Еднократна помощ за първокласници

• 32 955
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Именно, в Пловдив - "Север" искаха номерата на обувките и дрехите.

# 16
  • Под гъбата
Информацията от нашето Социални грижи е че заповедта за изплащане на помощите в пари е пристигнала. Документи се приемат и обработват до края на септември и ще се изплаща в началото на октомври.

# 17
А имате ли представа, дали има значение ,че децата ми ще бъдат на училище в един град а аз подавам документи за детски-помощи в друг град?
Да не ми направят проблем затова? newsm78

# 18
А имате ли представа, дали има значение ,че децата ми ще бъдат на училище в един град а аз подавам документи за детски-помощи в друг град?
Да не ми направят проблем затова? newsm78
Няма да ти направят! Simple Smile

# 19
Това,което разбрах е,че:
 -един път представяш удостоверение,че детето е записано в първи клас -при подаване на молбата за еднократна помощ за първи клас    и
 -втори път отново представяш удостоверение,след започването на учебната година,че детето посещава редовно занимания

Мисля,че /второто/го изискват и за детските-за да не ги спрат.
Правилно ли съм разбрала  Blush ?

# 20
  • София
 За помощта за първи клас на мен ми искаха само една бележка от училище-че е записано,а за детските се носи след 15 септември.Срокът бил от 16 до 30.Иначе след това училищата подават сами до социалните кой ходи редовно на училище и кой-не,прагът за детските е 5 неизвинени отсъствия на месец.Поне така пише в наредбите им.
 А искаха ли ви копие от трудова книжка?Че на мен да.

# 21
  • Под гъбата
Това,което разбрах е,че:
 -един път представяш удостоверение,че детето е записано в първи клас -при подаване на молбата за еднократна помощ за първи клас    и
 -втори път отново представяш удостоверение,след започването на учебната година,че детето посещава редовно занимания

Мисля,че /второто/го изискват и за детските-за да не ги спрат.
Правилно ли съм разбрала  Blush ?
Да! вТОРИЯТ СРОК ЗА УВЕРЕНИЕТО Е КРАЯТ НА М.ОКТОМВРИ

# 22
Аз искам да попитам дали трябва бележка за доходите на таткото при положение че нямаме брак?
Когато съм подавала за детските не са ми искали нищо за таткото. Rolling Eyes

# 23
Аз искам да попитам дали трябва бележка за доходите на таткото при положение че нямаме брак?
Naughty
Хамалогията е едно към едно ,както е с детските.И декларацията е същата.

# 24
Naughty
Хамалогията е едно към едно ,както е с детските.И декларацията е същата.

Жу благодаря за отговора!!! smile3525
Реванширах се в другата тема  smile3503

# 25
Момиччета, аз изпуснах срока.  Sad
Какъв беше максималния доход на член от семейството, при който се получава помощта?

# 26
  • Стара Загора
350лв.

# 27
  bouquet
Благодаря. Аз изчислих и за 7 лв. не се вмествам. Поне да не съжалявам, че съм пропуснала срока.

# 28
  • Под гъбата
А може би трябваше да пробваш. newsm78 Срокът за приемане на документите е до днес включително.

# 29
Ох, няма да мога. Сама съм си виновна. Sad

Общи условия

Активация на акаунт