като за някакви лелки Mr. Green,и не ми се дават 30 лв за 4ерна права пола.

# 219
Още съм тук...
Кроки
, нещо за премиера ли чух? Сигурно не съм ти казала, но съм представител на един информационен сайт, мога да понапиша туй онуй smile3508 ако получа покана, даже мога и да ти простя smile3521
Аз тъкмо приспах дзверо, който заспа внезапно, докато се бореше с възглавниците, та сега имам малко време да се поровя тук. Димяни, пак премеждия си имала, разбрах, да се оправяш бързо.
Морска, днеска си мислех за вас, ама голям огън ви гори на главата сега..
Анаморф
и вие сте се отбелязали, мен много ме е страх като возя малкия, че аман от идиоти по пътищата
Много ми се спи, ще лягам, че като знам в колко ще стане дзверо.....

# 220
Добро утро!

Хайде на по чашка неделно кафенце:

За заспиването-ритуала ни е следния: слагам го в леглото, обикновено си взема всяка вечер по някоя играчка, пускам му Сесария Евора да слуша, изгасям осветлението в стаята и той си заспива сам. От няколко дни аз също съм му сложила олекотеното чувалче, защото си захладня, а и той като спи  в отделна стая, абсурдно е без чувал, постоянно ще спи отвит, няма смисъл.
За говоренето-много, много сме далеко от думи и изречения!

# 221
вечер няма проблем ляга и заспива,обачееееееее обедния сън ми къса нервите,то трябва все да си над главата му и да му шепнеш заспивааааааааааааай  Twisted Evil

# 222
Здравейте момичета. )))

Аз от сто години не съм се разписвала, но реших да намина да ви видя. )))
Успях да видя снимките на анаморф от сватбата, чудесни са и си личи, че сте много щастливи. ))

Тони и Тото, стискам палци нещата да се оправят. Според мен също трябва да опитате на друг апарат, странно е че така се получава.

При нас няма нищо интересно, Калина расте, дивее, напоследък е станала много непослушна, постоянно прави магарии и каквото си иска. С гърнето сме до никъде, особено сега като е хладно пак сме на памперси, защото не мога да сменям по 7-8чифта дрехи. ((
На ясла няма да ходи, мисля от другата година направо на градина (ще е направила 3години).
Ето малко снимки от рожденният и ден, на който му се гледа. )

първа гостенка  сервира  с рисунка  прави муцуни  духа свещи  и пак  огън  браво
цък  децата се кефят  малко смях  похапваме с гостите  с мама  с мама и тати

# 223
 Hug
Мирама страхотни снимки госпожицата е прекрасна.
Днес цял ден сме в къщи защото времето е много гадно превалява отвреме на време.Моите са герой не са се сбили нито един път днес.Каката направи палатка от едни стари чаршафи и столове и цял ден си играят вътре.Пу-пу днес направо не мога да ги позная.

# 224
  • София
Здравейте и от нас със Яна.
мирама, страхотен купон!
Ирка, да те предупредя, че ако имаш каско с протокол при такъв удар е мног вероятно да не минеш и да си искат протокол от КАТ или да ти откажат щета/ мног неприятно, но с това се занимавам/, та провери хубаво...
Тони и Тото, дали не може още веднъж да се тествате? Защо да се тормозите, ка просто тестът не е верен? Целувки и от нас!
за говореното - Яна прави всякакви изреченияу даже с прилагателни, направоне спира, ако никой не я слуша вдига телефона и почва да си говори по телефона, като прави даже моите физиономии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт