Еднократна помощ за първокласници

• 32 953
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз пък днес получих обаждане: "Ало, добър ден! От Социално подпомагане се обаждаме. Имате първокласник. Ами хайде де, кога ще донесете декларацията и бележка от училище? Ще ви изчакам само още два дни, да знаете." Слушам и не вярвам на ушите си.

Знаете ли, когато единият родител е базработен, какво се прави? Декларация ли се подписва, що ли? И какво допълнително трябва да се занесе в такъв случай, освен изброените в образеца? След този жест, как да не отида да ги уважа  Laughing.

# 31
  • София
  Кльомба,аз не работя и подписах декларация,че таткота ни издържа/не сме женени/и ми искаха трудовата книжка за справка.
  А след като са ти се обадили,значи ли,че срока е продължен?

# 32
  • 1st floor
бележките от училище , които са за детските надбавки не се ли носят през октомври , защо Кльомба е изпуснала срока newsm78...или мойта информация е стара и аз също съм го изпуснала Rolling Eyes? Миналата година си спомням много точно , че занесох бележката през септември и ме върнаха...носих нова през октомври...

# 33
Аааааааа ,аз септември занесох бележката и си я взеха,като топъл хляб  Laughing

# 34
  • София
Срока бил до 30 септември.

# 35
  • 1st floor
Аааааааа ,аз септември занесох бележката и си я взеха,като топъл хляб  Laughing
Супер! Дано не съм изпуснала срока... Tired

# 36
Радвам се за всички, които ще вземат еднократни помощи, но ми е болно и гадно, защото нашият първокласник явно не е дете в тази държава - откакто се е родил никога не сме взимали детски, а сега и помощ няма да получим, защото баща му се е осигурявал винаги на брутна заплата и не се вместваме в тези прословути 350лв., обаче
-никой не получава брутен доход, а данъците са доста сериозна сума
-няма вече и семейно подоходно облагане, 2 години поне такива средства взимахме
-таткото е безработен "едва" от 3 месеца и даже е получил обезщетение, така че едва ли ще се вместим в изисквания доход ooooh!
Излиза, че нашата мила родина наказва нашето семейство, защото сме образовани, честни и сме се оженили и не признава децата ни за също толкова граждани колкото останалите, но като идем в оптиката си плащаме 100 лв за чифт очила за същото това дете, нищо че си внасяме всички здравни осигуровки ooooh! нямам думи
извинете, че се наоплаквах, но ми идва в повече напоследък!

# 37
Някой получил ли е тази еднократна помощ и кога се очаква да се преведат сумите?

# 38
Помощта е в размер на 150 лв. Тъй като подадох документите още през август  заедно с детските през септември получих и помощта.

# 39
Някой получил ли е тази еднократна помощ и кога се очаква да се преведат сумите?

На мен вчера ми я преведоха.

# 40
Имам информация,че е преведена с тазмесечните детски Peace

# 41

Не е преведена с детските,тях още на 17.10. ги получих, но няма и следа от помощите. Confused

# 42

Не е преведена с детските,тях още на 17.10. ги получих, но няма и следа от помощите. Confused

На мен вчера ми ги преведоха заедно с детските.
Явно имат някакви затруднения този месец с детските и еднократната помощ. newsm78

# 43
Аз също току що си изтеглих помощта за първокласничката заедно с детските.Този месец е преведена на майките,които са подали документи до края на септември.На тези,които са подали през октомври ще я преведат другия месец.

# 44
  • София
Аз подадох документи в предпоследния ден -29. 09. Още не съм я получила, получих само детски на 16.10.

Общи условия

Активация на акаунт