Еднократна помощ за първокласници

• 32 799
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
И аз я получих на 22.10 заедно с детските надбавки thumbsup

# 46
И аз я получих на 22.10 заедно с детските надбавки thumbsup
И аз заедно с детските, само че на 16-ти! Peace  Дори не съм ходила да си взимам заповедта.

# 47
  • София
Според вас нормално ли е, че все още не ми е преведена еднократната помощ? Rolling Eyes Вярно, че подадох документите на 29. 09, но октомври вече почти приключи..... newsm78

# 48
Според вас нормално ли е, че все още не ми е преведена еднократната помощ? Rolling Eyes Вярно, че подадох документите на 29. 09, но октомври вече почти приключи..... newsm78

Нормално?Май не!
Но не си само ти, днес след дълги и тежки разговори със Социално подпомагане, ми съобщиха, че ще си ги получа ноември месец, защото съм подала молба на 30.09.
Другия път по рано да съм отишла Mr. Green

# 49
Тази година има ли такава помощ?

# 50
  • Добрич
да има- 150 лева до края не септември се подават молби,350 лева е границата която нетрябва да надвишавате като доход на член от семейството

# 51
Мерси. А някаква идея под каква форма ще са- дрехи, пари?

# 52
Мерси. А някаква идея под каква форма ще са- дрехи, пари?

До колкото съм запозната, помощите вече са САМО в пари. Peace

# 53
Здравейте,
тъй като вчера си подадох документите за еднократна помощ за първокласник, искам да уточня нещата, за които ми дадоха 14-дневен срок за отстраняване:
1. От училището ми дадоха служебна бележка, а не удостоверение.
2. В нея пишеше, че детето е записано в първи клас, но не пишеше, че е за първи път в първи клас.
3. Тъй като съм работила на 2 места за последните 12 месеца, от първото място ми трябва и удостоверение за изплатени обезщетения при прекратяването на тр.договор, независимо, че те са включени в удостоверението за доходите.

Дано да съм помогнала на някой с поста си.

# 54
Здравейте,
тъй като вчера си подадох документите за еднократна помощ за първокласник, искам да уточня нещата, за които ми дадоха 14-дневен срок за отстраняване:
1. От училището ми дадоха служебна бележка, а не удостоверение.
2. В нея пишеше, че детето е записано в първи клас, но не пишеше, че е за първи път в първи клас.
3. Тъй като съм работила на 2 места за последните 12 месеца, от първото място ми трябва и удостоверение за изплатени обезщетения при прекратяването на тр.договор, независимо, че те са включени в удостоверението за доходите.

Дано да съм помогнала на някой с поста си.
БЕЗОБРАЗИЕ! Няма как детето Ви да е за втори път в първи клас, той не се повтаря.-

# 55
Има, има. Не се повтаря, но можеш да го отпишеш. Записваш го на 6 години, взимаш помощта и после решаваш, че не е готово за първи клас и ще го пуснеш догодина.
Масово се среща при "братята".

# 56
  • Пловдив
А бележка от джипито за поставени всички задължителни ваксини искат ли?
Попаднах на нещо такова в друга тема...

# 57
  • Добрич
не бележка от лекар няма да изискваме,само че това да пише за първи клас,е вярно,изискваме да го пише,много лъжат по голямата част от нашите клиенти.Вчера една ми представя удостоверение за семейно положение,че е родила второ дете и трябва да получи 600 лева,само че аз случайно я хванах,родила е четвърто-съответно и парите са други.И така извинявам се за отклонението,но и за първокласниците ще е същото,пак лъжат

# 58
  • София
Ами хайде уточнете се с училищата, защото днес ми дадоха служебна бележка от училището и никъде в нея не пише, че е за първи път записана. На въпроса ми защо не пише, ми се отговори точно това-нямало как едно дете да бъде записано два пъти в първи клас и че вашите изисквания са недомислици. И защо нас ще ни правите на маймуни за тези 150 лв.

# 59
На мен ми поискаха бележка от личната лекарка за ваксините. Сега да видим кога ще получа помощта - подала съм документи на 26.08.

Общи условия

Активация на акаунт