ПЛЕВЕН - 116

• 13 317
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е аз пък съм на мнение,че първите ден два детето трябва постепенно да свикне с изллизането навън.Мисля,че и педиатрите винаги съветват така.В крайна сметка всеки си преценява.Никога не бих си извела детето първия ден за два часа.

# 166
Е аз пък съм на мнение,че първите ден два детето трябва постепенно да свикне с изллизането навън.Мисля,че и педиатрите винаги съветват така.В крайна сметка всеки си преценява.Никога не бих си извела детето първия ден за два часа.

Какво ще му стане според теб на детето като излезе на вън за 1час примерно?
И каква е разликата с открита тераса, на която детето пак е реално на вън, че ако е на по-висок етаж и може да духа?

Когато ни изписваха от неонатологията питах за извеждането и д-р Йонов, каза че няма никакъв проблем да я изведа веднага. Дори е много добре за дете, прекарало 25дни в кувиоз. Само да е облечена подходящо и да не се излага на пряко слънце.

# 167
  • София
Мира,не ми се спори.Не знам какво ще му стане на детето,а и не искам да разбирам.Това си е мое виждане за нещата и не го налагам на никого.Споделям просто и нищо друго.На терасата се предполага,че детето е на завет,а на ръце навън се предполага ,че не е.Толкова от мен по темата.Всеки си има глава на раменете и може да си я използва по предназначение. Grinning

# 168
Валенце, хич не съм настроена за спорове.
Просто за мен е странно да извеждаш детето на терасата, а не на вън. Не знам кое точно му е завет. Аз като изляза на терасата в апартамента на родителите ми си духа як вятър. При това ние сме градили висок перваз, който стига почти до гърдите ми и пак духа.

Да попитам някой ходил ли е скоро в зоологическата градина в Ловеч? Тази година се канехме за София, но като гледам няма да стигнем до там. )

# 169
  • София
Валенце, хич не съм настроена за спорове.
Просто за мен е странно да извеждаш детето на терасата, а не на вън.

А за мен е странно да си изведеш детето първия ден навън за два часа и то без количка. Simple SmileРазни хора-разни идеали.
Миналата година зоопарка в Ловеч много ни хареса.Сега не знам как е.

# 170
Аз съм забравила кога и как съм си извеждала бебетата навън за първи път  Crazy

# 171
  • Плевен
А за мен е странно да си изведеш детето първия ден навън за два часа и то без количка. Simple Smile
И за мен! Shocked

# 172
В Канада бебетата и майките престояват 24 ч. в болницата /нормално раждане/ и кой откъде дошъл...
Оттам нататък са все навън. В моловете могат да се видят много новородени, на по няколко дни, не ги щадят.

Не съм спазвала това извеждане за по няколко минути първо на терасата, пък чак тогава на разходка.
Изписаха ни на 8-мия ден след раждането, на 11-тия беше 2 часа пред блока /предните дни валя и нямаше как да я изведа/, спа та се сцепи, докато вкъщи ревеше като батлан. На 12-тия ден я замъкнах в градската за 2-3 часа. На 30 дни я водихме в консулството в Сф, а на 2 месеца я качихме на презокеански полет /с преспиване в трета държава/.

# 173
Хриси от първия ден в Родилното беше на отворен прозорец,докато ни изписаха беше така.Вкъщи в началото седяхме на терасата/в количката Mr. Green/а може би от 7ия ден излязохме на разходка,но времето си беше перфектно просто.
Гореспоменатата мома вече е и с Т-38,аз вече гледам 5 за 4 и само се моля да избиват по-бързо тез зъбета.Незнам и при вашите деца дали е било така,но на мен ми се реве всеки път като се разболее детето и се чувствам пряко виновна за всяка една нейна болежка Embarassed Cry
Тити дали не е тръгнала за родилното вече?

# 174
  • Плевен
Видях КалинКо. Напълнил е зимния кош на количката. Много е голям. И е кротушко. Баба му току-що го беше нахранила, а той си гледкаше кротичко лежейки. Голям сладур. Heart Eyes Майка му май хич не му липсваше.
Тити, спокойно. Природата си знае работата. Като дойде време ще ти даде знак. Flowers Four Leaf Clover
В Икейската тема показаха страхотна бебшка стая. Останаха ми очите в нея.

# 175
БЛАГОДАРЯ И НА ТЕБ МИРАНА,И АЗ МИ СЕ ИСКА ВСИЧКО ДА Е НАРЕД И ДА РОДЯ ЛЕСНО ИБЪРЗО.

# 176
t_i_t_i , стискам ти палци! Нека всичко мине по най-лекия за теб и бебето начин!

# 177
МУЗКЕ-Несъм тръгнала още,и моят мъж само това ми повтаря ''ХАИДЕ ДА ТЕ КАРАМЕ ВЕЧЕ''.ВАЛКА-аз сам спокоина,но вече искам да минава, защото вече ме лови страх.БЛАГОДАРЯ И НА ТЕБ ДИВИАНА ЗА ПОТКРЕПАТА

# 178
тити,извинявай, че съм те пропуснала! Леко раждане и едно голямо и здраво бебе на финала!

Мира, свекитата водиха Дани онзи ден там, ако искаш нещо конкретно да ги питам! Казаха, че имало доста животни, но много ги е нямало-жираф, зебри,кенгуру, но пък имало бяла мечка, бял тигър и 3 малки меченца, камила, щрауси.

Тортата е готова, ама снимки утре, че сега ме мързи да снимам!

Косе, когато Дани е болен ми е най-кофти! Толкова е гадно да стоиш от страни и да ги гледаш, и да си толкова безсилен! Confused Sad Ама, стискай зъби (леко, да не вземат да опадат твоите, че и тях да мислиш) има да им изникнат още доста, така че температурата и хремата ще са често явление!

# 179
Валенцето, аз не виждам разлика детето в количка ли ще е или без. Моята още не беше дошла, така че беше без. Спа през цялото време и не е имало никакъв проблем.

AniDani, ние миналата година ходихме, но беше адска жега и половината животни се бяха изпокрили. ) Но сега за Калина ще е много интересно, защото познава всички животни и се впечатлява доста. )

Общи условия

Активация на акаунт