АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 800
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Лулу,браво за хубавите новини Hug

Теди също пие АМ вечер 300мл Peace

# 241
 Hug
Лулу страхотни новини. Hug Hug Hug
Ади честит ти именник.много здраве и късмет.
Мойте диванета днес се раздрискаха.Водих ги на педито и двамата са настинали.Разминах ме се без Аб слава богу само 2-дни на ентерол ще са .Дадоха им до края на седмицата болнични .
Ето вижте какво е сега у нас танци и акробатикаhttp://vbox7.com/play:d3245022
И един певец с дъвка.http://vbox7.com/play:617c1704

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:55 от yanakr

# 242
Добрът Вечер !

Лулу, олекна ми на душата ! Много се радвам на добрите резултати  Hug
Елис, цункай малката мишанка от нас. Бързо да оздравява  Heart Eyes
Ади, мерси. И честит имен ден на любимия   bouquet

Марти
, има наистина и по-задълбочен преглед, но лекарката не сметна за необходимо да го предпише. тя реши, че се дължало на скорошна хрема. Дано да е права. Сещам се, че Анаморф ме питаше дали е било под упойка - не. Но той беше много кротък и се вслушваше с внимание, да не повярваш чак.

При нас няма ново. Утре ще ходя да питам кога отварят яслата (беше предвидено за средата на месеца).

Лека вечер на всички.

# 243
Добро утро!

Честит Първи учебен ден на всички ученици! Да са здрави и само по вода да им върви!

# 244
Добро утро,мами!!!

Честит Първи Учебен ден на всички ученици HugДа са ни живи и здрави,много усмихнати и много ученолюбиви  bouquet

И аз пак да почерпя(ама колко торти,изядохте за 2 дни,а Joy).Моето братче и майка ми днес са рожденници.Да са ни живи и здрави и още дълги години да празнуват Peace Heart Eyes

# 245
Добър ден и от мен момичета. ))))

Честит Първи Учебен ден на всички ученици. ) Пожелавам им успешна учебна година и много приятни емоции. ))))

***Ади***, честити да са ти рожденниците, живи и здрави и щастие и любов им пожелавам. ))))

Калина тази вечер изобщо не е пила мляко, през нощта също. ) За сметка на това искаше сок, а в къщи нищо не останало. ) Накрая сипах малко сок от една консерва с ананас. )
Сега отиваме да се запасим със сок. )))

# 246
Чести първи учебен ден на учениците.
Габи също имаха тържество в градината за предучилищната група.
Адичестит рожден ден на брат ти и и на майка ти живи и здрави да са и много късмет им желая.

# 247
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ!
Ади, да са ти честити рождениците. От здраве и късмет да не се отърват, и много да им върви във всичко!  bouquet  bouquet  bouquet
Нашият първи учебен ден започна. При Теди нямаше никакви проблеми. Сашко влезе с кеф в яслата, но докато говорехме с медицинската сестра навън, излезе сам и с рев. Веднага го гушна една от госпожите и взе да го успокоява. Ние тръгнахме. Той все си ревеше. Майка ми го е прибрала току-що и са й казали, че доста е ревал. Всъщност почти през цялото време. Майка ми каза, че излязъл много разстроен и объркан.  Confused И на всичко отгоре си стискал раничката, а тя по принцип трябва да остане тази седмица там. Но явно я е усещал като някаква опора и затова не я е дал. Иначе е ял, в това отношение проблеми нямало. Само с рева. Но като излязъл обяснил на майка ми, че там вътре е Фифо. Това е едно негово приятелче - Ивчо, на което той казва Фифо. Всъщност това е детенцето на приятелката ми, която почина. Та ще са в една група и се надявам, че това ще помогне и на двамата да преодолеят стреса. Ивчо пък освен рев, отказвал и да яде. Утре сме решили с неговата баба заедно да ги вкараме, да видим дали от това ще има ефект. Е, на мен ми е ясно, че предстои адаптация, та не се тормозя много, много. Все пак сме го минали този път вече веднъж с Теди. Само дано при Сашето стане по-бързо и по-лесно, отколкото при него, че си е мъка за детето този период. Thinking
Айде, това са новините от мен. Стискам палци от другите ясленичета, които тръгват днес вестите да са по-весели. Grinning

# 248
Честит Първи Учебен Ден на първолаците!
Ади честити ти рожденици, да са живи и здрави и още дълги години да празнуват заедно! Е много го криеш твоя мъж, така и не ми каза как се казва  Crazy.
Лулу страхотно новини за резултатите на Теди и аз си мислих, че ако има кръв да си видяла, урината при най-малкото количество се оцветята. Според мен първия път са объркали пробите.
Честит Първи Яслен Ден на Сашун, бързо да се приспособява, щом си има и приятелче, е по-лесно  Heart Eyes.
Марти  Praynig стис, да докладваш. Аз се настройвам емоциално скоро да посетя гинеколог, сега съм си избрала този който ме израждаше.
Яна бързо оздравяване на твоите послушковци. В момемнта в Бс върлувал ентеровирус, пресни новини от вчера.
Цвети продължава да е с Т  Close, утре май пак сме на док, дано се размине АБ.

# 249
Уууупс,забравила съм.Кръстьо се казва Peace

# 250
Добро утро момичета, от вчера никой не е писал...))

Калина вече 3та вечер не е пила мляко, само иска малко сок и това е. ) Явно приключихме с него. )
Малко ми е мъчно, защото ми беше много хубаво вечер да я гушна и да си пие млякото. )

lulumba, дано скоро да свикне малчо и да не плаче така.

elissee, дано и Цвети да се оправи скоро и всичко да е ок. )
А ти за гинеколога не се притеснявай, аз от раждането вече не знам колко пъти ходих, поне 3-4ри. )

# 251
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, радвам се, че резултатите на Теди са добрите  Grinning. Пожелавам на Сашко скоро да преодолее стреса и да се адаптира бързо Praynig.
Яна, големи сладури са двамата Peace. Скорошно оздравяване.
Елис, бързо оздравяване и на твоята принцеса Hug.
Ади, да са ти живи и здрави рожденниците baloni.
Мирама, колкото и да ни е тъжно, хлапетата порастват и стават от ден на ден все по самостоятелни Grinning. Дани има случаи в които вече въобще не ми дава да го прегръщам и целувам Tired, но... такъв е живота.

Сега за нас. Първо за мен Mr. Green. След моя преглед гинеколога установи, че имам хормонално отклонение и 10 дни ще пия първо едни хапчета, след това 3 месеца, други и от тях трябва да ми се нормализира цикъла. Гадното е, че вторите хапчета са противозачатъчни, а аз такова нещо през живота си не съм пила и не знам как ще ми се отразят като цяло newsm78.
Хлапетата нещо се поразболяха. Ани освен хремата започна да кашля. Според мен сополите й се стичат в гърлото и това е причината за кашлицата, но утре ще я заведа при педиатърката тя да даде едно по - компетентно мнение. Дани пък му потече носа, но за сега слабо. Още снощи взехме по - сериозни мерки, но ще видим дали ще успеем да овладеем положението Thinking. Тази сутрин Ники каза, че нищо му няма и, че ще го води на градина, въпреки че аз не бях съгласна, но с мъж може ли да се излезе на глава Close.
Иначе вчера и днес човекът прави разни номера само и само да не ходи на градина. Сутринта като са стигнали започнал да се тръшка и да се дърпа, че не иска да влезе в стаята, но докато Ники бил там не ревал. Вчера също не е ревал, но каза, че му било малко мъчно за нас. Ще свикне няма къде  да ходи Laughing. А Ани пък (тя нали не знае какво е това детска градина), голям зор, голямо чудо да ходи "на гадинка" hahaha. Дори успокояваше Дани с думите: "Дани нама пачеш, аз пинкам теб". (Дани няма да плачеш, аз ще спинкам с теб). Ех, баща й ако се беше навил да я запишем и нея сега и тя щеше да е ученичка, но...
Сега приключвам, че ще ходим с Ани на вън.
Приятен ден на всички   bouquet.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 10:10 от Марти

# 252
  • вкъщи
Добро утро от нас!
Мони в4ера и днес е на ясла,днес изобщо не плака,каз ами 4ао,цунка ме и влезе,но си поръ4а какво да му купя като го вземам.Оба4е там не яде нищи4ко,и тов а ме притеснява да не се обезводни.И не играе,а седи само.Дано днес се е отпуснал.Имат 5 нови деца от днес,които ужасно пла4еха,та да видим дали не е прихванал и той.Но ми е мааалко по-спокойно де,поне не пищи като го водим.Да видим след 4ас като го взема какво ще е.
От 23 съм съкратена,и ще по4вам да у4а др висше,англ филология,да видим как ще сколасам.

# 253
Марти, да така е, порасват си децата. )))
За противозачатъчните не се притеснявай, аз пия от 10години, не ми се отразяват по някакъв особен начин. А и новите вече са много по-пречистени. )
Децата дано се оправят бързо. )))

лелка, много кофти че те съкращават. А за ученето съм сигурна, че ще се справиш. )
Аз март месец записах втора магистратура и не е толкова трудно.

Калина тази сутрин е невъзможна, аз прибирам, а тя минава след мен и сваля всичко на земята. Вади си едни ботуши за зимата и иска да ги обува. Накрая си нахлупи гърнето на главата и търчи с него по спалнята.

# 254
  • В светлината на слънцето
Добър ден и от мен  Hug
Новините днес са малко по-добри. Първо да кажа, че вчера Сашето беше супер стресиран цял ден. Абе все едно друго дете. Едва заспа вечерта. Чак се чудех как ще ходим днес на градина. Обаче тази сутрин се събуди сравнително в добро настроение и тръгна без проблем. На влиза пак порева, но много по-малко и много по за кратко от вчера. Още докато бяхме там, го чухме, че млъкна. Майка като го вземала на обяд й казали, че днес е бил доста по-спокоен. Надявам се бързо да мине адаптацията. Иначе той и вчера, и днес там се е хранил, при това доста добре. Ама то и Сашко гладен няма да остане де. Ревът си е рев, манджата си е манджа. Mr. Green Та така при нас. Предполагам, че той се успокоява и от факта, че ние не правим някакви трагедии от това, че реве, а се държим спокойно. Според мен спокойствието на родителите в такива ситуации много помага, защото малките подсъзнателно усещат паниката и така се стресират повече.
Хайде, оставям ви, че днес пак ми пуши главата, а довечера съм и на родителска среща на каката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт