АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 795
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Времето е хубаво и всички са навън, личи си, няма никой във форума  Grinning.
Лелка, браво за напредъка на Мони. Цвети, като приеха след нея нови деца, се стресира от тях и спря да реве, дано и при Мони е било така.
Лулу много ми хареса това изречение за манджата  hahaha hahaha hahaha. Ще свикне момчето бързо.
Марти дано се разминете само със сополи. Дани вече има трениниг на градинката, скоро няма да иска да се прибира. Много гадно с теб, нещо цикълът ти ли се е разместил? А с противозачатъчните, може и да ти е по-добре, аз искам да си слагам от тези с лепенките, но първо консултация с док, че нещо имам неразрешим проблем със стомаха и избягвам всякакви хапчета.
Е това е, Цвети днес няма Т  Praynig, същата хала си е /вярвам, че вашите пожелания са помогнали/. Направо не мога да я изтрайвам, не съм спала поне три нощи, а днес рева поне 40 мин на вън, побърках се  Whistling. Сериозно се замислям утре да я пращам на ясла.
В понеделник и вторник яслите няма да работят нали?

# 256
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен.

Най- после почивен ден и детето е на градина, след малко мъжо заминава на работа- кеф неописуем  Grinning

Вчера ударих малко колата, щото вече недовиждах от умора като си тръгвах от работа и мъжо зега не ми говори, ще кажеш че нарочно съм го направила  Sad.

Вчера имаше празник в детската им градина. Егати празника  ooooh!. Направили един казан картофена манджа  Shocked, продават я, народа си купува, сяда на пейкит енавън всеки с детето си и ядът манджа и пият вода. И те това е  ooooh!. Чудех се да се смея ли, да пла ли, че и смените си смених на работа заради празника им. Седях и блях като застреляна 5 минути и си тръгнахме с детето.

# 257
Ха, здравейте и от нас!

Бобче-доста интересен празник, наистина, нямам думи просто! А колата се оправя, случват се и тези неща!
Лулу-браво за бързото адаптиране на Сашунчо, за всеки човек си е стрес дадена нова ситуация, а да не говорим за едно дето, което изведнъж го отделяш и го даваш на едва ли не чужди хора.
Елисеееее-радвам, се че Цвети бързо е преборила температурата, сега само игри и смях и пожелаваме!
Лелка-браво и на вас за свикването в яслата на малкия герой! А за съкращаването: особено неприятно.
Марти-дано хлапетата се разминат само с хрема. За цикъла не се притеснявай, доста често се срещат тези проблеми на хормонална основа. Пожелавам скоро да се стабилизира!

Ние сме добре. Аз нещо съм се изнервила, по този повод така започна да ме боли корема, а аз си имам и колит и шоуто е пълно.

# 258
  • Germany
Хихихихи, Бобче, направо като те четох се гледах от страни преди 3г. на първия празник в градината на Саши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само дето при нас има и чай  Wink и техния сладкиш с лук  ooooh! и всички се избиват да си купуват и да си хапват и голяяяяям купон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green С годините ми стана ясно, че тия събирания се правят да можеш да обсъдиш с другите родители разни работи покрай децата и градината, не че да става купон  Sunglasses пък и за германците това си е вид купон  hahaha

# 259
  • София
Сега като съм само с едно хлапе и няма да се отървете от мен Mr. Green.
Лелка, Лу, браво на малките мъже за бързата адаптация Grinning. Ще свикнат, дори вероятно ще има и такива дни, в които няма да искат да си тръгват.

Накрая си нахлупи гърнето на главата и търчи с него по спалнята.

Представям си сладураната Joy.

Елис, цикъла ми е малко странен. 5 дни ми тече нормално, като към 4 - я ден вече съвсем е намаляло кръвотечението, на 5 - я ден е спряло и на 6 - я с пълна сила започва да тече наново и така 10 дни ooooh!.
Бобче, вярно е бил "голям" празник hahaha. Аз за колата не се ядосвай, все пак това са само ламарини и се оправят. Важното е, че на теб ти няма нищо Grinning.

# 260
Бобче, а маджата поне струваше ли си  Joy
И в нашата градина (училище) имаше празник за Коледа...Родителите бяха надонесли сладкиши (преобладаваха шоколадовите и прегорелите) и имаше за пиене разни сокчета и колички. Ние с мъжа ми не успяхме да си намерим група, за да завържем разговор и като видяхме че Виктор изобщо не се интересува от сладкишите си тръгнахме. Ааа, забравих ! Преди това децата ни пяха песни, но много фалшиво и половината от тях не знаеха думите, а си бъркаха по носовете  ooooh! Вече не ми се ходи на такива дейности.
Лулу, Елис, само така с хубавите новини  Heart Eyes Heart Eyes

# 261
bob4enka, направо си умрях от смях - казан с картофена манджа и я продават. ))))))  Joy

При нас момичета нищо ново, Калина всъщност не ходи на ясла, няма и да я пускам. Мисля другата година направо на градина да я пробвам, за сега имаме възможност да я гледаме (редуваме се, аз, баща и, бабите). ))
Тук 1месец, че и следващият вероятно съм си аз по цял ден с нея, понякога направо изпушвам, макар че гледам много да не обръщам внимание какви простотии прави. )
На моменти се чудя дали да се скарам, или да се разсмея, такива щуротии измисля понякога. ))

# 262
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сега и аз се смея, ама ми се плачеше, че много се точих. Дезита, тези тук дори не разговаряха помежду си. Всеки с хлапето си и плющят  ooooh!.

Аз за колата, ударих я много тъпо. Като си тръгвах от работа до мен беше паркираа друга кола, но явно много близо. И като ръгвах, завих на дясно към страната на колата, но много косо, не прецених, че трябва да се изнеса повече дзаснах нашата в бронята на другата. На другата кола и нямаше нищо, но на нашата има голяма вдлъбнатина и драскотини долу на задната дясна врата. Кой знае колко ще ни струва да я оправим, а трябва, защото ще си загуби много от цената а е нова 2006 година.
Тааа, мъжо е сърдит, аз пък на него, че не внимава какво говори. И сега в къщи е войно поле, само си сумтим и се разминаваме из стаите и никой с никого не говори  Crazy Натова отгоре съм в ПМС и диетувам и картинката е пълна  Crazy ooooh!

Ама стига съм ви занимавала с моите глупости. Да се похваля малко. През събота и неделя си продадох първата торта тук. Не че съм някакъв майстор, но на фона на техните никакви постни торти тук на бастословни цени, моята направо я лапнаха  Laughing Laughing. Та, ще иам и още поръчки живот и здраве  Grinning

# 263
Бобче, браво за тортата ! Откъде знаеш, че някой ден няма и сладкарничка да отвориш, а ??? Flutter Изобщо не се шегувам.
А за колата - жалко наистина. Знам, че изправяне на броня е скъпа процедура  Thinking Но вече съм далече от реалността, понеже от повече от две години сме без кола.

Ние се скапахме от разходки и децата едва удържаха да се навечерят и си легнаха. И двамата шмъркат, явно са понастинали. Сега пък по телевизията казаха, че има вече грипна епидемия и според мен учениците и другите дечица посещаващи разни ясли и градини ще се изпоразболеят накуп. Дано действителността ме опровергае.

Лека нощ на всички.

# 264
Янакр ,страхотни деца имаш!!!! Hug
Чужбинските мами ,разсипах се от смях с тези партита по детските градини! Joy
Лъчо вече ходи по цял ден на ясла и много го хвалят. Blush Чак не ми се вярва!Стана много дисциплиниран.Започна да се храни и да заспива в 1ч. на обяд.Това с храненето е най-великото постижение!!! Laughing Аз не успях за две години да го нахраня с друго освен с мляко. Mr. Green
И ние вечер и понякога нощем пием мляко и чай.Ужасно е досадно и вредно за зъбките. Confused Мирама ,сокчето е по-голямата беля!Това скорострелно прави кариеси по зъбките.Нека пие водичка.Да ,тя не е толкова вкусна  Wink ,но пък е безвредна.
Ребусче ,Вале ,на 29-ти ни е премиерата.Живот и здраве ще ви поканим. Simple Smile
Морска ,мерките на Теди са впечатляващи! Party Браво на него!С 5 см е по-висок от Лъчо и с един килограм по-тежък! Sunglasses Вече е мнооого голям мъж ,като татко си! Simple Smile
Най-накрая сколасах да драсна два реда.А сега отивам да умра на леглото.Режисьора ни е тежък маниак и ни изпива силиците.Не знам как ще доживеем до 29-ти. Crazy
Целувки на всички! Kissing Heart Flowers Bouquet Two Hearts

# 265
Честит празник на именниците.Много здраве ,щастие и късмет

Браво на Мони ,Саши  и Лъчко за яслата -все повече  да им харесва там.
Децата вече оздравяха и не им се стои в къщи .Ицко само повтаря -Тива ме пи тицата.Много иска да ходи на ясла .До сряда обаче ще са в къщи яслите ще почиват понеделник и вторник-а пък още са в болнични.Дано и днес се задържи хубаво времето ,че да поиграят навън.
Лек ден на всички Hug Heart Eyes

# 266
Добро утро и от нас!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ПРЕКРАСНИТЕ ИМЕНА:ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И СОФИЯ!

Кроки-радвам, се че Лъчката е отличник в яслата, чудесно! А на теб много късмет на премиерата!
Бобче-аз съм на същото мнение като Фр.Тони, нищо чудно след време да станеш прочута в сладкарската индустрия! Абе най-важното е да правиш, което на теб ти харесва.
Фр.Тони-дано при малчуганите е безобидна настинка!

# 267
Честит имен ден на всички празнуващи! Желая всичко най-хубаво, щастие и късмет. ))))

крокодил, определено не е хубаво и сок да пие, но тя пие от тази вода, която е с вкус на ябълка, ягода, лимон. Вика и сок и като четох съдържанието съм склонна донякъде да я оставям да я пие. )

# 268
Кроки,покана ли видях Crazy ще я очаквам с нетърпение  bouquet

# 269
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!

Бобче, пожелавам ти оттук нататък много торти да продадеш Peace.
Тони, дано бързо мине на хлапетата настинката Praynig.
Кроки, браво на послушното ти момченце Grinning. В яслите/градините наистина много по - бързо научават неща, които ние с месеци, години не успяваме.

Общи условия

Активация на акаунт