Отговори
# 225
Камчо,Честит Рожден ден.Бъди жива и здрава,много щастлива и обичана и си остани все такъв добър човек.
Ави,Честит Рожден Ден на Росен.Много да ви глези,обича и много успехи му пожелавам..

Златинка,много лошо това с ръката...Кас ,ти е казала,обийте ръката с найлон и няма да има проблем с къпането..
Пух,много се радвам,че Царя е добре....Наистина е странен тоя вирус...и ние с мъжа ми го изкарахме преди няколко седмици,за щастие Бузанчо,не го прихвана..
Ави,каква е таз температура,я къш,да не се разболяваш...
Кас,незнам какъв ви е списъка,ама това,което ние носихме- две кърпи,2сапуна,питка с мед,бут.олио,акт за раждане на детето,кръщелно на кръстника,кутия бонбони...и мисля че беше само това...Ако се сетя нещо ще ти пиша пак...

# 226
Мила Ками,
Честит РД и на теб! Пожелавам ти здраве и да бъдеш все така мила и лъчезарна, много обична и да се наслаждаваш безкрайно на прекрасните моменти с твоите любими хора
Hug

Мила Ави, да е жив и здрав вашия прекрасен татко Росен! Да ви слушка с 2-те ушенца и да ви радва много! Специални поздрави от нас Hug

Ще пиша по нататък, че ми е криво ужасно! Разбиха ни офиса... Живеем в абсурдистан наистина! Искам да се махна от тая държава!

# 227
Честит празник на Ками, Тони и на Росен Simple Smile Бъдете здрави, щастливи и красиви Simple Smile Голяма наздраве от всички нас.

# 228
Росинко,......................... Weary newsm09 smile3515 smile3511.Доби каза да те успокоя,че ще дойде да ги набие Hug Hug Hug Hug

# 229
  • Sofia
Честит празник, Тони! Бъди здрава! Нека успеха и любовта бъдат винаги с теб!

Честито и на половинката на Ави!Да бъде най-гордия татко!

Момичета, благодаря за чудесните пожелания на всички!  Hug
Ето една почерпка от мен  Grinning

Роси, какво до ти кажа  Hugако можеш недей хаби нерви. Минах по този път преди известно време...тъкмо бяхме взели кредит и заредихме магазина. Всичко се връща някой ден.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 230
  • София
Момичета, ЧРД! Бъдете живи и здрави, много усмихнати и доволни от живота!  bouquet
Ави, ЧРД и на Роската! Wink Да ти е жив и здрав! Hug

# 231
  • София
Честит Рожден Ден, kam4o !!!
Бъди здрава, бъди обичана от семейството си и приятелите!
Остани все така благородна, обичаща живота и трезво мислеща жена!

(от постовете ти съм научила много)

Честит Рожден Ден, Тони !!!
Бъди здрава, щастлива и винаги обичана!
Продължавай все така да ни радваш с успехите си
и запази силният си и борбен дух!

Честит Рожден Ден и на Росен Авин!
Нека да е здрав и много щастлив с прекрасното семейство, което има!

Ех, ама все готини хора са нашите девички!  Grinning

# 232
Писах,писах и всичко се затри Close гадната буря навярно има пръст...
Накратко:
ЧРД на Кам4о,Тони и Росен!(Авиния мъж)Живи и здрави,все така "богати"!
Ауу,Роси-Ужас! Shocked #2gunfireБаси.
Нещастниците винаги ще си останат такива,вие се радвайте,че сте живи и здрави,всичко останало ще ви се нареди,защото сте кадърни и можещи Hug Peace
Уфф,гладам тука едно предаване по NG Апокалипсис-втората световна война.Въстановка и реални кадри...ужасяващо е,всичко ми е свито на топка Confusedпресъхна ми устата,тупка ми сърцето...ужасно,ужасяващо Confused

# 233
  • Варна

Нещастниците винаги ще си останат такива,вие се радвайте,че сте живи и здрави,всичко останало ще ви се нареди,защото сте кадърни и можещи Hug Peace
Ей това исках да напиша след поста ти Роси,но не посмях.Има толкова по лоши работи от това. Sad

# 234
Роси,не се коси бе мила...Гадно е вярно,ама занй,че всичко се връща на този свят... Hug
Аа,Еленитке...искаш да се затриеш с разни диети и с филми дето не ти понасят..От много тупкане да не вземеш някой удар да получиш...Не така бе душата...

# 235
Тони, Ками ЧРД! Бъдете здрави! Бъдете най-щастливите и най-обичаните!

# 236
Благодаря ви момичета за чудесните пожелания! Наистина днес се почувствах много ''богата'' и щастлива от многобройните честитки!

Камчо, Честит Рожден Ден и тук ! Здрава, Късметлийка и Обичана бъди  Hug !

Честит Рожден Ден и на Авин Росен. Да е все така всеотдаен и добър баща и от здраве и късмет да не се отърве!

Росинко,мила, много съжалявам, за този наистина отвратителен момент  Sad Sad Sad и си представям как се чувстваш в момента. Преживявала съм го и е много гадничко...  Голяма ли е поразията?

Златина какво стана , успя ли да изкъпеш детенце? Аз да допълня Кас, че можеш да увиваш ръката с прозрачното фолио за съхранение , като отгоре и отдолу залепяш краищата с един широк лейкопласт - ролка.

Бубенце благодаря ти мила за прекрасните рими  Hug. Искренно се надявам наистина другото лято да успеем да се видим наживо някъде из Европата  Laughing Hug Hug

Разбрах, че в България е голям студ. Пазете се от тия резки смени на температурите .

Бременнлийките не са се разписвали отдавна , да нямаме нови попълнения  Laughing Laughing Laughing?
Много  Hug Hug Hug

# 237
  • ВАРНА
Мили Кам4о и Тони, Честит Рожден ден и на двете!
Много здрави вий бъдете,
от щастие да не се отървете!
Късметът спътник да ви е,
да ви пази от зли ръце!

Ави, честит рожден ден на Росен! Да ти е жив и здрав!!!

Роси, много съжалявам мила за случилото се при вас! Дано никога да не се повтаря, пък нали знаеш, всяко зло за добро!
Благодаря ви момичета за пожеланията за първия работен ден. Мина добре, имах по-лоши очаквания, лошото е, че колелото се завърта и се мятам в едно еднообразно ежедневие. Но да сме живи и здрави, останалото ще си го наредим лека полека.

# 238
Здравейте, завърнаме се от Плевен. Пътувахме в много дъжд и вятър. Как се сменя времето за отрицателно време. Два дни ни умори жегата два дни студа.
Честит рожден ден на патерици на Камчо, Тони и Росен.
Това на първо четене, имам някакви си 7-8 страници да изчета и ще се включа по въпросите.
Чао за сега.

# 239
Добро утрооооооооо.................Айде на кафето..........

Да ви кажа набързо, Люко от вчера е на ясла. Имам си вече ученик.... Добре е за сега. Вчера го похвалиха че е бил най-кротък и послушен от всички и .... на мене ми пораснаха ушите от кефффффф........

Кам4о, честит рожден ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт